Ej, Massa nasao nekome da analizira sezonu. Mislim sto reci tu...
U pravu je, mjenjac, DRS, sarafi crkavaju/blokiraju/ispadnu samo zbog NJEGOVIH godina."Ne znam, možda to ima veze s njegovim godinama"
Pol u Monaco takodje.
Reci tome debilu da se pokrije usima, i neka ne pravi galamu jer mogu ovi iz Ferrarija da mu jave da je Lojzek brzi od njega...
Last edited by Fabia_Elegance!; 16-06-12 at 19:22.
TAKUMI
Ej, Massa nasao nekome da analizira sezonu. Mislim sto reci tu...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
To ste potpuno u pravu, stoji da je Vilnev 0 vozac...
Villeneuve je dok je imao dobar bolid bio vrlo dobar. I titula sampiona to dokazuje.
Pogrijesio je sto je usao u projekat BAR. Godinama je taj bolid bio nesto slicno Caterhamu danas, i JV je tu stagnirao.
Kasniji se nakratko vracao ali bez nekih rezultata.
Release Yourself
kimi..ne znam jesmo li se razumjeli... ja sam ovo veliki strucnjak rekao sprdajuci se sa istim![]()
jesmo, jesmo..
p.s.
Raikkonen: Pobjeda u Valenciji je dobar cilj
S dva ostvarena pobjednička postolja, može se već sada reći da je povratnička sezona Kimija Raikkonena prilično uspješna.
Ipak, tko zna kakve bi rezultate Finac ostvario da se nije konstantno suočavao s problemima oko upravljačkog sustava, ponajviše u Monaku. Odlučan da prijeđe preko tih poteškoća, Raikkonen je uoči Valencije izjavio:
“Volim pobjeđivati i uvijek ću pokušavati to ostvariti. Nisam nikad pobijedio u Valenciji, to je dobar cilj za ovu godinu. Prošli put kad sam se utrkivao na ovoj stazi startao sam šesti, a završio treći. To nije bilo tako loše.”Naravno, svjestan je da je za dobar rezultat u utrci ključna forma u kvalifikacijama.
“Kvalifikacije će biti vrlo, vrlo važne ovdje. Očito, start s čiste strane staze nosi određenu prednost, obzirom da se ova staza koristi samo jednom godišnje. Uostalom, pretjecanje nije baš jednostavno i morat ćemo vidjeti koliko će DRS biti od pomoći. Tu u Valenciji je ključ svega konzistentnost. Jednostavno je izgubiti tempo ako napravite male greške,” zaključio je.
Pomamio se, počeo je da daje izjave
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
E, i onda slijedi katastrofa.
TAKUMI
Po meni totalno nelogicna prognoza, i vrlo cudna s obzirom da je tip odvalio da je Monako kao Valensija.
Te dvije staze osim estetskih nemaju slicnosti. Valensija ima komplekse brzih krivina, sto Mercedesu nikako ne lezi. Njihova prednost su spore krivine i pravci, mada ni tu vise nisu ni za sta...
Jedino sto moze biti dobro sto se tice ovog vikenda je da Mercedes sa svojim bazicnim setup-om ima vise downforcea od ostalih, sto ostavlja i vise prostora za podesavanja brzine. No kakve su srece, nebi me cudilo da im rikne salterica, jer je na ovoj stazi dosta opterecena.
http://www.gp1.hr/button-ljudi-prigo...na-team-radio/
A ne ne gospodo analiticari, pa vi jos niste culi Zalosnog. O njegovoj komunikaciji sa PIT-om moze knjiga podeblja da se napise :hopelessness:
bice vruce u Valensiji, mislim da je Kimi najblizi pobjedi..
She is only here to annoy herself!
Petronas, kakav ce bit Benz u Vale?
TAKUMI
Ali Vale je slicna Monacu, tamo su bili dobri.
TAKUMI
pa kako ne smiju...do sad su mu davali najgore gume...sa nekim defektima... tako da je kvota na sumahera skocila kao sto je i ova temperatura napolje...
e sad ce pireli da mu posalje gume sa kojima ce da pobijedipa ko to ukapira, neka ulozi pare na sumahera
![]()
http://totalf1.com/full_story/view/4...in_motorsport/ Forbes names Alonso as top earner in motorsport
LPGTECH 067 854 548
E fala kurcu da su promijenili dio...
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...acher-problem/
A onda jedna odvala
http://www.gp1.hr/rosberg-mercedes-j...najbrzi-bolid/
Mislim, tip kaze da je najbrzi bolid. Onda bi trebao da pobjedjuje. Dalje, ove godine se ne sjecam da je Nico obisao nekog na stazi. Obicno zavrsi trku na poziciji ili dvije ispod rezultata sa kvalifikacija, i kaze da je najbrzi bolid ???
Da ovo izjavi Kmica, ili Vetel, pa ajde... ali ovaj...
Last edited by Petronas; 19-06-12 at 19:04.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks