Upravo tako trebalo bi da se dogovorite. Meni stize i sa paypal adrese i ako pise Croatia ali grad je Podgorica i ulica moja i svaki put mi je stiglo.
Ne bih ti savjetovao da čačkaš po PayPal-u, jednostavno popričaj sa prodavcem i složi mu neku priču tipa:
-Drug(brat) mi živi u nedođiji, a pošto oni nemaj PayPal ja naručujem za njega.
-Ja sam Hrvat,Slovenac,Bosanac ali trenutno sam na privremenom radu u gadnoj zemlji
itd...
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Upravo tako trebalo bi da se dogovorite. Meni stize i sa paypal adrese i ako pise Croatia ali grad je Podgorica i ulica moja i svaki put mi je stiglo.
Moze li pomoc za ovaj moneybookers
niste me shvatili.prodavac salje samo na paypal adresu. pokusao sam sa forom da je poklon itd medjutim nece da oni gataju.mada ih i shvatam .narucite nekome vijagru i posaljete mu na kucnu adresu :P
i sto se desava, otkuca on meni postarinu za austriju, a prilikom placanja preko ebaya stavim onu drugu adresu ( alternative) iz cg... i evo poslato. 2e slanje iz kine.lol
f6
S obzirom na ova kašnjenja paketa, postoji li neki broj telefona na koji bi se mogli obratiti u vezi toga?
Mislim na carinarnicu, ili ispostavu neku, pojma nemam... Čisto da se zove i pita o prispijeću pošiljke.
Meni adresa nema broj (bb) jeli sigurno kad ne dam broj ili da stavim adresu nekog od rodjaka ?
I meni su kasnile dosta al jutros je evo stiglo, pa pretpostavljam da ce i vama.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ima li sad metoda koja moze, jer u prvom postu pise da ne radi od maja 2011 ?![]()
Last edited by mirko28; 29-05-12 at 15:46.
Stigla mi je danas pošiljka sa Amazona. Na pošiljci normlano stoji da je poštarina plaćena, i kad je poštar donio paket,tražio je mojima 1€, a da pri tom nikakav račun nije ostavio za taj uzeti 1€. Šta su to naplatili, ako poštar ovo nije uzeo za sebe?
prelisatj proslih 5-6strana. ili jednostavno zaboravi
f6
5 , 6 zadnjih strana je preko 125 postova. Ako već znaš, umjesto ovoga što si napisao mogao je biti odogvor.![]()
1 euro je " carniski pregled ", koji je izmislila nasa posta da malo krade... a tu posiljku oni ne pregledaju vise no ja.
Za svaku posiljku koja ti stize moraces platiti po taj euro, uvijek...
Hvala na odgovru, mislila sam da uopšte ne plaćamo carinu ispod 150 €...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Shvatila sam, nego se nisam dovoljno precizno izrazila. S druge strane svi se paketi ne otvaraju iz inostranstva, tako da im je usluga ovog "carinskog pregleda" nekorektna. Misliim, da moj paket nisu ni otvarali, jer nije bilo zalijepljene trake da je paket prošao carinsku kontrolu, bez ako i to više ne lijepe...
I moj je svaki dosao upakovan od prodavca i netaknut, sto znaci da ga nisu dirali...
A i svima drugima sto ih znam tako. Placamo nepostojece usluge i posta je opet u krizi... no ajde..
Ako meni sjutra ne dođe jbg... Zvaću tamo da pitam. jer nema smisla stvarno. Meni je paket vrjednosti oko 80 funti. Možda ja treba da se javim, njima...
mene je samo strah sa one narudzbine iz kine sto nam kasne skoro 3mjeseca sad, da oni to ne pogledaju ono u stilu ,, a okle ovaj je zaboravio na ovo uzecemo ga,,
f6
Pozdrav ljudi.S obzirom da ocu da kupim sa jednog sajta nesto,kad dodjem na checkout nudi mi kao jedinu opciju slanja za Crnu Goru -- EMS(expres mail service) 15USD(naravno,iz Amerike se salje).E sad mene interesuje kakav je ovaj EMS,je li kao DHL,TNT,UPS tj.placam li ja sto ekstra kad mi to stigne ili ne?Unaprijed vam hvala
Budućnost
ako se salje kao brza express posta, uzece ti 23e, a ako ti se posalje kao obicna brza posta stici ce ti regularno u postu i placas 1e.
imao sa iskustva da mi prodavac posalje ems paket kao obicnu postu i stigne za 7 dana i platim euro,
a ovamo posalju, ne sjecam se odakle, i stigne za 4-5 dana i morao sam TNT-u da platim otkup tovarnog lista 23e iako je EMS posta ali je kao brza posta bila...
the World's leading dance event
Sensation
Meni stize danas iz Kine paketic.
γνῶθι σαὐτόν
E meni eo 26 dana nije stizalo, pa ja tražih tracking number... Poslije 5-6 dana javljaju mi da ne mogu da nađu taj broj (iz nekih, pojma nemam kakvih, razloga) i da je paket vjerovatno izgubljen i da mi šalju novi. Eto, sad nastupa čekanje...
Zvao sam na 100 brojeva, te pošte, te carine, ove one... Uglavnom niko ne zna ništaFora bi bila da mi sad stigne paket!
Last edited by FulhamFC; 30-05-12 at 18:34.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks