Djokovic - Conga ( kad je bilo 1:2 ) pored terena da upale 2 mlazna aviona,ne bi se ni primijetila pored navijanja.
Ali na 2:2......... muvu ste mogli da cujete.![]()
Djokovic - Conga ( kad je bilo 1:2 ) pored terena da upale 2 mlazna aviona,ne bi se ni primijetila pored navijanja.
Ali na 2:2......... muvu ste mogli da cujete.![]()
ovi sto navijaju za federera i nadaju se njegovoj pobjedi u petak nek malo iskuliraju. ipak fedja nema tolko godina da bi mogao da odigra citavih 5 setova protiv djokovica. za razliku od drugih tenisera djoksa i nadal salju lopte dublje kao i pri linijama tako da fedja od prvog minuta meca stedi snagu jer zna da ne moze da istrci kao ova dvojica. svjestan je svojih godina ali i dalje misli da moze da bude prvi tj da moze da uzme GS. e to ce biti tesko , mozda jedino ako u kosturu ispadnu djoksa i nadal.
fedja u petak nema sto da trazi na terenu, eventualno ako bude igrao bas onako kako umije uzece jedan set. evo zapamtite ovo sto sam rekao na zalost fedjinih fanova pa cemo diskutovati nakon meca koji je u petak.
slusaj vamo, prognoza za finale:
mislim da novak protiv nadala ima sansu jedino ako bude lijepo i suncano vrijeme jer teren nece biti tolko vlazan a loptice nece skupljati vlagu u sebi. nadal je strahovit i nezaustavljiv i juri rekord a djoksa ulazak u legendu. nije pruzio svoj najbolji tenis na RG ali je definitivno pokazao da igra najbolji tenis onda kad je najteze i ne nije to sreca jer kad nesto radis iznova i iznova onda to postaje dio tebe...onaj ubitacan dio, crveno dugme (kako rece komentator na eurosportu), kvisko...
uglavnom svedoci smo najaceg tenisa u istoriji tenisa....ps. ferer majka pobjedi trosnog mareja, ocekivano, mozda mu ferer uzme set u polufinalu, ovo je njegova podloga kao i nadalu. bice to jedan odlican marker za sve nas koji iscekujemo finale novak-rafael!!!
pa nek pobjedi najbolji
Stosur - Erani 1:1 u setovima.U prvom setu jos ne vidjeh kukavickije igre nego sto je Stosur igrala, a u drugom kad je zaigrala kako zna odivala je sa 6:1.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Jos jedan cas tenisa je danas odrzala. I preuzela je 1 mjesto. Ne vidim nacin kako ce Erani da je pobijedi.
Come on Masa!
Sjutra uz Federera, pa sto bude.
I don't get lucky. I make my own luck.
...
Ne ukljucujte Eurosport, tamo Nadal jede ne samo malu djecu nego i odrasle!!! Federerov sam navijac, ali ovo sto radi ovaj covjek na sljaci je za nevjerovati :hororr:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
rafa se malo nasalio danas!
E pa, kako mu je novi analni otvor izbushio Rafa, realno nije![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Sta ovaj lik na vrata i meč odložen...svašta...
deuscroix
U ovaj moj kraj to se zove kisha, ne znam kod tebe kako je![]()
Deserve's got nothing to do with it.
e moj federeru....
cestitke navijacima oponenta.
vidimo se u neđelju kad rafa uzme stvar u svoje ruke!
prvo skocite pa recite HOP HOP ! ! !
kakvo razbijanje hahahahaha
DOKTOR-LEGENDA !zao mi je publike,mnogo su cutljivi bili
bas mi je zao ali jedan je No1e !
nikad losiji Federer (30 neiznudjenih samo iz forhenda) i jedan prosjecni Djokovic (kao da je igrao tek koliko mu je dovoljno)
da mi je neko rekao prije 3 sata ovaj rezultat smijao bih se![]()
ja bih ga rekao. Eventualno 3:1. Sta je tu cudno??
Zbog visoke vlage i tezih loptica i Federer ne moze da razvije svoju igru. Tsonga, Delpo i slicni igraci mogu lakse. Protiv sebe je imao gladijatora koji ce ga dobiti uvijek u takvim uslovima, na sljaci. Dobio ga je i u Rimu, lagano, a bilo je suvo.
Ako u neđelju bude suvo, eto pata-pata sa Rafom pa kom obojci, kom opanci. Vlazan dan je ipak Rafino igraliste.
Evo Rafa pozdravlja i kazhe vidimo se u nedelju.
Slazem se.
Kako ga lagano izu Nole 3;0...
Sad se za rafu navija ok.
cudan je mec dje Fedex ima onoliko neiznudjenih gresaka.Realno Nole nije igrao toliko,koliko je ovaj grijesio.Imali su 3-4 fine razmjene udaraca i to je to.Bas sam razocaran mecom,ne rezultatom![]()
Sto je Federer danas radio to samo on zna. Dva puta servira za set i nista. Nista specijalno, njegov protivnik nije igrao, ali je koristio sve Federerove greske i dobio mec.
No nema veze. Rafa ce objasniti neke stvari.![]()
Sjutra uz Masu. Vrijeme je da uzme taj RG.
I don't get lucky. I make my own luck.
da ce objasnit nece - da je favorit jeste
ali bice krljanja zestokog mislim...kuku nama u nedjelju - RG finale,ITA-ESP u 18:00![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks