Ima li jos neko da mi preporuci neki dobar film za danas u bioskopu osim crtaca naravno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nedodirljivi (Intouchables) - odličan! Preporuka za pogledati!
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ima li jos neko da mi preporuci neki dobar film za danas u bioskopu osim crtaca naravno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
koja sjedista da odaberem za Prometeja 3D?![]()
(nečitko)
Jaa sam sinoc odgledala Snezanu, dobar je, al nisma preodusevljena. Steta sto nije neka druga glumica bila Snezana, no ona mala iz Tvajlajta... Sarlizz Teron sjajna.
Nocas cu na M. Sijenke, nadam se da je dobar, posto volim T. Bartona
Last edited by kuglica; 02-06-12 at 22:49.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
^^ ne radi ti slika, i ja idem nocas ako je za nocas![]()
rm -rf /
Kad ce Madagascar 3 ?
Kakav je MiB3?
Originally Posted by Nk-001
slazem se.
ja ga gledah u 3D.
mislim da ne bih nista propustio i da sam izabrao 'obicnu' projekciju.
Fin nacin za izgubit vrijeme
Originally Posted by my name is ...
prometej dobar, dobarrrr, al nije bas "umjetnicko djelo" dobar...
btw, malo bzvz sto nije bilo popusta na kartu i kokica za vlasnike onih kartica (opravdanje: premijera)
(nečitko)
3d dobar? nije pretamno s obzirom da pretpostavljam da je pola filma nekakva dark atmosfera/lokacija>?
moze li svako uzet one kartice za popuste ili je to samo za djecu?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
snimali su sve sa dosta svijetla, pa potamnjivali film u postprodukciji. OK je, i nema 3D forica koje su tu cisto da bi se vidjelo da je film 3D, kao sto su stvari koje bez potrebe izlijecu iz ekrana
samo za malji decaA ni za njih kad je premijera
![]()
(nečitko)
Jeli strasan puno Prometej, pise da je i horor![]()
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
ako nije bio strasan klincu od 11 god, valjda nece ni tebi![]()
(nečitko)
rm -rf /
Nije bilo 3D u filmu koji je sniman u 3D? Okay.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
misli nije mu nista iskocilo iz ekrana kao ona loptica pred pocetak filma![]()
nista ako ne iskacu loptice u sred filma, ako nema loptica, ne treba ni da ga snimaju u 3D :mrgreen: @NL Koje su to chizi forice koje pominjes, nisam ih primijetio nesto? :?
(nečitko)
To me oduševljava u Cineplexxu - svaki put kad odem na 3D, pola publike jedva čeka lopticu i bizina, iako ta sekvenca simbolizuje sve najgore kod 3Da. :P
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
agreed![]()
Nije mi bitno iskakanje vec je bilo orginal isto ko da se gledao bez 3d-a, kad naocare maknes slika je prakticno ista bila, ja primijetio nijesam dubinu slike i sto treba 3d da daje a ni ovi oko mene pa...
Mozda sam se navikao vec na to pa "ne vidim" vise jer mi je normalno postalo al moze to bolje. Mozda bi u IMAX bio bolji.
Sranja sa hriscanstom i believing in god, ko je kreirao njih kad pita ona? Onda od Shaw momak, ljubavnik sto god ako se dobro sjecam on nije bas religiozan a kad skide majcu krst na rame tetovaza, pa onda fora jesi li robot, ajmo da se je!@#o da ti pokazem, pa trcanje uzduz od broda kad pada umjesto u stranu. Ako znam, bilo je jos toga nego se trudim da ne pamtim takve stvari, uglavnom film je za mene overhyped, nije los ali nije ni nesto previse. +konfuzija u vezi price
Kad izadje(ako a sigurno hoce) citava trilogija onda ce mozda bit jasnije i u sklopu bolje al ovako.. meh, radije bih ga skinuo samo i odgledao.
Last edited by N_L; 03-06-12 at 17:25.
rm -rf /
nije hriscanstvo, vec sve religije generalno, sjeti se onih tabela koje prikazuju. Sto se tice krst na rame i sl, pogledaj samo mafiju po CG, ako nemaju krst od po kila oko vrata, krst tetovazu, krst na retrovizor u dzipa, onda i nisu pravi mafijashi :mrgreen:
I ne znam na koju trilogiju tacno mislis, jos ni nastavak nije najavljen, a ne trilogija![]()
(nečitko)
Citao sam nesto, reko je ako dobro prodje bit ce trilogija valjda(ili nastavak al cini mi se trilogija da procitah), ali da sve religije al ona kraljica sa njenim vjerovanjima i kao ko je kreirao njih uf, no dobro ja sam malo specifican po tom pitanju jer me sva religija i pomen iste nervira![]()
Last edited by N_L; 03-06-12 at 17:26.
rm -rf /
ne znam, i ja sam iscitao dosta, i ne nadjoh podatak, ali nadjoh da Ridli Skot sad ima ~74 god, tesko da on moze da planira neke trilogije :mrgreen:
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks