Teško.
Da su dali nekome da im radi kraj i rekli mu "je*i mu oca kako znaš i umiješ" opet bi kraj bolji bio nego ono što su oni napravili.
Inače rekli su sto puta da se ništa neće mijenjat. Samo dodaju epilog i to je to.
bice fora da ga josh vishe zaseru![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Teško.
Da su dali nekome da im radi kraj i rekli mu "je*i mu oca kako znaš i umiješ" opet bi kraj bolji bio nego ono što su oni napravili.
Inače rekli su sto puta da se ništa neće mijenjat. Samo dodaju epilog i to je to.
Zaista je pravo umijece u zadnjih 5 minuta igre retroaktivno unistiti citavu trilogiju. Jedini nacin da poprave sto su zasrali je ako je ona teorija indoktrinacije istinita.
Last edited by VanjaTheMan; 22-06-12 at 21:07.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Biowarea je indoktrinirao EA.
Infiltrator out.
Cuo sam da su zanegirali(bioware) teoriju indoktrinacije i ako se savrseno uklapa
Polako vidjecemo, mada ne ocekujem nikakvu promjenu.
Imaju savrsen izlaz iz go*ana koji bi svi prihvatili. Ali posto su ljudi glupa bica, a Casey Hudson je previse ponosan da prizna da je pogrijesio nego se vadi na "umjetnicki integritet" ne ocekujem nista od DLCa.
Slazem se sa tobom VanjaTheMan jedino sto ih moze izvuc je teorija indoktrinacije koju svi iscekuju, gledao sam ovaj klip i jos jedno stotinak njih sto po meni dokazuje razlog pojavljivanja onog djecaka na nekoliko scena tokom igre i one snove koje je Shepard imao, al dzabe kad se Bioware prodao EA games-u i oce oni neki svoj zavrsetak mimo indoktrinacije.
Ja sam gledao i dokumentarac
Izasao je...
Sad krece da se igra...xD
Zna li ko neki torrent za skidanje ME3 Extended Cut-a?
EDIT: Nemojte se crnjačit da skidate 2 gigabajta zbog ovoga sranja. Pogledajte na youtube.
Last edited by ASC; 26-06-12 at 15:01.
Vidio na YouTube. Logicke greske i dalje prisutne. Citava radnja prvog dijela igre i dalje nema smisla jer su ono idiotsko dijete i njegova 'logika' i dalje u igri. Bioware je retardiran.
Zna li se kad ce ovaj extended cut izac na origin, evo ga cekam cijeli dan.
Child: Did that all really happen?
Stargazer: No.
Nijesam igrao ME. Ne trpim "sci-fi logiku" i "sci-fi dosljednost". Mislim da sam razumno biće i nije mi jasno zašto ljudi misle da ću im oprostiti elementarne logičke greške samo zato što sam im oprostio i neki hipotetički "mass effect".![]()
★
http://elderscrollsonline.com/en/ ovo se čeka izlazi 2013
Last edited by goldfinger; 04-07-12 at 07:56.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jel vidio ko ovo?
MMOFPS u pravom smislu te rijeci, 3 frakcije, do 2000 ljudi na ogromnoj mapi (kontinent).
I da F2P...nabavio sam key za betu koja bi trebalo da pocne uskoro, ne mogu docekat
kad ce vise ova ekspanzija za Skyrim na PC-u
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Bice ovo dobra godina vezano za naslove![]()
Definitivno Jun meni najdosadniji mjesec sto se gaminga tice, kao i prva polovina Jula...
Sta jedva cekate da odigrate do kraja godine? Dajte top 3-5.
Far Cry 3, Assassin's Creed 3, Borderlands 2, Torchlight 2, StarCraft 2: Heart of The Swarm, Sleeping Dogs, Dishonored.
Darksiders 2
Far Cry 3
AC 3
Black Ops 2
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks