Broj?
Radi ti subotom, ja isao jedne subote, al ne znam do kad, al nazovi ih ujutro
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Broj?
ladno će da razmijene brojeve
Imas na informacije, nazovi s fixnog, samo trazi auspuh servis popovic
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Google majka.... mislio sam si to vec naucio
http://www.autocentarpopovic.me/inde...d=52&Itemid=49
Naucio sam, ali mi nije palo na pamet da cak i sajt imaju![]()
Koga bi mi savjetovali u vezi popravke el podizaca u PG?
Otis'o mi je el.podizaci na peugeot 306 na moju/vozacevu stranu, motor radi, al izgleda sajla ili vodjica pukli.
Last edited by BlackVelvet; 04-06-12 at 13:32.
Who let the dogs out
Tuski put....na semafore, zgrada sa desne strane
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ovaj Ivica cini mi se da je radio nedje u dalmatinsku, poznato mi to nesto, mislim da mi je ocu radio bravu, ako je taj dobar je.[/QUOTE]upravo taj
Preporucite mi neki aditiv dobar za ciscenje dizni... Dizel Common rail
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
Wurth.
TAKUMI
provjera sistema i dopuna freona/ulja,dje najbolje i najjeftinije odraditi
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Posto mi je neki "gospodin" kljucem ogrebao vrata prednja i zadnja, mozete li mi preporucit nekog da to prekreci ili se to moze polirat?
I koliko bi me kostalo ako ko zna ?
Sjetih se necega zbog ovoga sto si napisao. Jedan komsija mi je skoro svako jutro ne znam da li namjerno ili ne ali sigurno nicim izazvan, kljucem ljustio farbu sa mojih vrata i sa zadnjih vrata na istoj strani. Toliko mi je bilo linija na vratima da mi je bilo mrsko to polirat i farbat. Vise puta su ga drugi hvatali na tom djelu a par puta i ja s prozora. Naravno nista mu nisam rekao. Jedno jutro je nasao svoje auto par centimetara spusteno vise od uobicajenog. Sve sam mu cetiri gume tako odradio da mu krpljenje nije moglo odradit posao. Preporucujem ti ukoliko ulovis "gospodina" ili slicno ili po njušci .
Who let the dogs out
A ti si ga mogao ufatit, jbg kad se parkiras izmedju zgrada okle znam ko je.
Nevazno totalno, neka mu je sa srecom kad moze sa sobom takvim da zivi.
Nego mi treba info da li da se to polira ili da se farba? i dje i koliko to kosta?
Servis auto klima u Zagoricu, momak se cini mi se zove Igor
067 572 976
povoljno i kvalitetno, meni je ocu na klia odradio servis i punjenje prije godinu ipo, da kucnem u drvo odlicno fercera.
Who let the dogs out
Zna li mi neko reci dje se nalazi broj motora na fiat dukato 2.3 jtd 05 god.
Ili da preporuci majstora jer ga vodih na 2-3 mjesta niko ga ne moze nac
Sent from my HTC Desire HD A9191
Ako ti je farbu zagrebao onda ti poliranje ne moze pomoc, a farbanje takvih crta je vrlooo tesko (mozda i nemoguce) da se odradi a da se ne poznaje. Nego se moraju farbat mozda citava vrata zbog toga. Tako da ispoliraj, malo ce se smanjit fashe i ostavi tako jbg. Meni su isto uradili na haubu i to na golfa 2, aj da je neko auto, i aj da sam se nekom zamjerio.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks