View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da nije bezveze jer ja sam samo poslao tekst. Slobodno se javite ostali i zamolite da se to objavi pa makar u skracenoj verziji.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ne znam zasto neko jednostavno ne "sibne" taj dm didiju. ne vidim zasto bi neko specijalan morao to da bude!
    eo, ako treba ja cu mu poslat...
    reci cu mu da udje ovdje i na to i toj strani procita taj tekst i nek nam kaze javno ili kako hoce imamo li podrsku kluba navijava za ovo ili ne?
    mislim da je tako najbolje.
    ne mogu se sad cimat posto sam preko moba usao al nocas cu mu poslat tu poruku kad dodjem za komp ako je niko do tqda ne posalje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    ne znam zasto neko jednostavno ne "sibne" taj dm didiju. ne vidim zasto bi neko specijalan morao to da bude!
    eo, ako treba ja cu mu poslat...
    reci cu mu da udje ovdje i na to i toj strani procita taj tekst i nek nam kaze javno ili kako hoce imamo li podrsku kluba navijava za ovo ili ne?
    mislim da je tako najbolje.
    ne mogu se sad cimat posto sam preko moba usao al nocas cu mu poslat tu poruku kad dodjem za komp ako je niko do tqda ne posalje!
    Odradjeno i to
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milan Jovanovic potpisuje za ukrajinske Karpate. Valjda ce i on konacno pronaci klub dje ce standardno igrati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kolonizovali smo Ukrajinu. Balić, Simović, Jovanović.

Ako ništa bar će popravit platni bilans države.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A sto Jovanovic izmijenja klubova, sto je to???
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnović o Poljacima: Prvo sjajni pa očajni

Poljska je impresionirala Branka Brnovića na otvaranju Evropskog prvenstva, ali samo u prvih 20 minuta.

"U prvih 20 minuta djelovali su ubitačno, svježe i brzo, uvijek su se četvorica ili petorica fudbalera pridodavala napadu. To je period koji je pokazao da Poljska ima dobru ekipu, sa nekoliko izuzetno kvalitetnih pojedinaca", prokomentarisao je Brnović, koji je prvu utakmicu Eura gledao iz lože Nacionalnog stadiona u Varšavi, zajedno sa trenerom golmana reprezentacije Dragojem Lekovićem.

Na sreću, igra reprezentacije Poljske protiv Grčke (1:1) ne može da se posmatra samo kroz prvih 20 minuta.

"Nakon prvog gola neshvatljivo su pali, zaista ne znam šta se desilo, jer je razlika bila velika u odnosu na ono što su prikazali na startu. Primili su gol dok su imali igrača više, a u drugom poluvremenu nisu ni fizički stajali baš najbolje, jer sam vidio kako trener sugeriše golmanu da ne žuri sa izvođenjem igre. Možda su mislili da će lako privesti meč kraju, što im se osvetilo", kaže Brnović.

Poljska će biti prvi protivnik Crne Gore u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu, gostovaće u Podgorici 7. septembra. Brnović kaže da je vidio i dobre i loše strane, ali da slika nije potpuna.

"Moguće je da su Poljaci bili i malo pod pritiskom, prva njihova utakmica na Evropskom prvenstvu, još na domaćem terenu, i to na otvaranju turnira. Mnogo potpuniji uvid u njihove mogućnosti vidjeću tek nakon drugog meča, koji igraju sa Rusijom".

Što god da bude, Poljska nije nepobjediva.

"Ostavili su utisak ozbiljne ekipe, ali nikoga se ne plašimo".

Ako je igra Poljske bila “od sjaja do očaja”, atmosfera na stadionu bila je sjajna, od početka do kraja.

"To je trebalo doživjeti. Moguće je i da ćemo mi gostovati na ovom stadionu, definitivno je da ne možemo da pariramo Poljskoj u pogledu atmosfere na tribinama, ali sigurno da na terenu stvari ne stoje baš tako", zaključuje Brnović.

http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...i-clanak-77343

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"To je trebalo doživjeti. Moguće je i da ćemo mi gostovati na ovom stadionu, definitivno je da ne možemo da pariramo Poljskoj u pogledu atmosfere na tribinama, ali sigurno da na terenu stvari ne stoje baš tako", zaključuje Brnović.

svaka cast...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    "definitivno je da ne možemo da pariramo poljskoj u pogledu atmosfere na tribinama", zaključuje brnović.

dafaq?
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Atmosfera bi kod nas bila jos bolja da imamo zavrsen stadion od makar 20-25 hiljada mjesta. Vecina selektora koji su do sad gostovali na nasem stadionu govorili su kako je atmosfera odlicna, eto to nas selektor izgleda ne vidi.
    Inace mislim da je glupo uporedjivati utakmicu Evropskog prvenstva sa utakmicama kvalifikacija. Vidjet cemo te njihove navijace u predstojecim kvalifikacijama.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Brnovicu stidi se svojih rijeci o nasoj atmosferi da te stid i sramota bude, ovo da kazes ako nekome pruzamo podrsku to je fudberima na svakoj utakmicu, a on nam vrace ovako, neka prica on sta oce al ono sto mi pravimo rijetko koji navijacu mogu. Druga stvar da te stid i sramota 4 000 ljudi iz Crne Gore je otislo za Prag a sa nasim zivornim standarom mnogi su morali i po dvije plate da daju za to ,a ti ovako vraces ..... Stidi se obraza

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Atmosfera bi kod nas bila jos bolja da imamo zavrsen stadion od makar 20-25 hiljada mjesta. Vecina selektora koji su do sad gostovali na nasem stadionu govorili su kako je atmosfera odlicna, eto to nas selektor izgleda ne vidi.
    sazalijevaju nas, covjece..
    ne mozes poredit uzavrelu masu od 15 000 i 60 000 ljudi..

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Pa ima toga. Ali prije svega misle na ono crvenilo, jer nam ne fali tih rekvizita, jos od referenduma... Ali da ima pretjerivanja, ima. I mislio je Brna ne sveukupan ugodjaj...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    sazalijevaju nas, covjece..
    ne mozes poredit uzavrelu masu od 15 000 i 60 000 ljudi..
    ne znam kojih 15000 kad je to uvijek oko 12 sa druge strane neka je 15 kada navija 2 000 tako da to sto kazu treneri drugih reprezentacija je cista ljubaznost. ne nego ce reci , navijanje je bilo uzas tih 2000 ljudi se jedva culo. sve sto se do sada radilo sa navijanjem je neka koreografija koja se svodi na one trake i natpisi ispod sjevera. i standardno zapad sa kartonima t coma.
    moglo se to nama svidjati ili ne ali to je to, ali se ja uvijek dobro provedem
    sa druge strane da imamo stadion od 35 000 koji bi bio pun 2 puta u godinu ili eventualno 4 puta ako igramo baraz i opet bi se svelo na 2-3 hiljade ljudi koji uvijek pjevaju sto na sjever ili jug onda bi ti selektori vidjeli sto je pozorisna atmosfera kad se ti glasovi prospu na tu sirinu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Sramota ja ne znam sto je ovo citav tekst ima li obraza.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

dobro ste se cio dan zabavili sa tumačenjem izjave polupismenog selektora koju je poslije vjerovatno telefonskog razgovora doćerao novinar kako mu odgovara

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Luka Đorđević: Presrećan sam zbog dolaska u Zenit

Biser crnogorskog fudbala Luka Đorđević igraće narednih godina u Zenitu. Veliki transfer za našeg fudbalera u jedan od boljih ruskih timova koji trenira Italijan Spaleti. Đorđević je u Sankt Peterburgu, a za "Dnevne novine" otkrio je koliko je zadovoljan zbog transfera.

"Presrećan sam što sam došao u veliki klub koji svake godine pravi dobre rezultate. Za četiri dana počinju pripreme i nadam se da ću uspjeti da se dokažem. U svakom slučaju, siguran sam da ću dosta novog naučiti ovdje!" poručio je Đorđević!

http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=254538

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da obavijestim zainteresovane, jos nisam dobio nikakav odgovor na poruku upucenu Didiju i (posredno) Klubu navijaca, vezano za Vlaisavljevica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dakle, posto nekih nedelju dana posle citave "akcije" vezane za tekst oko Vlaisavljevica nema nikakvog odgovora ni od medija kojima je tekst poslat, ni od (ispravite me ako sam pogrijesio funkciju) clana rukovodstva Kluba navijaca CG koji je kontaktiran preko privatne poruke na ovom forumu, vrijeme je da se izvuku neki zakljucci:

1. Mediji u Crnoj Gori, preciznije njihove sportske redakcije, ocigledno nisu zainteresovane za funkcionisanje mlade reprezentacije i rad njenog selektora. Ovo se lako da dokazati cinjenicom da ni jedna redakcija portala ili stampanog medija, od sest na koji je tekst poslat, nezavisno od objavljivanja, nije nas, koji smo ovo pisali, redigovali i poslali, udostojila ni jednog retka odgovora. Jedini odgovor, i to nezvanicni, koji smo dobili, je bio od "Dnevnih Novina", koji su neobradjenu i neredigovanu verziju teksta ocijenili predugackom za objavljivanje.

2. Klub navijaca Reprezentacije CG, to jest njegovo rukovodstvo, ocigledno je zadovoljno radom Vlaisavljevica na mjestu selektora Mlade fudbalske reprezentacije CG. Ovu tvrdnju dokazujem cinjenicom da, sest dana posle slanja privatne poruke jednom od rukovodilaca Kluba, nikakav odgovor nije stigao. Odbacivsi mogucnost da se Klub navijaca CG ne interesuje za rezultate reprezentacije CG i rad njenog selektora kao nerealnu i prosto nebuloznu, dolazim do gorepomenutog zakljucka o zadovoljstvu Vlaisavljevicem, te o zelji da se on ni na koji nacin ne dovede u pitanje, o kojoj govori nedostatak uzvratnog kontakta sa strane Kluba navijaca.

Sta moze demantovati ove zakljucke? Odgovor koji bi stigao iz bilo koje od kontaktiranih redakcija, ili onaj iz Kluba navijaca. U oba slucaja, ja cu ovdje javno priznati gresku i prenagljenost zakljucaka, koji su moji licni.

Hvala Amnesiacu koji je napisao tekst, i hvala svima koji su kontaktima, savjetima i sugestijama pomogli ovaj pokusaj djelovanja u "slucaju Vlaisavljevic". Bilo je zadovoljstvo saradjivati sa vama u ovoj konkretnoj stvari. Ja se nadam da ce svi iskoristiti priliku da svoje misljenje o njemu izraze na prvoj domacoj utakmici Mlade reprezentacije CG. Ja svakako hocu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tačka pod rednim brojem dva se može doves' u pitanje ako čo'ek nije pri netu (neko putovanje) ili ima nekih obaveza ili ne provjerava mejl.

Naravno, ne shvatite me pogrešno, nisam mu neki dobar drug i ne 'spašavam' ga ni od čega, niti mi je Duško Vlaisavljević mio.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Tačka pod rednim brojem dva se može doves' u pitanje ako čo'ek nije pri netu (neko putovanje) ili ima nekih obaveza ili ne provjerava mejl.

Naravno, ne shvatite me pogrešno, nisam mu neki dobar drug i ne 'spašavam' ga ni od čega, niti mi je Duško Vlaisavljević mio.
    7 dana je dovoljan rok A ja sam rekao, ako do odgovora dodje, odmah stize update svima na ovom topicu i izvinjenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Očekujem mnogo uzvičnika i velikih slova ubrzo. Jednostrano zaključivanje rasprave takođe nije isključeno.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Očekujem mnogo uzvičnika i velikih slova ubrzo. Jednostrano zaključivanje rasprave takođe nije isključeno.
    Glupo mi je da hvalim sebe, ali mislim da sam bio maksimalno korektan, da nikog nisam uvrijedio niti neosnovano kritikovao. Ja sam samo prenio cinjenicno stanje, takvo kako izgleda danas, i jasno naglasio da ce svaka promjena rezultirati blagovremenim obavjestenjem i, ukoliko je potrebno, izvinjenjem. Stoga ne vidim razloga za jednostrane poteze

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo ja sam pitao dopisnika vijesti iz tivta i on je rekao sve i da on posalje vijestima tekst ne vjeruje da bi bio odobren. na moje pitanje zasto ga stite sve dnevne novine, tj sve ostale kritikuju a njega ni da napisu tuznu a ne ruznu rijec.
    samo je rekao, ako ga urednik poznaje nece da ga kompromituje, ni jedan tekst se tamo bez glavnog urednika ne moze objaviti kako tamo tako u sve novine. stoga zakljucak, dule je dobar sa svim urednicima dnevnih novina
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 1051 of 2251 FirstFirst ... 515519511001104110471048104910501051105210531054105510611101115115512051 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)