Fabia, ne pali se...kad se upali radi odlicno..al da se upali nece pa nece... a ne pali se samo posto dopunim sistem... onda posle kad nedje malo ispusti, pali se svaki put...
EKV, kad pali i gasi znaci da nema dovoljno freona.
Kad se ne pali: nema freona, senzor temperature los, senzor pritiska los, clutch i jos neke sitnice.
TAKUMI
Fabia, ne pali se...kad se upali radi odlicno..al da se upali nece pa nece... a ne pali se samo posto dopunim sistem... onda posle kad nedje malo ispusti, pali se svaki put...
Zna li ko koliko kosta da se napuni freon u onom servisu za klime u Zagoricu?
Meni jedan 307 gubi freon. Tj. svako ljeto se dopunjije. Odradi po ta 3 mjeseca i opet sledece godine iznova.
Sto da mu radim?
I dje?
Ja koliko znam oni AC servis iz zagorica su za izbjegavat'.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ima freon sa stop leak fanksen.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-06-12 at 14:41.
TAKUMI
Kako kakkoo?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Edited.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
ja nisam dopunjavao taj freon 3-4 godine, klima radi dobro osim kad ostavim auto na suncu treba mu 5 minuta da počne da ladi, nije freon?
Svakoj klimi treba malo vremena da pocne da hladi, I mean, treba da se hlade crijeva, kanali, plastike...
Ne bi bilo lose da provjeris da li fali freona.
TAKUMI
I niko drugi a
Njak Njak Njak
Gdje ima da se u kantu natoci loz ulje? Ima li na koju pumpu i gdje?
Njak Njak Njak
Koja je kazna za vozhnju sa neregistrovanim autom?
oduzimanje vozila
Koliko znam da je zabranjena upotreba loz ulja kao pogonsko gorivo za motorna vozila... Ako sa kantom krenes negdje vani i patrola uradi test... mogu da ti propisu ogromnu kaznu. Mislim da se kazna racuna po po formuli: zapremina rezervoara x 100 x cijena goriva...
Fin tekst http://www.politika.rs/rubrike/Ekono...u-peci.lt.html
Last edited by Sale; 12-06-12 at 09:10.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
cujem i 'osjecam' nekakvo drobljenje kad lagano kocim ponekad.
pakne su skoro nove, glicerin promijenjen prije mjesec dana.
auto kochi dobro, ne vuche u stranu kad se kochi, ne trese itd
Samo se ovo ponekad cuje a cini mi se i da blago osjetim na pedalu.
Inace lakirana su klijesta prije 2 mjeseca i od tad mi se desi da mi 'zapekne' nesto, npr ako ne vozim 24h pa krenem da izlazim iz garaze ono KRCNE kao :P
Nema laka po diskovima, to je sve relativno uredno zasticeno tj maskirano, mada vidio sam par kapljica po glavchini
mozda treba da odradim opet onaj break-in, jedno 5,6 puta jako kocenje od npr 100 do 10 kmh pa lagani cruise da se olade.
Originally Posted by my name is ...
I meni se desava da to 'zapekne' ali samo na zadnje diskove i to kisa kad je i kad stoji parkiran sa podignutom rucnom par sati..
Pretpostavljam da je rdja kriva koja se ufati tj stopi sa paknama i diskovima![]()
koja je procedura prevoda auta sa firme na fizicko lice?
al pazi, ovo sto zapekne rucna razumijem...posto je instiktivno povucem kad se parkiram jer mi nije ravno dvoriste.
Ali ovo tacno drobi nedje na prednje... evo danas ga malo 'iskocih' i povuche se.
Ne znam, vidjecu moze li mi auto ufatit nedje 100 na sat pa cu zakocit par puta![]()
Originally Posted by my name is ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks