Švedska vs Crna Gora - Crnogorska Nacionalna Himna (World Champ. Qual. 1 match ..10 jun 2012)
dajte tu himnu ...puna moraca..napunjeni svedjani,napravimo pakao
Švedska vs Crna Gora - Crnogorska Nacionalna Himna (World Champ. Qual. 1 match ..10 jun 2012)
Ako se sad ne napuni onda ne znam kada će,đe će boljeg razloga od učešća na Svjetskom Prvenstvu![]()
Rukometasi i rukometasice jedina selekcija koju je milina slisati kad ide himna. Svaka cast
Poraz nije realno stanje,sudije su nas nagrdili, gubavi slovaci koji nas uvijek nagrde. Mrvaljevic nije trebao da sutira zadnji napad jer je imao shu 6-2
A naravno da se nece napunit Moracha,jer mi smo "fudbalska" nacija. Sprdnja
A bas bih volio da znam kako su ovi organizatori utakmice nasli ovu pjesmu ''Onamo namo''. Ladno podju na you tube i mogu himnu nac. Kakvi debili, namjerno bi im pustio npr himnu Norveske ili npr neku pjesmu grupe ABAda widimo kako bi reagovali
Last edited by NemanjaCG; 10-06-12 at 17:24.
Stvarno kad cujem da se ovako pjeva himna i da se bore za reprezentaciju nema sta da im se zamjera pa da izgube sa 20 razlike
Shta su tu Svedjani krivi , kad je sekretar nesposoban da ponese 1 usrani cd sa himnom CG...
Ali neka je zakaza i neka je zaboravio cd, ovako bi ostali uskraceni za ovo pjevanje himne od strane igraca![]()
Mogu da prihvatim da smo trebali da im mi ponesemo našu himnu. Stvarno ne znam kako idu te stvari, ali imam jedno pitanje? Jel ovo prvi put da igramo sa Svedskom tamo?
Kad je revanss ?
1908.
Revans je 16.og A igrali smo sa Svedjanima 4 puta, sto znaci da smo 2 puta igrali tamo
Ovo kad cujes kako pjevaju himnu,srce ti je puno,da je srece svi da je ovako pjevaju(a posebno fudbaleri),svaka im cast !
Utakmic u subotu?
Utakmica je u subotu u 18:30h. Ulaz je slobodan, SVI U MORAČU!!! Da se napravi pakao, a i biće vrelina velika na koju Šveđani nisu navikli jeltei tu može svašta bit...
Šteta za onaj kraj danas, Draško je potpuno bezpotrebno, može se čak reć i nerezonski šutnuo onu zadnju loptu i primismo ga iz kontre u potonji sekund. Čudi me to od njega, još je kapiten i najiskusniji igrač tamo. Šteta, ali realno, ovo je svakako ODLIČAN rezultat koji bi svako prije meča potpisao zatvorenih očiju. Momci su me baš prijatno iznenadili, posebno Ševaljević i golman Mijatović. Odlično su odigrali, baš muški.
Što se tiče himne, nevjerovatan propust domaćina, ali momci izvukoše pjesmom sve, pa i publika aplauzom. Ono je bilo odlično!
Sad je na potezu CG navijačka organizacija, ako se ne napravi ludilo u subotu i ako ne bude puna dvorana (a siguran sam da oće), onda je sto stvarno sramota.
brao momci!
PONOSAN!
Last edited by GreatMontenegro; 10-06-12 at 19:25.
Ne sprdaj se..Subota je-vikend..Ako ne bude puno,ne valja ni rabota nista.
Ako se uspjelo da na oprostaju Bojane Popovic i Maje Savic i to u utakmici u kojoj je trebalo da se proslavi odlazak na OI dvorana bude poluprazna onda me nista vise ne moze iznenadit od Podgoricana.
Normalno da se nadam da ce da bude puno,al se isto ne bi smio zaklet jer na kraju ispade da je zenska rukometna reprezentacija vecu podrsku imala kad je igrala u Pljevljima nego u PG.Ne znam sto bi sa muskom bilo mnogo drugacije.
Ako se ne organizuju navijaci iz Nk i Bara nece se napunit Moraca. Neshvatljivo
pa i nije bio nerezonski sut, 7 sekundi do kraja sam sa zemlje, da je golman odbranio i otisla napolje ne bi bilo vremena da je gol opet nema vremena a ispalo je da odbarni i da se lopta odbi pravo u ruke svedjanima dje nismo uspjeli ni faul da napravimo makar za dva minuta. sve je nekako naopako bilo. nadam se da taj detalj nece presuditi , inaca odbrana je odlicna bila, golman vrhunski a napad moze i bolje. mada svedjani imaju odbranu kao stjena.
fali nam bek suter
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nije bio sam, odgledaj snimak. A nerezonski je upravo zbog toga što nije sačekao još koji sekund pa šutnuo, da se ne bi desilo što se desilo...Ne moraš bit neki rukometni stručnjak da bi zaključio da ono nije smio da uradi
Ja sam planirao ići i u Bar, a već do BP bi mi bilo daleko, ne podnosim vožnju autobusom. Ali, ako je PG, još bolje. Momci su odnosom prema reprezentativnom dresu zaslužili punu dvoranu.
C R N A G O R A
Švedska vs Crna Gora (World Champ. Qual. 1 match ..10 jun 2012) ..snimak...
..prvo skinite sve dijelove pa onda raspakujte...
Subota, pa jos 18:30, a velike vrucine... Mora se do Budve poci ili makar u Sutomore...
Originally Posted by Nk-001
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks