Protiv Nadala vam je 3.5
@1.50 na Đokovića je poklon,protiv koga god da igra!
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Protiv Nadala vam je 3.5
Ako u Parizu svane suncan dan, slobodno uprite. Must try.
na koga?
na Noleta
Ako bude kao danasnji dan, slobodno zaboravi. Na spore udarce, teske loptice Nadal je Kralj. On moze do prekosjutra, servis mu je ionako los, udarci ionako plitki... Problem je sto Novakova igra ce biti kao protiv Sepija i Tsonge, jer on nema snagu da u 5 setova udara duboko, a Nadalu jedino duboka igra, sa snaznijim servisom, moze da naskodi.
sve zivo na NADALA![]()
e sad Rusija ide X-1
ili 0-1.
kakva utakmca. sudija se postara da se dobro posere u nju... prva je ciganska![]()
kakav pocetak, dajte nesto za vadjenje!
po**rem se na onog glavonju poljskog, samo jednu izmjenu napravi sve mu j****, a na drugi tiket stavih 9+ kornera, u prvo dodje 6, a u drugo samo jedan...
nerealno koliko sudija prekida igru
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Imam jedno laagano pitanje...
posto igram online na Meridian ....
prije nekoliko dana sam napravio tiket od 10+ igraca koji ce postici 1+ gol i Lewandowski 2+ (danas je jedan dao) i danas odigram jos jedan slican tiket, sa nekih 6-7 igraca i malo prije kada sam provjeravao tikete....nema nigdje onog od prije neki dan... a jutros je bio...
da li to znaci da samo jedan takav tiket moze da se igra (sto mi je preglupo) i cim se odigra slican, da sae stari brise ili je greska u sistemu?
ja mislim da je ova Rusija Češka 0-2
cekaju se Rusi 1 i 3+
ajmoooooo
je li igrao ko holandija : danska 3+ ili sam jedini? velika je kvota 2.05 frka me cekam za velike pare njih i njemce x.
a danas strefio poljska : grcka 1-x, i rusiju 3+ .. ako dobijem izbacicu odje tiket![]()
dobar pocetak!
jos da nije bilo ispada na federera danas dan bi bio odlican, mada se ni ovako ne zalim...
zna li neko jesu li sve kladionice uvele pravilo da ne mogu da se vezuju na tiketu utakmice:recimo dvije danasnje, jedna sjutra, jedna prekosjutra?
ako me razumijete...
Today:
Netherland-Denmark ???
Germany-Portugal ???
Sta tipujete
Sent from my digitron
Stavih njemce 1 I holandiju duplu pobjedu 1. Kv 9.5
Sent from my digitron
Holandija 1
Njemacka 1 ..jednostavno
ubicu brata mladjeg sto mi nije pokazao tiket da i ja odigram![]()
![]()
rusija
crvena zvezda
real madrid
16 kvota !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks