Probaj da krenes petom, ili cetvrtom, sa dosta gasa, da vidimo da li proklizava i nova lamela (da li se gasi motor odmah).
Desava se, ponekad majstori montiraju novu lamelu sa prljavim rukama (ulje, mast...) i onda i nova lamela proklizava i smdi.
Opet ja i isti problem. Naime:
opel astra karavan, 1.6 16V , 260 000 prešla. Održavana besprekorno. Juče zamijenjena lamela i sve što ide u kompletu, i filter od goriva. Svjećice nove stavljene prije par stotina kilometara, ali on i dalje ima problem da (čak i prvom ) kad ga poklopim on krene tek poslije sekund. Ja čujem da diže obrtaje, ali povuče tek poslije sekund. Zašto kako - ja pojma nemam. Ima li neko naznake zašto ?
Probaj da krenes petom, ili cetvrtom, sa dosta gasa, da vidimo da li proklizava i nova lamela (da li se gasi motor odmah).
Desava se, ponekad majstori montiraju novu lamelu sa prljavim rukama (ulje, mast...) i onda i nova lamela proklizava i smdi.
TAKUMI
to mi je još jedan frend rekao, i probao sam i ne kliza. Kažem ti, znači kad ga ''zaletim'', onda mete, stvarno ide dobro, jbg 100 KS , ali npr. u leru kad mu pritisnem gas, samo što se ne zakašlje taj prvi moment
aaa mozda senzor gasa,tj "razvodnik-bombina" sta li vec imas...dje ti idu kablovi iz razvodne kape....taj dio.. makar je meni to bilo na proslo auto...kao da ima smrt na sekund pa povuce,prvom....
Hvala vam momci puno, dako nesto zavrsim..
Pozdrav
Treba li zeleni karton za Srbiju?
Koliko kosta inace?
Njak Njak Njak
ne treba
ne treba za Srbiju a inace mislim da je 15e kad registrujes kola
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ha, ne mogu da vjerujem taman sam htio da postavim isto pitanje.
Ja sam danas bio u AUTO-MOTO SAVEZ CG i zvao AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE i jedni i drugi su rekli da ne treba, i rekli su mi da ponesem polisu.
Naravno osiguravajuce kuce kazu da treba da bi zaradile 20 eura.
Centralna brava - Kod kojeg majstora otici?..Zna li iko,zasto se cuje,tj zuji ona kutijica ili sto li je vec,za c.b..
Treba ti samo dosta goriva za Srbiju nista vise i licna karta.![]()
ima li neko br telefona ovih sto presvlace auta folijama...?
Znate li naplaćuju li u AC servis na Zagorič pregled, odnosno da utvrde što nije u redu s klimom?
Znate li koga drugoga đe bi mogo to povest sjutra u pg ali da mi pogledaju na licu mjesta da ne čekam cio dan?
Bijo si poziw koi se neodbija
Sto moze biti na renault scenic dci kada javlja gresku "check injection" ?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Eo saznadoh pošle su mi četkice na klimu i ventilator. Imam li što gledat po ovih klima servisa ili na otpade odma da idem?
Cetkice na klimu?
TAKUMI
E, neke lopatice nešto što pokreće ventilator. Biće da se i ne zovu četkice no nekako drugačije ali one pale ventilator.
ovo gore, samo što ih ima dvije.
Last edited by Mad_dog_KO; 18-06-12 at 21:54.
pale oni tebe izgledavrti li dobro te stepene ? ako ne vrti pogledaj filter klime, ako je prljav i pun lisca i sl kupi novi i zamijeni to. proguglaj dje je za tvoje auto al uglavnom je dje suvozac drzi noge. Ako ti stepeni rade, a ne hladi ti dobro onda je freon.. ako su cetkice i to, onda podjes na otpad i kupis novi ventilator isto mos sve sam da zamijenis
izguglaj malo da te ne deru..
sent from tabure
Ma pošlo je ovo vidi se da su ovi džekovi/četkice oštećeni kao i ventilator.
Pa samo pitam da li da idem u klima servise ili odma na otpade.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks