jeste li ovo updateovali forum softver ?
cuj "konobarica", kakva diskriminacija zenske forumske populacije. Goraneeeee?
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
jeste li ovo updateovali forum softver ?
sent from tabure
Brate mili, ovo je sad sve smotano i naopako.
ocete li mi rej sto se po*raste ovako u onaj pregledni What's New?
Ni Maček uz pomoc Cvetka genija ne bi mogao da se snadje na ovu novotariju.
Iskljucenje mozga samo osta.
"No Comment Made".....kad dobijesh reputaciju bez teksta....strashno me nervira
kliknete whats new, pa ispod u podmenuju new posts i isto vam dodje![]()
sent from tabure
Samo da pitam, jel se sa 10 infraction poena dobija ban?
Tu es mon héro!
utulite mi opciju đe vidim ko je kome po zidu pisao...
imam nalog na facebook-u, pa mi ovaj ne treba...
Sell the Vatican, Feed the World!
Da, je l' moze to sa wall-om nekako da se makne? Bas mi je bzv.*
Pa ne morate da gledate....za ime bozje kliknes na whats new i new posts i eto...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Je li realno da je ovako katastrofalan "what's new"????
Nego, ja sam htio nesto drugo. Vidim da ste ubacili i tabelu "Latest Reputation Given", pa me zanima koja je svrha toga, jer kad kliknem da vidim post kojem sam dao +rep, uvijek mi izbaca prvi post tog topica.. pointless gospodo.
Sto vam je to Voc nju? xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
What's New? polje tacno 4cm ispod ove sisace nase![]()
Gorane moze li se ikako dugme (tab) Forum staviti kao i uvijek prvo, pa neka ide poslije i what's new i sto god vas volja, ionako ne koristim nista od toga![]()
Ja se ne mogu ulogovat na naslovnu stranu jer mi dugme FB prekriva polje za user name, nego moram ovako na kvarno an neki od postova![]()
Znam ali to je tebi do browsera i podesavanja browsera. Forum dugme ne mogu pomjerati......mada...mogu probati
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Upalila fora....promijenio sam....sad nemojte da mi se javi 100 kojima ne odgovara ovo
Re install
Gorane, i dalje ne filteruje na activity stream, izbaca mi sve oglase, i ako sam ih odavno izbacio da mi se ne pojavljuju u new posts.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
a gorane oce li se pogledat sto oko ovoga?
Evo sad vidjeh da sam dao reputaciju za jedan vic i htio bih ga ponovo procitat ali.. vraca me na prvi post topica "Naj. vicevi.."Nego, ja sam htio nesto drugo. Vidim da ste ubacili i tabelu "Latest Reputation Given", pa me zanima koja je svrha toga, jer kad kliknem da vidim post kojem sam dao +rep, uvijek mi izbaca prvi post tog topica.. pointless gospodo.
??
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks