Zar je moguce da ste se urotili protiv nejakog Duska?
A ja ne skrojih nijedno slovo u njegovu odbranu![]()
Zar je moguce da ste se urotili protiv nejakog Duska?
A ja ne skrojih nijedno slovo u njegovu odbranu![]()
Bice poslata sredjena verzija, pogodna za objavljivanje, u najkracem mogucem roku, moguce vec danas!
Deserve's got nothing to do with it.
Odma odma.Bravo momci,konacno neki pokret.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Zamislite osjecaj da otvarate novine izjutra i uz kafu citate kako D.V. vise nije selektor mlade reprezentacije...Ajoooj kakva bi to milina bila.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Vlaisavljevicu istice ugovor krajem godine, a mislim da stvarno ni Dejo nema vise obraza da mu produzava ugovor nakon sto je i trecu generaciju upropastio. Tako ukoliko i ne da ostavku ili ne popije otkaz (sto je skoro izvjesno), ostaje nada da mu makar nece po 3 put obnoviti ugovor. A generaciji 92. i mladji kvalifikacije pocinju tek polovinom 2013. godine, ukoliko ne grijesim, tako da jos ima nekakve nade za njih. Sto je vec amnesiac vec pisao, nekim drugim selektorima su "padale glave" samo zbog jednog neuspjeha ili debakla (Kovacevic, Petrovic) a Vlaisavljevic je imao sijaset takvih rezultata koje je denxho vec nabrojao, pa mu je mjesto zabetonirano. Jbg, kumara je to. Mozda mu jos da i povisicu zbog dobrih rezultata, koje vjerovatno jedino oni dvojica vide.
In other news, Savo Pavicevic je potpisao za kiparsku Omoniju iz Nikozije. Nije los klub, pogotovo kad se uzme u obzir da se spominjala Australija kao moguca sledeca destinacija, ali je vise nego jasno da mu karijera uveliko ide silaznom putanjom.
Ma ja provjereno znam da mu se ugovor nece produzavati.Ali ne mogu vise da gledam odvratnu facu kako pljuje po drugima a sebe stiti.I jos jedna stvar bi bila jako dobra a to je da bi njegovim brzim odlaskom neko drugi imao vise vremena da pripremi ekipu za sledeci ciklus kad vec od ovoga nema nista.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ma s obzirom da 2 godine odje trubim o Vlaisavljevicu i njegovoj (ne)strucnosti podnio bih i da odradi ovaj ugovor do kraja samo da mu se na kraju isti ne produzava, jer do tad nemamo takmicarski bitnih utakmica. Sigurno da je bolja i ljepsa solucija da on ode koliko danas, a neko drugi krene ispocetka njegov posao sa novom generacijom, a ko god da dodje ne moze bit gori nikako. A citajuci ove njegove nedavne izjave jasno je da on nema namjeru da ode, a nece ga ni kumara cerat, to je sigurno. A iskreno se nadam da su ti informacije o produzavanju ugovora tacne, mada ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima. Kad je on u pitanju, najveci sam skeptik.
Ja ti kazem da je provjereno, jer je od covjeka iz njegovog strucnog staba, pa ako on laze...Ovaj nece previse da prica,ali sam zakljucio da mu ni igraci ni saradnici nisu zadovoljni radom.A igracima je jedino banja sto mogu da se sordaju sa njim, pun je izvala i nema autoritet pa im to odgovara.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
To je njegov tip rečenica: "Vidi, uđi u igru bez ikakvoga... onaj...". Poznaniku jednom je bio trener u neki CG tim valjda, i tako mu je rekao pred ulazak na teren. Grungy može da potrvdi to, isto i on zna i sjeća se te priče.![]()
Mislim da sam ja vec ranije napisao njegovu cuvenu recenicu beku "ako nemas resenja ti opali dijagonalu uz liniju". IDOL!!!
Last edited by skoljci; 04-06-12 at 14:56.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Amnesiac, pun ti je inbox pa ne mogu pp da ti posaljem
Uglavnom, poslato Areni, Vijestima i Portalu Vijesti. Email Dnevnih Novina nemam, ako moze Filip (rece on da ih poznaje) da mi ga ovdje postuje da posaljem i njima, ili alternativno da mi u privatnoj posalje svoju mail adresu, da njemu proslijedim tekst, pa on dalje da salje Dnevnim...
Posto necu imati pristup compu do ujutro, vi mi samo, ko god treba posaljite privatnu ili pisite ovdje, ja ujutro od negdje 10 nastavljam sa akcijom![]()
dnevne novine ce to objavit vjerovatno a ostali veoma tesko
Da li se neko sjeca njegove izjave pred onaj odlazak na dvomec sa Svedskom i Izraelom, kada je postojala pozitivna atmosfera u timu zbog nekolike vezane pobjede?
Kada je rekao nesto kao idemo na te dvije utakmice ali mislim da cemo sigurno izgubiti jer su oni prejaki a nama su ostale jos samo te dvije utakmice.A sto i da ih dobijemo i da se plasiramo na Evropsko kada bi morali da osvojimo neko od prva 3 mjesta na istom ako bi zeljeli da se plasiramo na OI.
Bila je neka takva izjava da se user..
poshaljite dan-u....oni su glavni hejteri :mrgreen:
inache thumbs up za akciju, da'ko bude neshto :![]()
Analitici je poslato, a CdM sportu ne mogu jer nemam njihov mail, kod njih ima samo kontakt da im se posalje poruka ali tu ne mogu da se attachuju dokumenti, a tekst je u attachmentu, jer je sredjen, sa slikama i svim...Tako ako neko ima njihov mail neka mi ga posalje ovdje ili na pp![]()
Poslato i na CdM portal, hvala Filip_Pg za relevantnu info![]()
Samo da nedje to objave, da se pokrene prica o njemu. Ako nista ostaje nam utakmica 7 septembra koju igraju protiv Ceske i tu bi morao cijeli stadion da skandira protiv njega.
To se ne dovodi u pitanje (ili u pitanju, shto bi Dushko rekao), samo se bojim da se javnost bas nece zainteresovati za tu utakmicu, te da posjeta nece biti vise od 1000-2000 ljudi. Zbog toga je i bitno da makar neki medij pokrene pricu, jer kad se jednom krene teshko se zaustaviti, pogotovo kad su argumenti za smjenu stvarno prejaki i nemoguce ih je pobijati.
ako bi iko trebao da objavi amnesiakov teks onda su to dnevne novine, s obzirom na CDM-ovu i njihovu povezanost!
ne bi bilo lose da se tu malo pogura, ako je neko (moderatori, administratori...) u mogusnosti.
vidio sam da neko od navijaca ima neku kolumnu tamo, vezano za desavanja oko reprezentacije...
ne znam!
ako ne prodje ovako nesto i ne pokrene se ova prica sa mrtve tacke onda nam ostaje da se fino dogovorimo na prvu utakmicu mladih i da se okupimo tamo u sto vecem broju i pokazemo sto mislimo o toj individui!
Poslato-portali:
-CdM
-Vijesti
-Analitika
Poslato-stampani mediji:
-Vijesti
-Pobjeda (Arena)
-Dnevne Novine
Danu se nema rasta slati.
Ako imate jos predloga/mogucnosti za slanje, saljite mi privatnom porukom emailove primalaca.Hvala unaprijed![]()
U slucaju da neko objavi onaj tekst, ko prvi vidi neka javlja na ovaj topic
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Bravo za akciju "spasavanje djece od Duska".
Nego valjalo bi ova anjeta gore da se promijeni, ili je mozda jos rano.?
Nazalost, treceg dana akcije rezultati su nikakvi-ni jedan jedini medij nije objavio tekst. Nismo cak ni udostojeni odgovora na poslate mailove. To dovoljno govori o svijesti novinarstva (sportskog i inog) u CG.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks