Pusti ti Ratkove price, vidio sam ja papire jer nisam vjerovo iz prve, aCiD-ov je 1/1
Njak Njak Njak
I vidis, zato ja sa sigurnoscu znam da je mercedes tvoj... to treba svako da uradi ako ne misli da mu pricaju "to je Ratkovo"
Njak Njak Njak
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/12412
Provalite opis:
IDE KA ZMAJ, IZGLEDA KAO LUTKA :lolblue:
Nocas zamalo prisustvovah ubistvu u saobracaju, tj gazenju pjesaka kod Ekonomskog f....Vozio je min 90 km/h, kako je ovaj na pjesacki njega izbjegao nije mi jasno...A danas mi ovaj jedan poznanik bio ocevidac kad je onaj pocistio isto pjesaka preko puta Maše...Ne dao Bog da neko to napravi nekom mi bliznjem, dobio bi po metak u supak i jetru da umire lagano, a sigurno...
Vidio sam ono kod Mase, sa Benzom preko trotoara. Jel' bilo sto pjesaku?
TAKUMI
Ovaj momak se tresao kad mi je pricao...kaze da je pjesak nagrdjen, noge da su mu odma otekle i poplavljele...sigurno je imao dosta lomova
juce neki kreten biciklom izlazi onamo iz pravca stare varose i ide put cepuraka... niti je pogledao ima li koga + mu je crveno bilo... da sam brze isao ode on pravac cepurke, i ja trebam da odgovaram za njega a prolazim regularno kroz zeleno itd itd? pih...
Jbg, takav je zakon i mos' ga jebat.
TAKUMI
ti ides 40 udaris ga, napise ti vjestak u nalaz trebao si da ides 25. i kriv ti.buc. a ovo kroz grad je upravo sto sam napisao na drugi topic, ka zeti ogranicenje 60 70 a kroz grad mozes 200
f6
Zasto 200 kriz grad?
TAKUMI
Saobraćajna kultura je u (-)
^ ovo zadnje majku im !@#$, crveno i sprinta sa jedne strane bulevara na drugi a crveno im a meni zeleno. Udarit cu ih zainat tako nedje
rm -rf /
Sad procitah ovo... i nesto ne mogu vjerovat...
http://www.vijesti.me/vijesti/subaru...m-clanak-77241
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
akumulator ne bi izdrzao toliko, osim ako ga nisu prespojili
She is only here to annoy herself!
volim da se nadovezem na pricu oko pjesaka, podgoricke pjesake treba gazit,lomit, bolestan narod.
posebno u situaciji prelazak na crveno na sred bulevara zena sa djetetom u kolica,znaci pravac u kolica,nista na nju.
zatim tetka strina baba po sred ulice onako lagano,jer je kicma boli jelTe
samo cekam priliku da se u nekog pokakim![]()
ja zivim za dan da uzmem hummera i da tako sve pregazim.... i taksiste koji stanu na sred bulevara iz cista mira... paf po sred njega pa ga izvuces iz auta i izbijes dodatno i odes![]()
ima ih ima nesoja pjesaka, koji (i nije da se tripujem) iz inate na pjesacki idu 2 na sat, onda ga vidis da predje pjesacki, 3 koraka odradi polako, i onda pici normalnom brzinom
Njak Njak Njak
Ima i to redom, juce su culi da su na pjesacki bog i batina, i onda se guzeljaju po ure...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Svidja mi se ovo auto masu, i nije skupo novo (u description pise)
rm -rf /
Prejeben auto!!!
TAKUMI
Gledam cijenu, u AMeriku 25-27k$ u EU 35-40k eura![]()
rm -rf /
Kad ga vidim pomislio bih da je unutra neki 3.5 V12 motor, a ne 2.0 boxer
Ovo je neka klasa kao sto je Integra Type R bila, mali motor, racing izgled
Njak Njak Njak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks