One X i One S su totalno usrali, toliko bagova i problema za telefone od 650-500e...
A vec se pojavile informacije za One XXL.
Samsung Galaxy W, ne mogu da podesim da primam i saljem mms, ovi iz t-mobile su mi tobos nesto napravljali ali nema sanse. kartica je pripejd 067. ima li nesto u tel da nisam podesio da valja?
hvala
this is pointless
kako da podesim ap?
this is pointless
Koliko bih trebao da doplatim HDC desire -> HTC Desire HD ?
Last edited by Mr_G_rUzNi; 24-06-12 at 12:07.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Mislim da tu pored tog podesavanja treba da postoji i mms podesavanje
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk 2
Last edited by Mr_G_rUzNi; 24-06-12 at 13:28.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ako vam i pored svih podesavanja ne radi MMS, ...onda vam mora biti upaljen data network...ili ti po domacem....mobilni internet. Setings-wireless and network-mobile networks-i tu strikirate use packet data
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Always,forever and beyond ...
Gadni li su i ovo iz extabit -a. Kod njih oram pola minuta u plafon da gledam dok ovo odbrojava.
Krenuo sam sa skidanjem, pa javljam kada se završi. Inače sam ubacio 4.0.3
Ja sma prije uspio neđe da na jednom AP - napravim i podešavanje za mms i gprs. To je bilo 2009. godine. Zna li neko može li kako to sada?
Last edited by Bugi; 24-06-12 at 16:35.
u APN imam T-mobile Internet i T-mobile MMS. identicno kao na slici mi je podesen ovaj MMS. treba li i ovaj T-mobile Internet da podesim isto tako ili sto, posto nije ovako podesen. popizdjeh od ovoga. treba li ovaj packet data stalno ukljucen i trosi li racun? posto cuh da nema potrebe da bude stalno ukljucen. i kad ga ukljucim nece da salje mms
Last edited by primarius; 24-06-12 at 19:21.
this is pointless
aooo kako se napljaska coek sta je ovo:
i gol Diamantia na kraju, za slavlje![]()
Last edited by clapton; 25-06-12 at 03:10.
ova ima jedno 3 linije koda![]()
(nečitko)
zasto mi ovo smece od nazovi operativnog non stop nesto sinhronizuje ? samo od sebe
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks