View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
478. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.50%
  • idemo kao najbolji II direktno

113 23.64%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.34%
  • nema Crne Gore

122 25.52%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Bravo za momke. Nadam se samo da i ovu generaciju, nece maestro Vlaisavljevic upropastiti.
    A valjda ce pokupit te prnje vishe i rec dosta sam se izivljava nad ovom djecom , odoh u FK Gusinje da se tamo igram...

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ma shvatam ja to, ali neke stvari idu bez sumnje u pozitivnom smjeru. Ovo samo pokazuje da smo počeli da stvaramo igrače jer su svi momci rođeni u Crnoj Gori, a glavni igrači igraju u našoj ligi kakva god da je. Ukoliko se ovi momci igrački razviju kako valja, sve će manje biti potrebe da "pecamo" u drugim državama tražeći naše porijeklo kod tetka ili strine nekog od igrača. Naravno, toga će uvijek biti jer smo mala baza, ali manje.
    čini mi se da je ključno ovo boldovano, IGRAJU, a ne gledaju sa klupe tribina neke od "50" godina kako igraju!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Svaka čast momcima,odličan rezultat,naravno da bi bilo bolje da je pobjeda ali i bod je veliki..
    ...zna li se koliko ih ide iz grupa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://fscg.co.me/201205272404/Vijes...vo-mjesto.html

eto sta kaze za djordjevica...igrace on protiv slovenije =)

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    čini mi se da je ključno ovo boldovano, IGRAJU, a ne gledaju sa klupe tribina neke od "50" godina kako igraju!
    Da. Kad je osnovana omladinska reprezentacija igrali smo neku prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske i oni su nas razbili. Tad je bio selektor Mijo Radulović i on je rekao da je teško bilo igrati protiv reprezentacije čiji igrači imaju veliku minutažu u HNL-u. E pa kakva god da je hrvatska liga, bolja je od naše a tad se nije razmišljalo o tome da se pruži šansa omladincu. Srećom, uglavnom zbog nužde odnosno nemanja novca za kupovinu polovnih igrača situacija se promijenila tako da omladinci sve više dobijaju šansu. Mada je ovđe interesantna situacija jer neki igrači koji su bili danas starteri igraju samo u našoj omladinskoj ligi (Milošević, Kopitović, Tatar) neki (ne) igraju u stranim omladinskim ligama (Zarubica, Pepić), no takođe prosta većina igrača igra u našoj prvoj ligi što kao rezerve (M. Vučević, Kalezić) što kao starteri (Petković, Mitrović, Đorđević, Bakić). Takođe, treba pomenuti da neki nijesu pozvani iako su standardni u svojim ekipama.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Svaka čast momcima,odličan rezultat,naravno da bi bilo bolje da je pobjeda ali i bod je veliki..
    ...zna li se koliko ih ide iz grupa?
    Samo jedan i kvalifikovat se za EP u konkurenciji U19 je premija, a bili smo nadomak nje.
    Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    http://fscg.co.me/201205272404/Vijes...vo-mjesto.html

eto sta kaze za djordjevica...igrace on protiv slovenije =)
    Drago mi je što nijesam pažljivo čitao
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i ja da se glasnem, posto sam pljuvao po treneru i odabiru jos odavno. Nema sta, demantovao me je covjek rezultatima, i dalje mi nije milo sto nije pozvao odredjene igrace, ali kad odigraju ovakve dvije utakmice, nema sta da mu kazem, bez svaka cast. Svaka cast i momcima, kojima je falio gram srece da osiguraju prvo mjesto. Iskreno se nadam da ce se ista stvar desiti i sa seniorskom reprezentacijom, i da ce Brna sve ucutkati rezultatima. Eto, izvinjavam se jos jednom, i iskreno se nadam da ipak mozemo izgurati neki dogovor sa slovencima, kojima utakmica nece nista znaciti.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Evo i ja da se glasnem, posto sam pljuvao po treneru i odabiru jos odavno. Nema sta, demantovao me je covjek rezultatima, i dalje mi nije milo sto nije pozvao odredjene igrace, ali kad odigraju ovakve dvije utakmice, nema sta da mu kazem, bez svaka cast. Svaka cast i momcima, kojima je falio gram srece da osiguraju prvo mjesto. Iskreno se nadam da ce se ista stvar desiti i sa seniorskom reprezentacijom, i da ce Brna sve ucutkati rezultatima. Eto, izvinjavam se jos jednom, i iskreno se nadam da ipak mozemo izgurati neki dogovor sa slovencima, kojima utakmica nece nista znaciti.
    Bravo! Drago mi je što si se javio i dokazao da nijesi zadrt. Čudan taj Miljenović. Opet je Kaluđerović bio na klupi, a ima dvije i po godine staža kao prvotimac u CFL-u. Ali, opet, što kažeš, kad se ima i igra i rezultat onda nema što osim - kapa dolje.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo! Drago mi je što si se javio i dokazao da nijesi zadrt. Čudan taj Miljenović. Opet je Kaluđerović bio na klupi, a ima dvije i po godine staža kao prvotimac u CFL-u. Ali, opet, što kažeš, kad se ima i igra i rezultat onda nema što osim - kapa dolje.
    To je to. Kao sto sam rekao ranije, teren je jedino mjerilo. Teren je dokazao da je ipak on u pravu, jer nadigrati jednu Englesku, dobiti sa 3 0 jednu Svajcarsku, prvaka Evrope ili svijeta za tu kategoriju ( generacija Saqiri ) i imati priliku za ulazak medju 4 najbolje reprezentacije Evrope ne moze nikako da se ospori. Kao sto si rekao, kapa dolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pratio sam rezultat preko telefona na uefin sajt i bas mi je bilo krivo kad vidjeh 1-1 u 85 minut. Steta ali svaka cast momcima jos imaju sanse za plasman na EP. Nadam se da ce pobijediti Sloveniju makar sa 4-5 razlike, a mozda i Svajcarci odigraju nerijeseno sa Englezima. Ako se ipak ne plasiraju na EP treba im svakako cestitati na velikom uspjehu. Vec u toj generaciji imamo nekoliko potencijalnih A reprezentativaca.
    Last edited by filip__pg; 27-05-12 at 23:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet je Kaluđerović bio na klupi, a ima dvije i po godine staža kao prvotimac u CFL-u. Ali, opet, što kažeš, kad se ima i igra i rezultat onda nema što osim - kapa dolje.
    Tim ne čine ni najviše nadareni igrači ni tehnički najsposobniji, ni oni sa najviše minutaže u matičnim klubovima.
    Tim čini skup ljudi koji je spreman da da sve od sebe vukući u istom pravcu i momci u timu koji su spremni da žrtvuju bilo što da dodaju loptu drugom. Reklo bi se da Miljenović razumije neke stvari.

Što bi rekao Shanks: 'Football is like a piano. You need eight lads who can carry it and three who can play the damn thing.'

No, ne treba pretjerivati ni sad kad ide dobro. Svaka čast momcima, ovo im niko neće moć' uzet' ali pred njima je dosta rada na individualnom i kolektivnom planu jer je talenat na terenu samo fragment uspješnosti. Pretjerivanja su priče o 5-6 igrača u A selekciji sad, svi koji tamo igraju (u U19) su još previše mladi da bi mogli precizno da prognoziramo.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A plus na evropsko ucestvuje Estonija i za polufinale bi se u stvari borile 3 repke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odradih mali research: Ipak je 7 grupa, 8 ekipa ide na finalni turnir. Ali ono sto je najvaznije sto sam otkrio jeste to da nam je mozda u zadnjem kolu potrebna pobjeda od samo 2 gola vise od engleza, a ne 3 kako su prenijeli nasi mediji! Naime, ukoliko dobijemo sa 2 gola vise od Engleza, gol razlika je identicna, broj postignutih golova takodje, medjusobni duel identican, pobjednik grupe odredice se lutrijom. Delegat meca, nakon utakmice, ce izvuci ime jedne od dvije reprezentacije, a obje reprezentacije moraju da potpisu da prihvataju zrijeb ( lutriju ).

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    No, ne treba pretjerivati ni sad kad ide dobro. Svaka čast momcima, ovo im niko neće moć' uzet' ali pred njima je dosta rada na individualnom i kolektivnom planu jer je talenat na terenu samo fragment uspješnosti. Pretjerivanja su priče o 5-6 igrača u A selekciji sad, svi koji tamo igraju (u U19) su još previše mladi da bi mogli precizno da prognoziramo.
    Naravno, ovo je tek početak i dosta stvari treba da se poklopi da bi oni postali A reprezentativci. Jedna stvar je sigurna - ovakvim izdanjima i rezultatima su sigurno zapali za oko mnogim skautima i tu je šansa za neki dobar transfer. Doduše, Đorđević je već prešao u Zenit, ali evo šanse za npr Bakića da se osim Partizana, PSV-a i Fiorentine još neki tim umiješa.
    Odradih mali research: Ipak je 7 grupa, 8 ekipa ide na finalni turnir. Ali ono sto je najvaznije sto sam otkrio jeste to da nam je mozda u zadnjem kolu potrebna pobjeda od samo 2 gola vise od engleza, a ne 3 kako su prenijeli nasi mediji! Naime, ukoliko dobijemo sa 2 gola vise od Engleza, gol razlika je identicna, broj postignutih golova takodje, medjusobni duel identican, pobjednik grupe odredice se lutrijom. Delegat meca, nakon utakmice, ce izvuci ime jedne od dvije reprezentacije, a obje reprezentacije moraju da potpisu da prihvataju zrijeb ( lutriju ).
    Vjerovatno je taj osmi učesnik domaćin Estonija, ipak.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se iskreno nadam da Svajcarci mogu da izvuku makar remi jer su i dalje u igri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Delegat meca, nakon utakmice, ce izvuci ime jedne od dvije reprezentacije, a obje reprezentacije moraju da potpisu da prihvataju zrijeb ( lutriju ).
    Radije bih ja da ta tri gola uvalimo ako možemo nego da neki levat izvuče Englesku tamo. Nešto ne vjerujem delegatima fudbalskih federacija od, mmmm...
    Uvijek, čini mi se.

Šansa da će neko izvuć' ime države koje počinje na 'M' ako bi izvlačenje bilo između nas i tih blavora je ispod minimalne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Švajcarska igra za svoj prolaz za razliku od Slovenije kojoj puca kurin.

Tako da bi vrlo lako moglo da se desi da mi idemo dalje i s minimalnom pobjedom.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je sto imaju 2 dana pauze, vjerujem da ce ih Miljenovic maksimalno motivisati pa da razbiju Sloveniju.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Izjava selektora Miljenovića:

- Moram reći da su mi emocije pomiješane, jer treba da budem zadovoljan što smo napravili retzultat protiv jedne od najboljih selekcija u Evropi, što smo imali veći posjed lopte, veći broj prilika, što se gotovo cijeli susret igralo samo na njihovoj polovini... Sa druge strane razočarje jer nas je samo pet minuta dijelilo od sigurnog odlaska na Evropsko prvenstvo. Igrači su teško podnijeli pogodak, ali sam im čestitao na dobroj igri i rekao da je to fudbal, igra u kojoj se u poslednjim minutima nekad dobija a nekad gubi, kazao je Miljenović.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa oni nisu izgubili, ne treba to da shvataju tako tragicno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mladi su, moraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne. Oba meča su u 20:30

Ko nije slušao, Miljenović reče da je igračima teško pao ovaj remi i da će biti teško oporaviti se. Nešto razmišljam, je li moguće da smo dogurali do toga da nam remi sa Englezima teško pada?

Sila 8-)
    Al bolje tako,mi kad konacno uklonimo taj osjecaj inferiornosti koji smo najvise sami sebi,a ne bez pomoci drugih nametnuli(ne mislim samo na sport) pola posla smo zavrsili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjajno, ovo je bash sjajno. Miljenovic svaka chast, a Joe gore objasnio njegove motive.

E sad, recite vi meni neshto: Ako Engleska dobije Shvajcarsku sa, lupam, jednim golom razlike, a mi Sloveniju sa 3, ko ide dalje? Isti medjusobni, ista gol razlika.

I da, ako neko ima highlightse stavite obavezno.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo neko gore napisa da se u tom slucaju lutrijom odredjuje ko prolazi dalje...
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije od neke prevelike vaznosti ali da napisem.
    Island, zbog kojeg su neki malo pljuvali jer smo ih dobili samo 2-1, sinoc dade 2 gola francuskoj, i izgubi par minuta pred kraj...
    Odosmo mi na ovo evropsko za omladince. Nece slovenci zapinkat previse

Page 1037 of 2256 FirstFirst ... 37537937987102710331034103510361037103810391040104110471087113715372037 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)