i sto je najgore samo je 0.50 bacio na tiket,strasno !
Ima li dje da se igra da Spanija zavrsava takmicenje u polufinalu ?
i sto je najgore samo je 0.50 bacio na tiket,strasno !
Ako ima dje jace ovo za Spaniju javite, slabo pratim ove lokalne kladionice u zadnje vrijeme...
Banfield - Boca Juniors Tip 2, Kvota 1.6
Gostujuca ekipa je kvalitetnija sto pokazuje stanje na tabeli (Boca prva a Banfield zadnji). Banfield u zadnjih 10 meceva imaju 7 poraza i 3 remija. Takodje, motivacija je na strani Boce jer tri kola pred kraj sampionata, konkurisu za titulu prvaka pored Arsenal Sarandi i Tigre.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Na bet365 isplata se ceka po par dana? Tj. da legnu na racun? Ima li dje brze? Btw pukoh na Poljsku dosta sinoc al se izvukoh na Rusiju...
denmark vise od 9.5 kornera (1,80)
portugal vise od 10.5 kornera (1,80)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moje iskreno izvinjenje zbog sumnje u Novaka.
Na Novaka 3,75, a na Boston 4,5. Cisto potcjenjivanje, ipak se radi o prvom teniseru svijeta, a ovamo o sedmoj utakmici... Nesto se mora pokusati odavde, mozda cak i spojiti (16,87) sa nekoliko eura... Tesko da ce doci (iako je daleko od nemoguceg), pogotovo Djokovic, ali moram ovu kvotu ispostovati...
Sto mislite?
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
------------------------------------------
[3/3]
0470 09-06 20:00:00 Italy-Switzerland
Konačan ishod 1 5,50
0469 09-06 19:00:00 Belgium-Israel
Konačan ishod 1 10,00
0302 09-06 18:00:00 Turkey-Latvia
Konačan ishod 1 2,50
------------------------------------------
Moze sa manjim parama da se proba,ili sistem .
Ja ipak mislim da Novak nema sto sjutra da trazi...a Boston moze vrlo lako doc
Holadnija-3+
Njemacka-3+
mnogo mi privlacno djeluje njemacka gg3+ (2,30)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja uplatih holandija - svedska tim1 2+ i njemacka portugal oba tima daju gol i pobjeda njemaca.
Arg 1 2.20
Majami 1/1 oko 1.60
Portugal 2 nocas
bravo za dance.. ***** se u holandiju
Kolka je bila kvota na Holandiju protiv Danske?
e pa milo mi je sto ce ovi kreteni izgubit... neka cu panut na tiket jebe mi se .. veze s vezom nemaju, a ovaj roben i snajder su igraci za samo jedno poluvrijeme i onda ih naprdit nogom vanka
100e me kostase ovi glibovi....Mogu li ovi Njemci nocas?
ja na tiket cekam svabe vise od 10.5 kornera, a probacu i u singlu
edit: u meridian je granica 11.5 a kvota na vise je 2,10, vala sam sa malo evrica ispostovo
edit2: oce li ova bocaaaaaaa oooooooooooooo vise
edit3: crveni za domace od 4min i boca nemoze da dobije e pa stvarno
Last edited by Shadow'91; 09-06-12 at 20:01.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks