Page 266 of 1606 FirstFirst ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... LastLast
Results 6,626 to 6,650 of 40130

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ma dovoljan mu je samo Spy Gate, da ima jednu ogromnu mrlju u karijeri, koju nijedne titule i podijumi ne mogu ispravit.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

nisam gledao trku, pa me interesuje je li Gumaher opet objasnio?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Ma dovoljan mu je samo Spy Gate, da ima jednu ogromnu mrlju u karijeri, koju nijedne titule i podijumi ne mogu ispravit.
    ono jes. sigurno je on dao nalog za "spy gate".
    sto se tice mrlja u karijeri, mislim da ih ovaj tvoj pulen (za koga ja takodje mislim da je vrhunski vozac i skidam kapu) ima neuporedivo vise!
    kaznjavan je vise puta zbog takvih ispada, ako iole pratis formulu 1 i sumijevu karijeru onda bi trebao da znas o cemu pricam, cisto da ne sirimo temu!
    premaa tome, zaobildjite alonsa i "mrlje" njegove da ve zamolim!
    Last edited by nickname; 31-05-12 at 21:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

http://www.f1racing.com.hr/formula-1...tona-i-buttona Alonso najplaćeniji vozač u 2012.: zarađuje dvostruko više od Hamiltona i Buttona
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    sto se tice mrlja u karijeri, mislim da ih ovaj tvoj pulen (za koga ja takodje mislim da je vrhunski vozac i skidam kapu) ima neuporedivo vise!
    kaznjavan je vise puta zbog takvih ispada, ako iole pratis formulu 1 i sumijevu karijeru onda bi trebao da znas o cemu pricam, cisto da ne sirimo temu!
    Ako iole pratis, znao bi da svaki vozac ima incidenata i mrlja na stazi, ali ovaj tvoj ima van staze mnogo vise, jer odlicno znas da je spijun, i da je duboko upleten u Spy Gate. Mozes se malo bolje informisat o tome.

A kao drugo, odlicno znas sta je pricao za Ferrari dok je bio u McLaren.
    I odlicno znas da on nije sposoban da vozi u nijedan tim dje nece moci da gazi timskog kolegu, tipa " Fernando is faster than you ", nesojsko preticanje Mase u Kinu 2010 pred pit lane da on nebi cekao, i naravno cuvene izjave " DO NOT TALK TO ME IN THE MIDDLE OF THE CORNER ".

Pa covjece, njega je u MC Laren oprao Hamilton kad su zajedno vozili, koji je bio DEBITANT u F1. E, zamisli to. Prvi vozac jaceg kalibra, i ovaj je pokupio krpe.

A da ne pominjemo to sto je najveca gnjida u grid i da se stalno zali i da mu sve smeta.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

ako se ko stalno zali i sve mu smeta, onda je to Gumaher. JBT, Alonso ipak vozi kantu od bolida ove godine, ***** neupravljivo za koje i tim kaze da je shit, pa se ne zali ni blizu koliko se Gumajlo zali na gume, na bolid, na druge, na tim, na srecu, na sve zivo sem na sebe
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ako iole pratis, znao bi da svaki vozac ima incidenata i mrlja na stazi, ali ovaj tvoj ima van staze mnogo vise, jer odlicno znas da je spijun, i da je duboko upleten u Spy Gate. Mozes se malo bolje informisat o tome.

A kao drugo, odlicno znas sta je pricao za Ferrari dok je bio u McLaren.
    I odlicno znas da on nije sposoban da vozi u nijedan tim dje nece moci da gazi timskog kolegu, tipa " Fernando is faster than you ", nesojsko preticanje Mase u Kinu 2010 pred pit lane da on nebi cekao, i naravno cuvene izjave " DO NOT TALK TO ME IN THE MIDDLE OF THE CORNER ".

Pa covjece, njega je u MC Laren oprao Hamilton kad su zajedno vozili, koji je bio DEBITANT u F1. E, zamisli to. Prvi vozac jaceg kalibra, i ovaj je pokupio krpe.

A da ne pominjemo to sto je najveca gnjida u grid i da se stalno zali i da mu sve smeta.
    ne znam odakle da pocnem! nikad nisam cuo za alonsa da je spijun, al ako ti kazes onda ok!
    sta je pricao za ferari dok je bio nedje drugo nema nikakve veze, i sumi se oprostio od F1 pa ga evo opet...
    sto se tice price prvi - drugi vozac, jbg... u tom trenutku alonso je bio u trci za sampionsku titulu i preticanje je bilo potpuno legitiman potez tima. ni mene se to nije svidjelo ali to bi bio slucaj u svakom drugom timu u takvoj situaciji, nemoj da sumnjas u to!
    sto se incidenata i mrlja na stazi i oko nje tice, vukao si me za jezik pa cu reci: alonso nikad nikog nije izgurao sa staze da bi na taj nacin uzeo titulu, alonso se nikad nije poprecivao na sred staze da bi zaustavio vozace u brzom krugu i jos ima koliko oces detalja iz ne tako ciste karijere NEDOJEBIVOG!
    tako da: navijajte vi za njega al nemojte nikom spocitavati o mrljama u karijeri jer kad bi se gledale mrlje a ne voznja - sumaher ne bi ni imao karijeru!
    toliko na ovu temu.
    da vidimo mi sto ce bit u kanadu ove godine. nadam se da nece bit onaj kijamet od vremena kao prosle...

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Pa ako nisi znao jeste, njegova uloga u Spy Gate je ogromna, pa same kontradiktorne njegove izjave u toku istrage ako si pratio sve govore. Dalje, da li je ijedan vozac, ikada, na ijednoj stazi rekao timu da ga ne zove na radio u krivini??? A NAJVECI ide 200 kroz Monako jednom rukom ?

Inace, parkiranje u RASCASSE je bilo jednostavno UNFUCKABLE.
    I to nije bilo da bi blokirao Zalosnom fast lap, iza onog stajanja stoje mnogo veci razlozi. Pogledaj knjigu "

Michael Schumacher: The Edge of Greatness ", tu se iskreno i veoma precizno opisuje sta se desilo u Monaku 2006 godine.

Btw, Kanadu ce da bude dobar Mc Laren i BENZ. Samo ce ovi drugi da skinu monkey, bar mislim tako.
    Last edited by Petronas; 01-06-12 at 00:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post

On je barem to radio pred svijetom, OTVORENO. I jedino prljavo je bilo ono u Jerezu 1997e ali frajer je priznao da je kriv, a ne kao ovaj supak koji ni dan danas ne priznaje da je sve organizovao on i njegov cuvar Flavio.
    Prije neko vrijeme su ga pitali koje su mu top 10 trka u karijeri...zamisli, Singapura 2008 nema nigdje u toj prici, a krenuo je 16-i a zavrsio prvi, sa kantom...mislim da je to uspjeh...ali i on vidi na koji nacin je dobio tu trku.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dalje, da li je ijedan vozac, ikada, na ijednoj stazi rekao timu da ga ne zove na radio u krivini???

Ili npr. this is ridikulus - kad je Massa bio brzi od njega, ili don't talk to me...I mean, how many more do you want? Onda ono u Abu Dhabi 2010-e...

I opet sere:

http://totalf1.com/full_story/view/4...tyres__Alonso/
    Last edited by Fabia_Elegance!; 01-06-12 at 03:24.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

a sto se prepirate da m j znat??? da nece ko promijenit svoje misljenje??? svako brani onoga za koga navija... ja bih sad mogao da branim sumahera i alonsa

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    a sto se prepirate da m j znat??? da nece ko promijenit svoje misljenje??? svako brani onoga za koga navija... ja bih sad mogao da branim sumahera i alonsa
    ma nema tu prepirke nikakve, samo iznosimo svoja misljenja. forum sluzi za to, ne?
    samo sam iznio fakte!
    nemam ja protiv sumahera nista! s obzirom da navijam za ferari a samim tim navijam za ljude koji voze taj bolid nekad sam navijao za sumija, sad navijam za alonsa/masu (sjutra cu mozda za fetela/ili ko zna koga vec)... iz tog ugla mogu cini mi se potpuno otovrenih ociju da iznosim misljenje i o jednom i o drugom! obojica su vrhunski vozaci, obojica imaju nekih mrlja u karijeri - sumaher mnogo vise!
    @petronas ovim zavrsavamo ovu temu jer rizikujemo da ovaj topik odvedemo u pogresnom smjeru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ove 30 miliona sto prima ALONSO su sigurno zato sto je kanta od vozaca.FABIA I PETRONAS nemoj te komentarisat o nijednom vozacu vise da vas zamolim,jer je ovaj vas ,,najveci,, pokazao dosta ove godine.
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

@ nickname, mozemo da zavrsavamo diskusiju ako ces, ali ti ne iznosis cinjenice nego samo svoja ubjedjenja. Trebalo bi dodatno da se upoznas sa F1... fali tu detalja.

@ massa, ja po 1000 put ne znam sto ti komentarises Zalonsa kad navijas za Massu, ama to mi nikad nece bit jasno. Onda, te 30 miliona prima od stare slave, jer je ugovor potpisan znas kad, a vjerujem da mu sledeci nece biti toliki. Drugo, ako vec po ciframa ocjenjujes ko je najbolji vozac, onda je to svakako NAJVECI, jer je ubjedljivo najplaceniji vozac u F1 ikad, i tu mu bas apsolutno niko ne moze ni prici.

A za tebe, jedan PRICELESS momenat bas sa Zalosnim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

AUUUUUUUUUUUUU kakav je potez napravio cojek
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Masina, usao je sire i imao je brzi izlaz

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

I to u poslednjem krugu, u poslednjoj krivini. Zalosni ovako ni Masicu ne umije obic.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

super, obisao mimo pravila i zaradio 20 sekundi penal. Wow! Maestralno! :roll:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Potvrda...

NAJVECI and Nico Rosberg reckon the Circuit Gilles Villeneuve will suit their car well.

“The characteristics of the circuit should suit us, and we are counting on our car performing well there,” said NENADJIBIVI.

The track’s long straights should allow them to make the most of the Mercedes W03′s ‘Double DRS’ and good straight-line speed.

Rosberg added: “With its low downforce and slow corners, a little bit like Monza, the track should suit our car.

“We’ve made good progress over the past few weeks, and that was clear from the performance in Monaco. So I’m hopeful that we can make another step forward in Canada and have a successful weekend.”

Mercedes-Benz Motorsport vice-president Norbert Haug said the team were aiming to have a trouble-free weekend after the technical problems which have afflicted KAISER’S car in recent races:

“At two of the past four race weekends, Mercedes AMG Petronas had the speed to qualify and race at the front of the field. Nico has converted this competitiveness into 59 points in the past four races – the most of any driver in the field.

THE GREATEST has suffered several technical problems and our priority is to give him a problem-free weekend in Montreal. As his fastest qualifying time in Monaco demonstrated, UNFUCKABLE has the speed to compete at the front.”

I naravno, penali su stavili jednu DRS zonu. Prosle godine je bilo dvije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha
    Last edited by Femaman; 01-06-12 at 16:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by massa View Post
    Ove 30 miliona sto prima ALONSO su sigurno zato sto je kanta od vozaca.FABIA ,jer je ovaj vas ,,najveci,, pokazao dosta ove godine.

A sto je napravio tvoj zalosni od 2007-e do danas?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

napravio je dosta...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

2007 - titula otisla za 1 bod..
    2008 - 5ti u renoa
    2009 - 9ti u renoa
    2010 - izgubljena titula u zadnjoj trci (za 4boda)
    2011 - 4ti
    2012 - za sad prvi...

malo li je?

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Malo, s obzirom u kakve je bolide sjedio.

Page 266 of 1606 FirstFirst ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)