Evo jedno negativno iskustvo sa resavanjem problema oko optike...
29. maja u 8-9 ujutro nestalo interneta i fiksnog telefona... Prijavio problem tehnickoj podrsci, rekli rijesice i nazvace me (niko nikad nazvao)
29. maja u 14-15 sata zovem i opet prijavljujem da ne radi - opet ista prica...
29. maja u 18-19 opet zovem i prijavljujem da i dalje ne radi, kazu proslijedice nadleznim sluzbama...
30. maja u 10 sati prijavljeno da ne radi i dalje - kazu proslijedjeno nadleznim sluzbama
30. maja u 15-16 sata i dalje ne radi - kazu proslijedjeno nadleznim sluzbama
31. maja u 9 h - prijavljeno da i dalje ne radi - kazu proslijedjeno nadleznim sluzbama...
izgleda da ja tako mogu 10 dana da zovem i samo da kazu proslijedjeno nadleznim sluzbama![]()
krajnje receno, bruka... znam da je guzva, al smisao optike je bio stabilniji rad i brze rjesavanje problema al izgleda da sam se prevario...
Inace problem je sledece prirode. Prvi put je internet prekinuo negdje na pola sata/sat, i doshao, nakon toga nestao i nije se vracaonazovem podrsku i on kaze resetovacemo preko neke aplikacije il sta li vec.
Od tada, ja udjem na administraciju Huawei-a i vidim da nema vise telefonske linije, nema WAN podesavanja, wireless se zove WirelessNet, kratko receno nista vise nije kako treba, i to sam rekao i tehnickoj podrsci, medjutim na jedno uvo udje na drugo izadje![]()
Da li mogu sam da konfigurisem makar WAN za internet, ima li igdje podesavanja za to, kao sto je bilo za dlink, pirelli i slicno...

Reply With Quote

Bookmarks