Evo sad citah .. Brzo i daje rezultate , i hvale se dosta na no xplode ... Mada meni je drug nahvalio horse , i dobro ga je odradio .. A i cijena je 45 - 50
uzima sam i ja explode ali sa proteinom tako da su rezultati bili dobri... a cijena ti je 55-60e
Evo sad citah .. Brzo i daje rezultate , i hvale se dosta na no xplode ... Mada meni je drug nahvalio horse , i dobro ga je odradio .. A i cijena je 45 - 50
aha a kako ga je to odradio ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pojma nemam.. Mozda je uzimao i nesto pored toga pa nece da kaze .. Ko zna ... Znaci da uzmem xplode ? Ima li u sportsartu ? Ili fantastic ?
ne ne uzmi taj odradjuje ono bas vrhunski vidis li ;p , a kakva ti je ishrana mico ? treninzi odmor, i sve ?
A eto vidim :P Sve ja to po protokolu piletina curetina junetina .. Jutro ovas .. Vece tuna ili salata i to .. Do sad uzimah krealkalyn animalcut beta k whey... Nisam trenirao 2i po mjeseca sad se vracam , pa rekoh horse .. Ali bolje je kad se raspita ovako covjek
Ja uzeh malo pakovanje olimp whey ali je pregrdan nasprem prostara koji je bas lijep za popit. Mada mi i ne smeta ako ima manje tih zasladjivaca![]()
Ima li neka od tih prodavnica suplemenata (mislim na podrucju C.G) da ima svoj sajt (blog,bilo sto na internet) ? Ako ima posaljite odje ili na pm link? (znam da ima Pansport)
Horse power je dobar, samo sto ne sadrzi kofein pa ne daje onaj kik ka ostali slicni preparati sa kofeinom.
Od toga no exploda pojedi muda dobijaju hahahahaha
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Heheeh .. Jesi probao no
Xplode ?![]()
Ne. Jesam shock therapy, popio oko 10 doza i maka ga, izbjegavam kofein zbog nervoze. Za trening odlican samo mene udara i u glavu.![]()
Sve je to na psihichkoj bazi ®
no-explode kao i ostali no reaktori su dobri za ljude koji zele da smrsaju a opet da zadrze neku formu, za nekog ko je mrsav i nema problema sa viskom cisti je promasaj kupovina bilo kojeg rekatora jer su svi 40+ eura a ne moze dobit formu kao sa cistim monohidratom koji se krece od 10 do 20eura. probao sam no-explode jednom i nikad vise necu kupovati tako nesto, cisti monohidrat je 1/1 investicija sto se tice suplementacije za bolju formu
Na osnovu vjerodostojnih podataka.
S obzirom da je naziv teme "bodybuilding", reci cu ti osnovnu stvar koja se tice toga sporta:
Mrsanjem se postize forma, a iz tvoga posta bi se moglo zakljuciti da se mrsanjem gubi forma.
Takodje, kreatinom se gubi forma, i bilderi kad postizu formu izbacuju kreatin, jer osim u misicima on vezuje vodu i u potkoznom tkivu, i na taj nacin kvari formu.
ne moras ti mene osnovama ucit...a mogao bi bolje procitat sto sam napisao gore pa onda diskutovat na temu. napisao sam da je za ljude koji su mrsavi bolje uzet kreatin monohidrat nego bilo koji no-reaktor. a sto se tice pro bildera, mislim da to nije tema bilo kojeg kreatina kao ni no-reaktora, tako da ne znam sto njih pomenu sad. kreatin veze vodu u misic koji je i sastavljen uglavnom od vode a taj detalj podkoznog tkiva mislim da nece gledat ljudi koji citaju ovu temu, bez uvrede, jer to je nesto cime se bave ljudi koji imaju para od toga i koriste razne anabolike kako bi istanjili kozu do maximuma. a sto se tice monohidrata, on je broj jedan suplement sto se tice napredka u svakom pogledu. procitaj malo istoriju sporta pa onda da pricamo. dje su ti vjerodostojni podatci koje pominjes? a bodibilding nesto ne bih svrstao u sport jer nije olimpiski sport, vise je neko poziranje/modeling. to je kao da kazes da je maneken profesionalni sportista
samo jos da dodam, je li moguce da si napisao da se GUBI FORMA SA KREATINOM? svasta sam slusa, ali to tesko
Vjerovatno je neko napisao u ranijim postovima, ali nemam vremena da isčitavam 130 strana:
Zanima me kakav je program vježbanja za ruke, tj biceps? Većina momaka biceps najlakše dobije, a kod mene to ide mnogo teže i sporije... Svaki savjet je dobrodošao...
biceps je dvoglavi misic koji je samim tim manja misicna grupa sto znaci da kroz par setova odradis sve sta je potrebno dok u tvom slucaju je to sigurno slabija grupa misica kojoj bi trebao vise da se posvetis. moj savjet ti je da nastavis trening kako si i do sad radio dok za biceps trebas odradit jace, skoro do otkaza (mozes primijetiti po pokretu dlana ka ramenu koliko ti je kontrakovan misic, sto manje dlan mozes da primaknes ramenu to ti je misic vise kontrakovan). Kod forsiranja bicepsa moze da dodje do upale oko kosti podlaktice, sto ne treba da te brine, ali svakako bi trebao da uzimas sumece vitamine ili od nekog boljeg proizvodjaca multivitamin jer od deficita vitamina stradaju laktovi. Po meni naj vjezbe za biceps su skot klupa sa z-sipkom(naravno uski hvat) posle toga stojeci sa z-sipkom siroki hvat, klasicna vjezba s bucicama stojeci sa rotacijom dlana ka ramenu i kao sledecu vjezbu cekic ili ti sa palcevima okrenutim ka ramenima, kao zavrsnu bi dobro bilo na sajlu skot klupu da odradis. To sve odradis sa ponavljanjima od 8 do 10 sa maximalnom kilazom koju mozes toliko puta podici (nije bitno koja to bila samo da ti se misic maximalno kontrakuje), ako si fokusiran dovoljno mozes i sam jos vise da dodas kontrakcije prilikom dizanja tega a prilikom spustanja polako opruzas ruke i do kraja...
ja sam da svi koji davaju savjete izbace slike odje![]()
Bildovanje jos u modi ? brzo ce i to proci...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Koji je preparat bolji po vama... BCAA ili tecne Amino kiseline?
Bcaa !
U sustini to je isto samo prah ili tecnost,samo je prah isplatljiviji
jes sve amino i samo bcaa je isto :devil:
Dje da kupim bucice? Jeftino.
Gledah u delti u onoj radnji pored Najki [neam pojam kako se zove] 1 drska=10e, 2x2.5kg=10e, 2x5kg=20e
Je li to jeftino/skupo?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks