Krivo mi je samo sto ni ovo Duska nece otjerat ..
Aj jos dva i da ceramo ovo zlo.
Krivo mi je samo sto ni ovo Duska nece otjerat ..
BISOGNA VINCERE !
e neka su nam dali i ovaj drugi gol, bruka, nikakve igre nemamo, nista, ona sansa maloprije vesovic cini mi se bije glavom ka sto serhio ramos sutira penal![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Nadam se da ce sad Dusko konacno biti smijenjen....
Ma gasim ovo bre ne mogu da se patim vise.
Ajde sto veli GM jos 2-3 komada i aj Duki put kuce vise ti je vrijeme jadan.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Vlaisavljevic Dusko, jedan je Vlaisavljevic Dusko. Vlaisavljevic Duskoooooo, jedan je Vlaisavljeviiiiiiiiiiic Duuuuusko!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Vidji kakve golove mi primamo,kakva je ovo sramota.....posla je rista sad da se zagrijava jer nema koga drugog,kakva sramota....ovoga ivanovica nidje nema.....dzabe da izgubimo 5 0 nece se dusko maknuti,nazalost
Ovaj Krejci nas ubija.
Organizovat cemo se sa foruma na trg da odemo sa parolama Dusko odlazi,sram te bilo! Makar to
Secate li se??
http://www.facebook.com/spasfudbalskecg
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
jeste li ozbiljno ocekivali da ce mo izvuc koji bod?! mi smo sa andorom na poluvrijeme igrali 0:0... nakon toga smo trebali duska iscerat a ne cekati da i ovaj ciklus upropasti, jer smo mogli bez problema proci dalje u grupi sa ceskom, jermenijom, vels i andorom
Vala kad posle one blamaze protiv Jermenije nije da' ostavku ne vjerujem ni da ce nakon ove utakmice. Jbg, mora coek prehranit familiju nekako, dje bez posla da ostane na ovu krizu...
Zbog ovih dugih lopti Balica,kad nema kome da doda..Poludim.Nista mi mrznije od toga nema..Izgubije brate,igraj po zemlji samo nemoj duge napamet.Od toga ekipa popusta.
hahaahahaahhahaa kakav gol haahhahahaha
BISOGNA VINCERE !
Vesovic je danas jedini nesto korisno cinio, i Tomasevic je bio solidan u odbrani. Savic danas kao Tanasijevic iz najboljih dana.
Kako srecan gol.
goooolcina![]()
Evo je teze maci Duska nego Mila Djukanovica.
Odlican gol Kajevica. Ako izvucemo remi Dule dobija ugovor na sledecih 5 godina.
hahahahahahahhah kakav goovo da je drugi agovic na golu ceske
aj dako krenu sad
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks