PO Box = Postanski Fah
Sent from my HD7 using Board Express
PO Box = Postanski Fah
γνῶθι σαὐτόν
Ja evo i drugi put ne uspijevam da dobijem paket iz Engleske... Ne znam što da činim svega mi. Prvi se, vele, zagubio, pa su poslali novi, ali sad ni ovaj ne stiže.
Last edited by FulhamFC; 12-06-12 at 00:21.
Pomagajte! Poslat mi je tracking number (pošiljke iz Engleske). Kako sad da pronađem "putanju" pošiuljke.
Našao sam neke sajtove, ali kad ukucam tracking number piše - "not found".
A ti si iz Londona, lako mi je za tebe
Njak Njak Njak
Pomagajte! Poslat mi je tracking number (pošiljke iz Engleske). Kako sad da pronađem "putanju" pošiljke?
Našao sam neke sajtove (tipa DHL i to...), ali kad ukucam tracking number piše - "not found". A ne znam na koji način je to poslato za CG, je li Royal Mail, DHL ili...
Kad je poslato, vjerovatno nisu jos ubacili broj u sistem pa ne moze da ga pronadje, sacekaj par dana iskocice nedje
A dje to je vec trebalo i stic a ne na tracking da se pojavi. Probaj preko ovog sajta http://www.packagetrackr.com/ tu bi trebalo sam da detektuje preko koga je poslato i da nadje posiljku
Eo ukucah i ovo mi izađe:
Tracking Information Expired
The tracking data on this shipment has not been updated in more than 10 business days by Parcelforce. Please contact Parcelforce for more information.
Pogledaj na nalogu. Pisi ti ko je carrier
γνῶθι σαὐτόν
Parcelforce bi trebao da bude. Nego me buni ovo što nemaju info...
Sjutra ću zvat aerodrom Cargo službu da ih pitam; mada kad sam ih prije zvao, nisu bili baš voljni za pomoć.
zasto me ta informacija ne cudi![]()
Zovem Aerodrom PG Cargo, javlja se gos'n i veli da oni nemaju ništa s tim i da je to do pošte... Pođem na sajt pošte, kontakt telefon ne radi; poslah mail no ne vjerujem da ću odgovora gledat. Klasično prebacivanje lopte na tuđe polje, koje se ponavlja svuđe!
Bio sam ja u Postu juce za nesto, ljubaznost nije nista bolja.
Fulhma, bas se namuci oko tog paketa, drugi put. Ne znam sto bih te savjetovao... jedino DHL nego je skup. Ali kako ti je krenulo pitanje je da li bi ti i to stiglo.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A kako ti izgleda taj tracking ID? Zasto ne potrazis na http://195.66.165.22/posiljkainfo/pretraga.aspx ili direktno na google, jer oni automatski prepoznaju TNT, UPS i DHL tracking number.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Tracking number izgleda ovako: RJ461624684GB.
A na taj sajt mi piše:Pošiljka RJ461624684GB nije evidentirana
Imam pitanje - registrovah se na EntroPay i sada sam dodao "Funding Source" tj. moju Visa Electron karticu. Sada mi je za LOAD FUNDS neaktivno ... i u medjuvremenu sam dobio email da im saljem kopiju licne, pasosa ili slicnog dokumenta sa slikom.... i kopiju kartice sa dijelom broja kartice.
Da li ste vi prolazili tu proceduru na EntroPay-u ????
Ja sam sve to slikao mobilnim i poslao. Za pola sata to je sve bilo rijeseno. Naravno, lijepo slikaj jedan po jedan dokument. Ja sam ostavio bjeli papir i onda na njemu licnu kartu s jedne strane, pa s druge, slikao sam posle racun za vodui to je to.
Ljudi, imam problem. Dosao mi na Paypal Limited Account. Sta da radim???![]()
Last edited by Wave; 15-06-12 at 20:43.
I meni isto prije neki dan/
danas mi stigle svjecice za auto sa nekih 20 dana zakasnjenja... iz engleske.
pozvoni neko na interfon, nije proslo 2 sekunde ja dizem slusalicu - niko.
Otvaram vrata vidim paketic na beton.
Znaci postar je pozvonio i bacio paketic preko ograde na beton !!! I nije to pismo bilo, nego je mogao osjetit da je nesto sto se moze slomit ili ostetit.
I sto ja najjace, otvaram kovertu i vidim da su na carinu vec to dobro ispreturali i nisu vratili svjecice u one njihove kutije niti im stavili onaj karton sto dodje na elektrodu nego se to fino udaralo i cukalo.
Srecom pa nije polomljeno.
Originally Posted by my name is ...
ne, ovo je dostavio 'obicni postar' ...sto se nije desilo evo pola godine.
Isti coek koji mi donosi racune itd
Originally Posted by my name is ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks