Page 482 of 831 FirstFirst ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... LastLast
Results 12,026 to 12,050 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    podesis na EXTRA risiveru rezoluciju hd ready ili full hd (zavisno od TV-a,sta podrzava) i onda izlomljenu strelicu desno od nule na daljinskom od ETV pritisces dok ne dodjes do razvucen i onda ces imati skoro sve kanale ok...neki filmovi itd koji nisu u 16:9 nego jos vise wide imace crne trake a ostalo ce biti ok....i na svom tv=u ako ti nije podeseno stavi wide
    Hvala, uspio sam

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by tonipf View Post
    sale,nadam se da si uvidio da se salim na racun tvoje firme jer zaista je smijesno kakve kanale vi nama nudite i dodajete nove.tebi svaka cast,vidi se da si korektan ali sto radi t-com je blago receno bruka.da li tvoji predpostavljeni znaju kakva je ponuda max tv kanala u hrvatskoj,ista je firma u pitanju.treba li da posaljem listu kanala da se uporedi sa extra tv,razlika je nebo i zemlja.je li u redu da u 21 vijeku gledaoci extra tv nemaju dje gledat nba ili F1,2 najveca sportska planetarna dogadjaja uz prijenose fudbala naravno.ja imam cs,meni nije problem ali sto je sa drugima koji placaju poprilicnu pretplatu za ovo sto vi nudite.moze li neko da odgovori na ovo iz tvoje firme?
    Nazalost kod nas u vecini firmi sjede ljudi u upravnim odborima koji jako malo imaju znanja time cime se bave. Da je srece da su izasli na satelit (jer mnogi ljudi nece imati prilike jos dosta vremena gledati HD kanale zbog sporog uvodjenja optike).

Umjesto da gledaju Arene u HD , uzivaju u Eurosport-u u HD (tenis, olimpijada), fudbalu u hd, dokumentarnim kanalima u hd, djecijim, muzickim itd - nazalost ljudi moraju cekati narednih 10 godina da bi to mogli gledati.

Da mi je mogucnost da sjednem u nekoj od ovih firmi i sastavim pakete kako treba da budu - mnogi bi uzivali.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	arenasporthd.jpg 
Views:	158 
Size:	12.3 KB 
ID:	90710  

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Eh kada bi to tako islo... Da li znas koliko kosta DTH uplink i sta sve treba da bi "izasao na satelit"?

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Eh kada bi to tako islo... Da li znas koliko kosta DTH uplink i sta sve treba da bi "izasao na satelit"?
    Znam da su Astra i Hot Bird najskuplji. Eutelsat na 16e i 10e i 9e su dosta jeftiniji. E sada koliko to sve kosta neznam - mogao bih vidjeti da saznam koliko Max TV to sve placa. Mada i operateri idu da smanje troskove tako sto dijele kapacitete - vama bi vjerovatno bilo olaksano sobzirom da su i Max i Total i Digitalb preko satelita. Trebalo bi vidjeti kakve rezultate ima Max tv i to sve uporediti.

Ono u sta sam siguran jeste da bi mnogi uzeli, plus prosirili bi ste trziste (treba razmisliti o tome koliko nase dijaspore ima u Evropi i mnogi bi uzeli resivere i kartice preko svoje rodbine u CG)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

sale nisi mi odgovorio na lako pitanje.ja ti tvrdim da i bbm ima mnogo bolju ponudu kanala od extra tv,mada im je tehnicka podrska uzasna.zatim cabling budva,na zalost oni se ne micu iz budve.sto je problem da extra tv ubaci sport klubove ako ih je t-com obezbjedio u hrvatskoj preko max tv-a.ista je firma u pitanju,isti vlasnik.to se tako ne radi sale.ili tvoja cutnja na moje pitanje znaci da se slazes sa mnom ali ti se naravno ne pitas nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zaboravih ovo da pitam.Rece li ti Sale kad su se prosli put uvodili neki kanali da sledeci put kad bude bilo novih kanala da se nece remetit raspored kanala?Rece,rece,ja cu ti rec.Pa sad evo opet trcim za kanalima radi ove djecurlije te uvedoste.E sad ne svati nista licno,ali ovo je slika kako radi t-com.Za korisnike ih boli mikulica.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

u zadnje vrijeme se sve cesce pojavljuje "tv signal trenutno nije dostupan" uz naravno nestanak slike. Nije vezano za jedan kanal vec kako kada. Nisam prvi koji je ovo primjetio niti prvi kome se ovo desava.
    Sale, mozes li malo urgirati da se rijesi ovaj problem?
    Veceras mi je nestala slika dok sam gledao film na tv pink, prebacujem na tv vijesti i tamo pocinje neki drugi film, kad ono i tamo odma ista poruka poslije nekoliko minuta, popizdio sam. Obicno sam to rjesavao tako sto sam presao na kanal napred pa se vratio, ali sad ni to nije pomagalo. Cak sam i gasio stb al opet nista. Slike nema jedno par minuta i onda se pojavi. Meni se pojavila kad je film zavrsio
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni se ovo bas desilo dok sam gledao utakmice danas, strasno nervira. Sto je tu problem?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

ponovo o sportklubu: vlasnik istog od samog pocetka ne zeli da ga ustupi extra tvu. to je steta, ali je tako kako je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    u zadnje vrijeme se sve cesce pojavljuje "tv signal trenutno nije dostupan" uz naravno nestanak slike. Nije vezano za jedan kanal vec kako kada. Nisam prvi koji je ovo primjetio niti prvi kome se ovo desava.
    Sale, mozes li malo urgirati da se rijesi ovaj problem?
    Veceras mi je nestala slika dok sam gledao film na tv pink, prebacujem na tv vijesti i tamo pocinje neki drugi film, kad ono i tamo odma ista poruka poslije nekoliko minuta, popizdio sam. Obicno sam to rjesavao tako sto sam presao na kanal napred pa se vratio, ali sad ni to nije pomagalo. Cak sam i gasio stb al opet nista. Slike nema jedno par minuta i onda se pojavi. Meni se pojavila kad je film zavrsio
    I kod mene se ovo odskora javlja. Nije precesto ali zna da nervira ako pratim nesto sto me zanima.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Zaboravih ovo da pitam.Rece li ti Sale kad su se prosli put uvodili neki kanali da sledeci put kad bude bilo novih kanala da se nece remetit raspored kanala?Rece,rece,ja cu ti rec.Pa sad evo opet trcim za kanalima radi ove djecurlije te uvedoste.E sad ne svati nista licno,ali ovo je slika kako radi t-com.Za korisnike ih boli mikulica.
    Priznajem slagao sam Sljedeci software update ce ispraviti ovu nepravdu.

sale nisi mi odgovorio na lako pitanje.ja ti tvrdim da i bbm ima mnogo bolju ponudu kanala od extra tv,mada im je tehnicka podrska uzasna.zatim cabling budva,na zalost oni se ne micu iz budve.sto je problem da extra tv ubaci sport klubove ako ih je t-com obezbjedio u hrvatskoj preko max tv-a.ista je firma u pitanju,isti vlasnik.to se tako ne radi sale.ili tvoja cutnja na moje pitanje znaci da se slazes sa mnom ali ti se naravno ne pitas nista.
    100 puta smo napisali zasto nema sk, pa evo i 101. put od nsparksa. Jakuza je dobro obavesten, pa moze da potvrdi

Quote Originally Posted by Omega View Post
    I kod mene se ovo odskora javlja. Nije precesto ali zna da nervira ako pratim nesto sto me zanima.
    Vec odgovoreno https://forum.cdm.me/showthread.php?...92#post2820092 ukratko - radi se na rjesavanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

ako vi zelite da vjerujete u te istine vase u vezi sport kluba da ovi ne zele da daju t-comu ja ne zelim.to veze s mozgom nema.ali neka bude po vasem

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Onda cemo tebe angazovati da pregovaras...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

nema potrebe da mene angazujete doktore sale,ja to gledam ne brini,kao sto rekoh vec,imam cs,znas ti sto je to.govorim za one koji ne mogu,meni je svejedno prika.nego nadji neki bolji razlog za to,ovaj je tolika glupost da vise ne vrijedi pominjat.mora bit da ste ih nesto dobro naljutili pa vam ne daju sport klubove koje svi u crnoj gori imaju sem vas,zamisli

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Zamislio sam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

sale valja da budes korektan jer neki ne vole te tvoje provokacije,neko te moze traziti po pi-comu,ne samo u vezi tehnicke podrske

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Podrsku mozes dobiti na 1500.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da je srece t-com i agencija za elektronske medije, vrsili bi pritisak da se ukinu neka prava prenosa Sport klubu, ali...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Zasto? Sto je to Arena drugacija? SK imaju svi sem Pi-Com, Arenu imaju svi sem Total ovdje. U BiH Arenu ima mnogo vise operatera, nema Total, Telemach i neki jos neki manji, u Hrvatskoj Arenu ima samo PI-Com jer su sklopili ekskluzivni ugovor i oni ih razvijaju, ne daju nikom drugom, SK svi imaju, pa i PI-Com. PI-Com Makedonija ima SK kao i svi operateri tamo. U Srbiji vise operatera ima SK nego Arenu, SK nema Telekom, Arenu nema SBB. Ima dosta operatera koji imaju oba kanala u ponudi i 4 Arene i 2 SKa bar.
    Samo sto su jedni u osnovnoj ponudi, a drugi se placaju 5 eura, a imaju goru ponudu. I drzavna firma Srbije je vlasnik Arena, nikakvog vracanja para nema, samo ih gube i gube, zato su je i prodali citavu Telekomu. Mutna radnja od samog pocetka.
    Last edited by Jakuza; 14-06-12 at 18:56.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

jakuza mi to sve znamo,objasni ti to tehnicaru saletu,covjek nas je "ubjedio" da su sport klubovi mnogo ljuti na t-com pa im ne daju kanale,da ako se pomire jednog dana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

SAle, imam jedno pitanje...Prije updejta firmwera ovaj top box mogao sam da ugasim - kako se nalazi u spavacoj sobi, kad hocu da spavam smeta mi ono tandrljanje hard diska u njemu, odkako je updejtovan i kad ga ugasim ostane da tandrlja. Moze li se uraditi nesto po tom pitanju?
    Ko zna zašto je to dobro?

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Nema to veze sa update software-a. Uvijek je aktivan, jer je to samo standby. Kada zakazes snimanje, ugasis receiver na daljinski, on ce bez problema snimiti zakazano.
    Meni je receiver takodje u sobu i to bas nekad nervira.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

jakuza mi to sve znamo,objasni ti to tehnicaru saletu,covjek nas je "ubjedio" da su sport klubovi mnogo ljuti na t-com pa im ne daju kanale,da ako se pomire jednog dana
    Velike su igre u pitanju. Da PI-Com plati dovoljno vjerujem da bi dobio SK kanale. Medjutim Arena je napravila strasan kiks ucjenjujuci SBB, ne ucjenjuje se najjaci operater na ovim prostorima, tu su sami sebe ubili. Arene su napravljene sa ciljem da poljuljaju SBB koji se ponasa kao i svaki drugi monopolista ali im nije uspjelo, jer su poseban paket pod broj 1. Balkan je ovo, narod nece posebno placati za nesto, kad slicno, a sad i bolje ima u osnovnoj ponudi. Pod broj 2 dosli su i uzeli strasne stvari dali velike pare i nista im se nije vratilo, samo su izgubili. Vlasnici otisli, prodali firmu Telekomu, u Hrvatskoj Arena ne kupuje, kupuje PI-Com za njih.
    Medjutim Vuki bi vrsio pritisak da se oduzmu prava SKu koji kupuje prava kao i svaka druga firma, kao i Arena. On ne bi vrsio pritisak sto Arena ima pravo prenosa i ne da nikom drugom Serie A ili sto samo ona prenosi rukometasice Buducnosti i sto ne da domacim televizijama da otkupoe ili pak sto su zacepili strasnu cijenu RTCGu za utakmice Buducnosti u ABA ligi, ne, Vukiju to ne smeta jer on to ima dje da gleda, smeta mu sto prenosi SK posto je kod operatera koji nema SK u ponudi. Vuki rjesenje je lako, ako oces sve da gledas ili ces uzeti BBM ili ces iskombinovati PI-Com i Total da bi imao sve. Vukija ne zanima sto ce od sledece sezone pa naredne tri Arena pored RTCGa prenositi po jednu utakmicu nedeljno LS, utorkom cini mi se i sto to nece moci da gledaju oni koji nemaju Arene, on ima ali mu smeta SK i neka se njima oduzmu neki prenosi, nonsens i apsurd prve vrste. Vukiju ne smeta sto placa 5 eura za Arena paket i sto je tamo i ESPN bez ikakve potrebe dok korisnici IPTVa u Srbiji gledaju Arenu u osnovnom paketu, on se ne pita zasto je to tako. Velike igre, ali samo treba pogledati ponudu SKa i Arena i jasno je ko ima mnogo kvalitetniju i pored toga su dio osnovne ponude kod svih sem kod hrvatskog PI-Coma. Koliko god da traze ne traze 5 eura sigurno kao neki, a daju mnogo vise.

Svako ko ima para moze da otkupi prava za odredjene dogadjaje. Moze za jednu vrstu emitovanja, moze za vise, moze ekskluzivna. Vodi se rat izmedju njih i nece tako lako stati.
    Last edited by Jakuza; 14-06-12 at 20:28.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

jakuza hvala za ovaj post,neke stvari nismo znali u vezi arena i sk.uglavnom fakat je da ovaj nas pi-com p....... boba ne valja i da imaju najgoru ponudu kanala u cg.oni se ponasaju toliko odvratno da je to preslo sve granice,mnogi su ogorceni.svima bih porucio da uzmu cardsharing uz odredjeno novcano ulaganje ali su poslije mirni,gledaju najbolje svjetske kanale za manju mjesecnu pretplatu i sto je najvaznije nikad im vise nece trebat tehnicka podrska saleta i ostalih konobara

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vuki nema Arena paket ( :

Ali Vuki ima T-com + Nova, Doma, RTL HR i RTL 2 HR i opet nema dje da gleda pisljivu formulu i to mi ide na zivce, ne zanimaju me svadje izmedju onih sto obrcu milione.
    Imao sam prije Mkabl dje ima SK pa opet nije mogla da se gleda formula.

Page 482 of 831 FirstFirst ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)