srbija dajel gol 2,10 da se proba
France-Serbia 1
srbija dajel gol 2,10 da se proba
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
za danas:
tuska u21 2 (1,80)
waterford 1 (1,55)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
jel stiigao kome kakvi bonus na bet-at-home?
jeste meni, na uplatu se dobije nesto.. nisam cito iskuliro sam jer neam para atm
sjebase me ovi turci ali ovaj waterford cu probat onda zaedno sa derryem
triglav
las palmas
verona
senegal
urugvaj
argentina
kvota 10
prekinuo mi se fin niz, da vidim mogu li ga ponovo zapocet:
denmark 1 (1,80)
england 1 (1,55)
las palams 1 (1,70)
edit: glupi recreativo huelva.. igraju protiv ovih idiota sto su vec ispali, a treba im da osiguraju poziciju i oni gube 0:2......................................
Last edited by Shadow'91; 02-06-12 at 19:49.
9747 *** Holland-N. Ireland
Ishod I Poluvremena 1 1,52
9764 *** Uruguay-Venezuela
Ishod I Poluvremena 1 1,80
9742 *** Norway-Croatia
Domaćin Daje Gol Ne 1,60
9734 *** Verona-Varese
Konačan Ishod X 1,50
i to se razmisljam da norvešku stavim x (vec bi kvota bila) i rekoh ovo mi je sigurnije O.o PIH![]()
a nisi imo srece stvarno... u zadnji sekund je pao gol
edit: nemogu da vjerujem da portugal gubi oO ima li sanse da preokrenu ovo ? gleda li ih ko ?
Dajem zivot na
Oklahoma-San Antonio Manje poena od 202.5 kvota 1.85
Lambda
valjda ce ovaj portugal barem X uspjet izvuc.. dupla sansa 2,06
edit: osakatice me ovaj portugal, toliko su nesposobni da mi se place... totalni debili ! sveti petar im nebi pomogo i dabogda ih napunili na euro
Last edited by Shadow'91; 02-06-12 at 21:37.
Aooo da me je sramota koliko igrara ima u ovaj Meridijan da se igra za ovo EP.
No treba para u pm...
nadam se da se necu zajebatal 2 na amere mi djeluje kao poklon 1,80, dobro su se pokazali u prijateljskim do sada, dobili skotsku, italiju, panamu i venecuelu, a izgubili (ocekivano ako cemo pravo) od brazila u goste... dok su kanadjani u jedinoj prijateljskoj ove godine nedje u februaru cini mi se izgubili od armenie 3:1
dobra kvota nema sta...
hercules 2 (1,45)
edmonton 1 (1,50)
alcorcon gg (1,60)
uzgred, vidim da velike uplate idu na celtu X, u meridian je maknuta iz ponude, kvota na x on line pada na mizerne cifre.. mogla bi tu neka prevara doc ko zna
ne pada nego je odavno 1.3
morate da znate da nisu svi talijani pa moze doc dosta toga neocekivanog
Majami-Boston over (svuda su razlicite margine tako da ne pisem dzaba)
Treba mi pomoc
Uspesno ste aktivirali vas nalog na www.kladionicameridian.me I mozete odmah koristiti sve nase servise.
Uskoro cete dobiti mail sa vasim korisnickim ID brojem pomocu kojeg mozete izvrsiti uplatu/isplatu novca u svim Meridian kladionicama.
Hvala sto ste se registrovali.
Meridian ? Korisnicki servis
[email protected]
Stigne mi ovaj mail,ali posle toga ne stize mail sa kodom.
Pitanje: Sto da radim?![]()
179.5 over 1.90 bet365
Da se ne kladis kod njih nikako,izvadi Visu elektron i kladi se u krstenim kladionicama,veruj mi.Svi kukaju na taj meridijan
Crnjak mi je taj posao sa karticama
Moze li mi ko objasnit o cemu je rijec?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks