Htjela je da ti ostane misteriozna.
Da nije to bio Sveto Marovic?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Htjela je da ti ostane misteriozna.
ne, sveto prica lagano.. ova vergla..
a ja sam prisluskiva razgovor i odlucio da je prijavim dusku maceku jer je smrdjela..
pi!
sto joj ne rece da podje do kuce da se okupa?
prica joj je smrdjela, ne ona..
Kako kad velis da nista rekla nije?
I don't get lucky. I make my own luck.
Fina poruka, kad joj se najmanje nadas, a najvise ti treba neko nesto fino da ti kaze![]()
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Gledanje crtanih filmova sa Mihailom, posebno 101 dalmatinac.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
ovakva đeca...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ništa
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Gledanje Prijatelja! Obožavam ih!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Frikomov novi Creme brulee kornet... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
Znash li i shto je tooooooooooooooooo... qq... Ja sad poslije neke dijete imam odredjeni rezhim ishrane....
A to je toliko dobro...da sam sinoc kad sam krenula da spavam...poshto sam tresla prije toga 2 ure da ga ne pojedem... ono "necu, ne smijem, necu ne smijem"...sam polecela pravo prema zamrzivachu...![]()
Topla preporukaNemoj probat onaj "chupavci", mada nije ni on losh, ali u poredjenju sa ovim... Ko voli karamel.....odushevice se!
p.s. To shto sui pomenula su one kako se zove 7 days klasichne samo nadjev je krembrule?E to mi vec nece bit zanimljivo. Vrucina je...pa kad mi naidje dan da smijem neshto slatko "chalabrcnut"...tad cu da navalim na cream brulee Frikom kornet.
![]()
[QUOTE=^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^;2825741]Znash li i shto je tooooooooooooooooo... qq... Ja sad poslije neke dijete imam odredjeni rezhim ishrane....
E vala i ja ti imam specijalni rezim ishrane koji me cini beskraaaajno srecnom, a pravilo je da pravila nema, osim jednog malecnog, koje skoro nikad ne prekrsim, a glasi da moram jesti kasno uvece, sto kasnije to bolje, sto slasnije, to bolje
Pomenute 7 days zanimacije su mi, kako bih ti rekla, nesto sto uvijek moze i nikako da dosadi, mada, u pravu si, krenule su vrucine, bice da cu se presaltati na neko drugo slasno zlo, mozda ovo tvoje...![]()
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
Mmmmmmmmmmm...
I ovaj volim i chini me srecnom:
Attachment 90562
A ove moram da probam u toku ljeta.... Osjecam da ce da me usrece....
Attachment 90566Attachment 90567Attachment 90569
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks