Da li da zaobidjem Prometheusa i da cekam par mjeseci na Directors's cut, ili da odem do bioskopa?
Citajuci odje a i na drugim mjestima vidim da je prequel jedan veliki fail, barem za one koji su ocekivali previse od filma.
ima li neki film koji je sad na repertoaru da je dobar? (sem ovi nedodirljivi)
nothing comes from violence and nothing ever could
Da li da zaobidjem Prometheusa i da cekam par mjeseci na Directors's cut, ili da odem do bioskopa?
Citajuci odje a i na drugim mjestima vidim da je prequel jedan veliki fail, barem za one koji su ocekivali previse od filma.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sinić je "Pina" razvalila. Šteta što nije bilo u 3D, kako je bilo najavljeno.
nije fail,podji da ga gledash...jesu misljenja podijeljena,ali da je film toliko losh je stvarno precerivanje.ja ne znam sta su pojedini ocekivali,danas kad su sve ideje ispucane pogotovo kad su 'alien' (ne 8-mi putnik) filmovi u pitanju,meni je ovo ispalo vrlo dobro.ok,ima mana,ima nekih too much scena,gluma je hmmmm...fastbender i stringerpo meni odlicni,ovo ostalo...sto sam ocekiva to sam i dobio,izasha sam zadovoljan iz sale,e sad sto su ljudi masovno ocekivali da ce noomi rejpist :mrgreen: bit nova ripli i da ce da tamani osme putnjake po svemiru stvarno me ne zanima.mislim,sva ta poredjenja sa alienom su stvarno dosadila vishe,precerizam...
1993-2020
Pa kako nece biti poredjenja kad je istovjetni Alien
sta istovjetni? Pogledaj ga ti jos jednom ipak![]()
(nečitko)
aj pogleadj ti opet alien iz 1979 pa poredi
svemirski brod 'vanzemaljaca' je identican..pilot i njegovo 'sjediste' identicni, prostorijama sa 'vazama' identicna.
Ali to tako i treba.
ja juce pogledah taj prvi alien u full hd po ko zna koji put i opet mi bolje pade no prometej
![]()
Originally Posted by my name is ...
pa ako se desavaju u istom univerzumu, nisu isti filmovi. Cak ni zanr nije isti, Alien je vise horor smesten u sci fi okruzenju...
(nečitko)
pokleda li ko od vas strucnjaka Blade Runner-a?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
nikad cuo, jel to neka spanska serija? :mrgreen:
(nečitko)
Pogledah ga u IMAX i mogu reci samo: wow!Definitivno film za bioskop. Besmisleno ga je gledat u bilo kojem manjem formatu.
Film naravno nije na nivou originalnog Alien-a, niti bi takav film bilo moguce napravit danas, ali opet ni Ridli nije sto je nekad bio![]()
I am the one who locks.
Rekao sam da ga je besmisleno gledat u bilo kojem formatu manjem OD BIOSKOPSKOG, a toga - vjerujem - i dalje ima na BalkanuIMAX 3D je samo slag na toj digitalnoj torti
![]()
I ne, gledao sam ga u originalnoj verziji, mada mislim da ga sinhornizacija ne bi znacajnije ostetila. I gluma i dijalozi su prilicno neutralni, kao i sami likovi i raznorazni podzapleti. Ali na nivou SF spektakla mu nema premca u posljednjih nekoliko godina. A da bi TO cijenio, moras ga pogledat u neki bioskop...
I am the one who locks.
ma zekim se jaA iskreno, TV od 50" sa 3 metra ili bioskop, meni nije neka razlika sto se slike tice, u vidnom polju mu dodje na isto, no... Tu pricu smo vec jednom prezvakali, i btw, pretpremijeru sam odgledao u kinu
![]()
(nečitko)
Gledah i ja ovog Prometeusa i što reći, film nije iz kategorije odličnih ali nije ni loš.Malo mi fali ona jeza koja postoji u Alienu ovđe baš nije izvedena do kraja iako je Ridli probao da napravi mračnu atmosferu mislim da nije u potpunosti uspio.Recimo samo da sam posle svih najava mnogo više očekivao.
Last edited by goldfinger; 11-06-12 at 10:53.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
!
:fat:
Kreč, kolica i mešalica.
Upravo!
Pa ja skontah da je ideja filma bila da se malo 'zagrebe' po pozadini cijele Alien price. Alien, kako ja shvatih, je biolosko oruzje humanoidnih vanzemaljaca koje se otrglo kontroli. Mada, nisam se previse udubio u film, pa su mi ostale nejasne mnoge stvari.. Kako i zasto su sve nase drevne civilizacije 'oslikale' bas to sazvezdje u kome se nalazi skladiste tolikog zla? To objasnjenje bih volio da cujem.. Koja je svrha naseg postojanja ako su nas vec oni stvorili? Jesmo trebali biti experiment u kom bi se testirala efikasnost tog bioloskog oruzja? Zasto se ubi onaj vanzemaljac na pocetku onako? Ne znam, mozda bi trebalo ponovo odgledati film, no mislim da nemam toliku volju![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ma kakvi, ne smije se on upustiti u objasnjavanje tih pitanja o postojanju, to nikad ne moze ispasti na dobro. Film je generalno razocarao, toliko ima nekih gluposti , pih bas je razocarao
recite mi 3d kamere, 3d dubina i to, kako je uradjeno ?? isplati li se skidat te gigabajte![]()
sent from tabure
3d dubina je oko 100 metara, dakle vrijedi 2,27 GB, a sve preko toga je pljacka!
(nečitko)
hahahahahahahahah
Originally Posted by my name is ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks