Mislim da tamo prima 25 000e mjesecno
Iliti 17,000 eura mjesečno. U Budućnosti ne vjerujem da su joj mogli ponudit ni 10 hiljadarki.
I neka je - zašto ne naplatiti talenat i umijeće kad ti se pruži takva prilika.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Sjutra u 16:15h.
intervju sa legendom, vrijedi pročitati!
http://www.novi.cdm.me/sport/rukomet...lavija-u-seulu
ima li ko stream za mec protiv svedske
puštiše Onamo, 'namo. Pa ugasiše zbog negodovanja igrača i publike crnogorske. MOmci otpjevaše himnu bez muzičke podloge. Bravo momci!!! Srećno!
C R N A G O R A
Kakva scena, nenadjebivo!
Šveđani nisu imali našu himnu da pušte, neki problem je ispao i cijela ekipa je otpjevala bez muzike. Sav se najžih.
Kapa dolje momci!
Bijo si poziw koi se neodbija
ne vidjeh da je himna bila pogresna a da su nasi pjevali da je bas dobro bilo
edit
sada procitah da nisu imali nasu. e kako mi zao sto nisam vidio to. ako neko ima to neka pusta
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kakva scena sa pjevanjem himne, spektaklneka vala izgube sad 20 razlike, nece mi smetati
![]()
Ja se naježih čitajući, đe je montenegrino da okači to...![]()
#fakenews
stream ?!
ima li idje prenosa?stream?
nadjoh: http://www.thefirstrow.eu/watch/1263...ontenegro.html
Last edited by nickname; 10-06-12 at 16:33.
sudije nas ....... ali se ne damo minut do kraja nerjeseno
svaka cast momci!svaka cast!!!!
u hebenoj zadnjoj sekundi gubimo, ali ODLICAN rezultat!
upropastio mrvaljevic zadnji napad i dade im kontru da nas dobiju jedan gol razlike. mada je i to odlican rezultat ali ljepse bi bilo da je nerjeseno
Puno srce!
E ako ne napunimo Moraču nemalo nas za vazda.
Bijo si poziw koi se neodbija
Bravo momci svaka čast i za igru a naročito za himnu,ide kasnije snimak himne![]()
Aaaaaaaa...steta za ovaj zadnji napad, trebao je Sevaljevic da puca ovo, ali dobro, odlican rezultat za nas...znalo se da nas ne mogu napunit, posle one scene sa himnom. A sad da se napuni "Moraca" i Svedjani...E VIVA MONTENEGRO!!!
A ne mogu da vjerujem da izgubismo u 7 sekundi ono sto se gradilo cijelih 59 minutai 50tak sekundi , pih.
Kako ne legoshe na onoga Svedjanina kad krenu kontra poslije Mrvaljevicevog shuta, da legnu na njega da ne moze mrdnut i kraj bi bio.
Nego dobro ne treba se zalit i ovako je odlican rezultat.
Svaka chast momcima , a za revansh , ne vjerujem da cemo napunit dvoranu jer smo stoka neopjevana.
Sudjenje je bilo sramno.... Zna li se koliko će koštat ulaznica u PG, ili će ić besplatno ko Budućnost?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks