View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 2 of 104 FirstFirst 1234561252102 ... LastLast
Results 26 to 50 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi ne otpisujte Mornar , u velikoj su formi zavrsili sezonu mozda tako i nastave
    Da ako nasi nesto ove godine urade u Evropi ,bas bih volio a mislim i da je vrijeme vise ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by pasji_pas View Post
    ove omladince sto su izbacili kom iz druge lige?nema srece od njih
    A od onih stvarno teško da išta možemo očekivat. Međutim, koliko sam pratio tu nije bilo mlađeg od godišta 1993 a tog godišta su Marko Vukčević i Miloš Kalezić koje treba maksimalno iskoristit jer su briljirali za omladinsku reprezentaciju. Treba gledati momke rođene 1994 (npr Boris Kopitović) i mlađe. E sad, koliko ima tu potencijala stvarno to ne znam.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vala kad mi pomenu ovog malog Grdasevica da se pretvori u velikog igraca,odma stavim prst usta i trcim da povratim.... Sto se tice isteka ugovora,evo se vidi kako je to odradio iskusni Nebo Jovovic

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

A pazi primjer kako treba radit:
    KK Budućnost je po dolasku Bokana na čelo kluba revidirala ugovor Bojanu Dubljeviću do juna 2013. Sad su se zbog tog pametnog poteza uzele velike pare od Valencie. To je gledanje malo dalje od dva prsta ispred sebe.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Vidim ja da ce Celik da drma sledece sezone.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    A pazi primjer kako treba radit:
    KK Budućnost je po dolasku Bokana na čelo kluba revidirala ugovor Bojanu Dubljeviću do juna 2013. Sad su se zbog tog pametnog poteza uzele velike pare od Valencie. To je gledanje malo dalje od dva prsta ispred sebe.
    E da je srece bilo pa da je tako i Miomir napravio sa Stefanom Mugosom sad bi se imale ciste pare,al njega interesuju druge stvari,tj da se on ogradi odma...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Rajo mi te volimooooo jos jedan otkaz na zimu znaci.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo vele u aziju stize BALKANSKI MURINJO a za pomocnika je uzeo Nebojsu Jovovica....zemljo otvori se !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Vidim ja da ce Celik da drma sledece sezone.
    Nemas sto vidjet, no ti je namjesteno da Celik bude prvak i kraj price.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

cssr Guest

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nastavlja se grobarenje sutjeske. dovodi se 30ti igrac vojvodine, a neco kosovic, koji je sa 18 godina odigrao citavu sezonu na visokom nivou ce da mu grije klupu citave godine.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Nastavlja se grobarenje sutjeske. dovodi se 30ti igrac vojvodine, a neco kosovic, koji je sa 18 godina odigrao citavu sezonu na visokom nivou ce da mu grije klupu citave godine.
    Nijesi u pravu prijatelju. Ako mali sta vrijedi kod Gage ce dobiti mjesto i prednost u odnosu na ovoga,jel i Bog dao da postoji zdrava konkurencija.
    Nasim Niksicanima je najvaznija konkurencija,da se spuste na zemlju malo i oznoje za startnu postavu,drugacije misle da su nedodirljivi.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Nijesi u pravu prijatelju. Ako mali sta vrijedi kod Gage ce dobiti mjesto i prednost u odnosu na ovoga,jel i Bog dao da postoji zdrava konkurencija.
    Nasim Niksicanima je najvaznija konkurencija,da se spuste na zemlju malo i oznoje za startnu postavu,drugacije misle da su nedodirljivi.
    Znas li ti kakvog stopera ima sutjeska u omladincima i rezerva je u prvom timu. Ali Zogovic ili Djuro mora da igra. Isto ce se desiti sa Nemanjom, tipovi koji su placeni sa strane moraju da igraju. Stefanovic je dobar primjer za to. I susnjar je na ustrb boza igrao u pocetku, ali je barem opravdao sve to golovima i igrama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stefanovic je nikakav slazem se,ali kad je poceo da igra poceli smo da dobijamo.Naravno jer Riba igra i za njega i za sebe u sredini.Za Cukovica znam kakav je,mada je vec poceo malo da se uzdize,najbolji primjer ti je igra u finalu kupa sad sa Jedinstvom. Cim su usli menadzeri,pare neke ovo ono..
    gaga nece nikog ostetiti,i tipovi koji u placeni ne moraju da igraju,isto kao sto nije stefanovic igrao 70 % sezone,zizic i jos po neko.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se, pricaju svi da je Gaga fer i dobar trener. Dobro bi bilo to za klub. A sa jedinstvom jes bila losa utakmica, ali jbg momci su osvojili, malo vise se opustili. Ja svakako mislim da cuko zasluzuje da igra, kao i jareda prije stefanovica. No tesko da ce se to i desiti.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

http://www.pobjeda.me/2012/06/22/sut...-cuvara-mreze/

Dje je ovaj momak mogao da bude da je ishta imao u glavu.. Jedan od talentovanijih golmana koje je CG imala, a i proglashavan za najtalentovanijeg od petlica do omladinaca... S obzirom da Laki 99 % ide, sjajna zamjena, svakako od Lakija nije loshiji.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    http://www.pobjeda.me/2012/06/22/sut...-cuvara-mreze/

Dje je ovaj momak mogao da bude da je ishta imao u glavu.. Jedan od talentovanijih golmana koje je CG imala, a i proglashavan za najtalentovanijeg od petlica do omladinaca... S obzirom da Laki 99 % ide, sjajna zamjena, svakako od Lakija nije loshiji.
    NA cemu si ti kume bio kad si ovo pisao ?
    1908.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Zhuto...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Evo u Chelik dodje nekad velika nada sutjeske Kalezic kako se on izgubio odjednom posle jedne sezone dobre u sutjesci dosli su bili pozivi za mladu repku al kad ode u mogren nista od njega jos jedan veliki talenat koji nije pokazao ni pola sto je mogao....

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Izvor: Dnevne Novine (jučerašnje izdanje):

TRANSFER

Buducnost pregovara sa Petkovicem

Šampionski sastav iz Ulice Vaka urovica je riješio pitanje trenera (Radisav Dragicevic), za sportskim direktorom se traga, a otvara se prica o pojacanjima - kako saznajemo, prvi na listi želja Buducnosti je golman Danijel Petkovic! Talentovani cuvar mreže bivšeg prvoligaša, sada drugoligaša Bokelja, interesantan je “plavima”, koji su vec stupili u kontakt sa omladinskim reprezentativcem Crne Gore. Transfer bi se mogao ostvariti, s obzirom da su Kotorani u Drugoj ligi, a tamo (realno) talenat Petkovica ne može dovoljno da se razvije.Petkovic bi u Podgoricu došao kao zamjena za Miloša Dragojevica i(li) Jasmina Agovica. Dragojevicu je istekao ugovor, do ponedjeljka ce se znati da li se saradnja na relaciji sjajni Miloš - Buducnost nastavlja, dok za Agovica postoje neka nezvanicna interesovanja. Sve u svemu, kako se god završi prica oko cuvara mreže “plavi” za to ne moraju da brinu, jer sva trojica su izuzetni talenti!
    Ostali dolasci su u magli, dok je situacija oko odlazaka izvjesna - perspektivni lijevi bek Risto Radunovic je prošao ljekarske preglede u belgijskom Beršotu (Dnevne novine o odlasku mladog reprezentativca u Belgiju su pisale prije više od dva mjeseca), promocija ce uslijediti uskoro, a Buducnost ce na ime obeštecenja zaraditi najvjerovatnije 200.000 eura. Iskusnog golgeteru Srdjanu Radonjicu je istekao ugovor, još se ne zna da li ostaje pošto ima primamljivu ino ponudu, dok bi uhljebljene van granica Crne Gore mogli da na.u prvi strijelac Admir Adrovic (pominje se Njemacka, odbio selidbu u meksicki Kruz Azul), te Dragan Boškovic (još aktuelan transfer u Kruz Azul). Dosta toga bi trebalo da bude jasnije do utorka, kada Buducnost putuje na pripreme u Berane. Pred nama je (kao uvijek) još jedno vruce plavo ljeto...

http://dnovine.me/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

http://www.change.org/petitions/nefo...du%C4%87nosti#

Vratimo opus "Modern Talkinga" na poluvrijeme utakmica "Budućnosti"

iHtovi njemačkog sintpop sastava "Modern Talking", tokom dužeg niza godina, bili su sastavni dio muzičkog repertoara uoči početka i na poluvremenu utakmica FK "Budućnost" - Podgorica. Događalo se to tokom druge polovine devedesetih godina... Od tada, na stadionu pod Goricom više se nijesu mogle čuti pjesme poput "Brother Louie", "You're My Heart" itd. Simbolika "Modern Talkinga" na najvećem crnogorskom stadionu, sažeta je, prevashodno, u tome što je, činom neodgovornog pojedinca, odnosno uklanjanjem djela njemačkih umjetnika sa stalnog muzičkog repertoara tokom poluvremena mečeva FK "Budućnost", zapravo otpočela velika evolucija... "Budućnost" je, lišena melodija "Modern Talkinga", ubrzo postala drugoligaš, a izgled stadiona pod Goricom, iz godine u godinu, radikalno je mijenjan...
    Uvažavajući današnje uspjehe FK "Budućnost", značajne klupske momente koji će se dogoditi u novom vijeku, ovu peticiju kreiraćemo i potpisati kako bi jasno poručili javnosti da glas nostalgičara - koji se i dalje sa radošću prisjećaju izblijedjelih stolica na zapadu, smokvi na jugu, željezne konstrukcije na sjeveru i prašume na istočnoj strani stadiona, odvratnih fudbalskih utakmica protiv Bečeja, Milicionara, Hajduka iz Kule ili Borca iz Čačka, "Pobjedinih" tabela Prve 'A' lige sa "Budućnošću" na njenom začelju - mora da se čuje.
    Stoga, Neformalna inicijativa neonostalgičara "Brother Louie" neće posustati u svojim zahtjevima da, emitovanjem hitova "Modern Talkinga" na poluvremenima utakmica "Budućnosti", bude uvažen dio stanovništva i napaćene malobrojne fudbalske publike koja je devedesetih godina svojski trpjela "igre podgoričkog prvoligaša u društvu najboljih" (cit. Branko Vujisić).
    Ukoliko smatrate da neonostalgičare, koji i danas prate FK "Budućnost", treba uvažiti, potpišite peticiju i dajte svoj doprinos našoj civilizacijskoj težnji da se "Brother Louie" i "You're My Heart" opet začuju sa zvučnika najvećeg crnogorskog stadiona.
    Hvala na podršci!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Evo u Chelik dodje nekad velika nada sutjeske Kalezic kako se on izgubio odjednom posle jedne sezone dobre u sutjesci dosli su bili pozivi za mladu repku al kad ode u mogren nista od njega jos jedan veliki talenat koji nije pokazao ni pola sto je mogao....
    Usrecili su se.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaju li se koji su potencijalni protivnici domacih klubova u kvalifikacijama za evropu?Prije svega me interesuju moguci protivnici celika.Zna li iko???

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Znaces sjutra sve poslije izvlacenja, ko je kome dosao.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Page 2 of 104 FirstFirst 1234561252102 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)