View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a tesko da ce ga navijachi prozvati, kada ga nisu prozvali poslije sramne smjene trenerchine kakav je kranjcar, koji nas je doveo na 16 mjesto a svetskoj rang listi, i sjeticete se izgubio samo jedan mec oh zahuktalog velsa, sa odbranom koja je danas igrala protiv ovih maldih cheha ( balic, savic)+ batak. zaista sramno!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

ja stvarno ne znam sto treba da se desi da taj covjek podje?! eto, neka nece ovi da ga smijene... ali kako on ima obraza da i dalje pechatno vodi reprezentaciju. prelose igraju, kako mu nije zao tu djecu koja su puna potencijala, i koja mogu dosta toga ostvarit, samo da imaju normalnog trenera. e ako znam... unisti tu djecu.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako mu nije zao??? Pa njemu je najzalije sebe.Ima finu platu + dnevnice za svako okupljanje + sluzbeni telefon + gorivo (kao ide da snima kandidate za repku).Mozda i jos po nesto ali se sad ne mogu sjetit.Ne zeli svega toga da se odrekne.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ovo vise nema smisla, totalno me ubija u pojam da vise i nemam volju mlade da gledam.
    dok ne ode ja ne idem na stadion, jedino ako bude organizovano ensto za smjenu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlaisavljević: Presudila je sredina terena

- Normalno da sam nezadovoljan - kazao je selektor mlade reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević nakon poraza u Češkoj (2:1).

- Ovo je bila posljednja šansa da izborimo prvo mjesto u grupi. Mislim da je presudila sredina terena, gdje su naši igrači bili teški i nepokretni. Željeli smo da brzim akcijama i pasovima proigravamo igrače na stranama, ali naše sredine nije bilo ni u fazi odbrane ni u fazi napada. Imali izglednu situaciju da se vratimo u igru, kada je Marko Vešović šutirao glavom. To bi nas vjerovatno „podiglo“ i pitanje kakav bi bio ishod. Kod drugog gola naši igrači stajali su kao nezainteresovani, a Česi nas kaznili. Pokušao sam sa izmjenama, sa tri igrača u posljednjoj liniji, ali nije išlo.

Sada su male šanse da Crna Gora bude i među četiri najbolje drugoplasirane ekipe koje igraju baraž, jer maksimalno može da ima 15 bodova.

- Vidjećemo, ali mislim da je vrlo teško da prođemo sa 15 bodova.
    Na kraju ni Vlaisavljević nije mogao da objasni zašto je bilo toliko loših pojedinaca u našem timu.
    - I ja se čudim. Na treninzima su bili veoma aktivni i dobri, zato sam i gradio optimizam da možemo dobiti utakmicu.

Na drugoj strani Češka je završila posao oko prvog mjesta.
    - Znali smo da će biti teško, nakom pobjeda Crne Gore nad Velsom i Jermenijom. Znali smo i da je u Crnoj Gori tek završena liga, dok su naši igrači previše odmarali, pune tri nedjelje. Vrlo važan bio je prvi gol, dao nam je mirnoću. Ali, na kraju smo imali dosta problema nakon čudnog gola Crne Gore i strahovao sam sve do kraja - istakao je selektor Češke Jakub Dovalil.

http://www.vijesti.me/sport/vlaisavl...a-clanak-76316

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ljudi, svima treba da je jasno jedno, Dule veze nema o svom poslu.
    Potvrdiće vam i jedan i drugi, da npr. Balić i Savić ispadaju smiješni na ovim utakmicama, zato što čovjek bukvalno ništa ne zna da im kaže. Dovoljan dokaz je utakmica sa Jermenijom, "igraćemo 15ak minuta pa ćemo napravit taktiku jer ih ne poznajemo".
    Ne budite blesavi pa da vjerujete da jedan Stefan Savić može da bude dobar A selekciji i šampionu jedne Engleske a ne može bit mladoj reprezentaciji.
    Zna se da je Dule uigravao neke bolesne akcije za ovaj meč sa igračima potpuno van svojih pozicija. Napadi preko krila na Nikača i ostale spejs džem zajebancije.
    Ove momke treba podržat, jer ako su oni sposobni da osvajaju titule i budu standardno dobri u svojim klubovima znači da nešto mnogo smrdi na tu klupu.

Nadam se, iskreno se nadam, da Brano nije džabe išo tamo već da će mu se dat jedna od selekcija jer je ovo stvarno tuga za gledat.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Nadam se, iskreno se nadam, da Brano nije džabe išo tamo već da će mu se dat jedna od selekcija jer je ovo stvarno tuga za gledat.
    Ne bilo koja , nego ova dje je najveca muka...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E Brano ce ih usreciti.Samo da vidis kako njegovi treninzi izgledaju promijenio bi misljenje odmah.Ja sam ih bar pedeset vidio i cuo prica od igraca...Ne moze da zapamti imena svojih igraca, treninzi mu traju po 2 sata, nikakak koncept nema nego sve razlicito svaki put.Ma igraci Lovcena i Mogrena su uzasnuti njegovim radom.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brano nije Mourinho i takticka znanja i vodjenje treninga mu je svakako na rudimentarnom nivou, ali lik definitivno ima oko za talenat, zna da razdvoji "bitno od nebitnog" i direktno ili indirektno je zasluzan za lansiranje mnogih odlicnih karijera CG igraca. Stoga je i odlican da preuzme mlade. Rezultati uopste nisu toliko bitni-bitno je da svaka generacija izbaci bar dva igraca koji ce koristiti A selekciji, i da se dobrim igrama igraca podstaknu transferi. A Brano to umije da radi najbolje u CG.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Takvi igraci koje ti pominjes dobiju poziv za reprezentaciju tek kada se dokazu u klubu u kom igraju, tako da je bitno da tamo imaju kvalitetnog trenera u mladjim kategorijama.Nasi igraci dosta propuste u toj fazi, a lose navike se poslije jako tesko mijenjaju.Znam da su treneri koji dodju sa strane cesto zapanjeni neznanjem osnovnih stvari kod nasih igraca (kretanje po linijama,otvaranje napada...).Mojsilovic je u Mogrenu cesto radio treninge sa kanapom kojim veze igrace iz iste linije.On je i afirmisao Bakica i Djordjevica.
    A Dusko treba kad dobije takve igrace da nadje model igre i napravi nesto, e sad to sto on ni to ne zna.... A zamisli kad taj Dusko ode iz repke (a ja vam opet ponavljam da on nece voditi mladu u sledecem ciklusu) pa dodje u neki klub da afirmise i nauci mlade igrace...Kuku majko
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po meni bi Brnovic trebao da pozove Vesovica na sledecu prijateljsku utakmicu protiv Letonije. Mislim da je juce odigrao dosta dobro i treba ga zvati jer smo svakako deficitarni po desnoj strani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlaisavljevic inace u ovom ciklusu ima samo 2 pobjede protiv Andore i 1 kuci protiv Velsa (i to ko se sjeca jedva izborene) i sva 3 poraza na strani od Velsa, Ceske, Jermenije. Mislim, kakav rezultat. Cemer i jad. A koliko vidim po novinama, niko od ovoliko "vrsnih" sportskih novinara izgleda ne zeli da se zamjera Deju ili kome vec, pa se Vlaisavljevic ne smije ni spomenut u losem kontekstu a kamoli spomenut nekakva ostavka ili slicno. Mislim, evo citam kako naprica covjek kako nam nije postojala sredina terena, a trebao bi bit makar iskren pa rec da otkad je on selektor ne postoji vezni red, vec se kompletna igra sastoji od napucavanja lopte od stopera prema centarforu. Popularno bunarenje. Pa jos strucnjak kaze na treninzima su bili dobri. Da covjek ne zna dal da se smije ili zaplace od muke, svega mi. A kakvih je sve bisera imao jos od ranije, ne moze im se broj znat. Nepozivanje Velimirovic i Seratlica, a vidjeli smo juce kako su se Agovic i Ivanovic dobrima pokazali. Nule prekrizene. Evo sto Mad_dog_ko spomenu onu cuvenu izjavu pred mec sa Jermenijom, da ih nije gledao ali ce ih "snimit u 15 minuta igre pa spremit taktiku". Rezultat - 4:1 za Jermeniju. Steta sto nije i vise. Tacno se iznerviram kad ovo pisem, a znam da je zalud.

Sto se Vesovica tice ,kao sto vec rekoh, jedini koji je uz Tomasevica po meni imao koliko-toliko pozitivan utisak, ili makar kad ih uporedimo sa ostatkom tima. I da, mora konacno dobiti poziv od Brnovica jer moze pokriti i poziciju desnog beka i krila, koje su nam obije dosta problematicne.
    Last edited by Socrates; 02-06-12 at 13:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih za trenera najradije doveo Nebojsu Vignjevica, ali sve su prilike da ce nam savez uvalit Vukicevica il nekog slicnog...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bi presrecan bio kad bi nam "uvalili" Vukicevica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koga god da "uvale" bice bolji od Duska.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam sta je to vukicevic predstavio u trenerskoj karijeri da bi bili presrecni sa njim?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kojeg Vukicevica? Ako mislite na Dejana on je trener Dacije, a i da nije dok je Genije na celu saveza ovaj nece biti selektor ni jedne selekcije jer se ne podnose.
    A Velimirovica nije pozvao jer njegov trener golmana Vuksanovic kaze da ne treba on da brani jer nije zadovoljan njegovom formom.Bas ga je on pratio dok je branio u Poljskoj...
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

ja ne znam sanjate li da je dusko otisao pa mastate o novom treneru?
    kakva katastrofa od coeka, a novinari ne smiju pisnut jer se dejo mozda mamuran probudi i oplete po njima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by skoljci View Post
    Kojeg Vukicevica? Ako mislite na Dejana on je trener Dacije, a i da nije dok je Genije na celu saveza ovaj nece biti selektor ni jedne selekcije jer se ne podnose.
    A Velimirovica nije pozvao jer njegov trener golmana Vuksanovic kaze da ne treba on da brani jer nije zadovoljan njegovom formom.Bas ga je on pratio dok je branio u Poljskoj...
    Ja sam citao da je Dejo blizu Dacie, ali nije jos bilo nikakvih potvrda, osim ako ti nemas informacije iz prve ruke. Evo i sajta, nije jos uvijek preuzeo:

http://fcdacia.md/en/ourcoaches

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by skoljci View Post
    Zadovoljni Poljaci kako je branio ali ne i nash trener? Vrh vrhova.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nemam iz prve ruke, ali je kontaktirao neke koje bi kao pomocne trenere vodio tamo pa rekoh to je vec gotovo.Ali ko zna...
    A Vuksanovicu mozda Velimirovic nije bacio koji euro u dzep pa ga ne zove.Znam da kroz grad prica kako napravi golmane a oni ne umiju da ga se sjete kad potpisu ugovore vani.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro se drzi brnovic

Manager Career Played Won Draw Lost GF GA Win %
    Zoran Filipović 2007-2009 23 8 8 7 28 31 34.78%
    Zlatko Kranjčar 2010-2011 13 6 2 5 14 11 57.15%
    Branko Brnović 2011– 6 1 2 3 6 10 18%

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    dobro se drzi brnovic

Manager Career Played Won Draw Lost GF GA Win %
    Zoran Filipović 2007-2009 23 8 8 7 28 31 34.78%
    Zlatko Kranjčar 2010-2011 13 6 2 5 14 11 57.15%
    Branko Brnović 2011– 6 1 2 3 6 10 18%
    izvadi statistiku prvih 6 meceva krancara, ovo je bzv ovako postavljeno, a ja jedino ne kapiram da su novinari neki pljuvali cica, neki pljuju brnovica, cak i filipovica pred kraj su znali prozivati ali jedino se vlaisavljevic ne pominje u negativnom kontekstu. kao da je bijeli medjed pa se ne smije dirati.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije to, nego kod nas ljudi izgleda samo A reprezentaciju smatraju bitnom.Kao da ce ove sto sad igraju zamijeniti neki vanzemaljci, a ne momci koji su sada u U-21.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vec 2 godine pricamo protiv duska i nista od toga... tako da i neocekujem da se on smjeni dok sam neide

Page 1046 of 2251 FirstFirst ... 46546946996103610421043104410451046104710481049105010561096114615462046 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)