Odvratno. Najljepsa i najnormalnija instrumental tabla je na BMW
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Vidis mu check engine...
TAKUMI
I poslije 8 godina ista prica
O cemu vi pricate,jedino ste uspjeli da primjetite da je veliki razmak izmedju 0-10 :roll:
A to sto izgleda kao san i sto rezi kao zmaj to nista ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ima li ko iskustva s A4 B7 modelima...nesto sam se zagrijao za ovaj model pa eto svaki info je dobrodosao...
Juce blizu Mostara, pratio sam ga po nekim vukojebinama samo da ga slikam:
![]()
TAKUMI
wtf u krug opala
Originally Posted by my name is ...
Moze li mi neko reci koje opruge da stavim na audija b5 a4 jer sam montirao 17 tocak sa 225,45 gumama i auto je ko allroad podignut. Ne bih nesto prenisko i pretvrdo nego samo nekih 2,5-3,5cm da ga spustim.
Audi SQ5 TDI
3.0 V6-dizel, 313 KS, 5.1s do stotke
![]()
Otac mu je budala ako ga ne pusti da vozi po gradu
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
TAKUMI
Gorih vozaca od rusa ne vidjoh! Net je pun njihovih vratolomija ai po Crnoj Gori se vidi kako voze! Ne kazem da smo mi mnogo bolji ali oni su definitivno operisani od voznje!
kako nece bit ide im pravac po 1000 kilometara
She is only here to annoy herself!
:PPP
Originally Posted by my name is ...
trile spijun...
Interesuje me iskustva sa Audijem A4 2002 godiste 1.9 Dizel?
Jeli krvnik za dzep taj auto posto cujem aluminijum ovo ono...
Dajte iskustva, meni se svidja taj auto pa se razmisljam sto da uzmem...
Pazi, te price aluminijum i slicne su gluposti nevidjene.
Tijelo spona/ramena je napravljeno od aluminijuma, ali GLAVCINA i rupa gdje ide glavcina su napravljena od jakog zeljeza.
E sad, tijelo je od aluminijuma zbog manje tezine, ali da li je nekome puklo rame zbog toga sto je od al? Nije.
Dalje, radije bih uzeo 320d, A4 je mozda slabiji kad je pouzdanost u pitanju.
TAKUMI
Sto se tice audi A4 i motora 1.9 TDI PD od 130 ks, mogu reci samo rijeci hvale, PD motore vozim od 2000 god, prvo passata 1.9 TDI PD 85 kw pa onda Audi A4 1.9 PD tdi 96 kw 2004 god, sa passatom sam presao 100000 km, motor bez zamjerke, a sa audijem sam presao 60000km u zadnje 3 god od kad ga ima, sad na satu pokazuje 198000km i auto ide i vuce kao i prvog trenutka od kad sam sjeo u njega. Do sad nista ozbiljno mijenjao nisam, cim sam ga kupio zamjenio sam mu sve kaiseve, klizac, spaner, spaner alternatora se mijenja obaveyno, vodena pumpa takodje obavezno, djelovi su me dosli cirka 500-600 eura, a sam sam mijenjao sve tako da ne znam koliko bi ruke isle. Ulje mijenjam na 8000 km kao i filter ulja, a ostale filtere mijenjam na svako drugo mijenjanje ulja tj. 16000 km. Prvi put su mu mijenjana donja prava ramena prosle godine (znaci fabricka su bila na njega) i bio sam promjenio podizac stakla prednja desna vrata kad sam ga kupio . Za BMW ne znam ali ovaj motor mi se ne cini losim, nikakvih problema oko turbine dizni, pumpe goriva ili tome slicno nemam, elektronika radi dobro, tj perfektno, jer je i ima u auto poprilicno, (imam siber, 4 podiyaca, el. retrovizori, navigacija, el. sjedista, grijaci sjedista) a potrosnja je izvanredna, van grada se moze proci i sa 5litara na 100km a po gradu racunaj izmedju 6.5 do 9 u zavisnosti od relacije, guzve, ai tvog ophodjenja prema auto. Kako god, imam samo jedan savjet a to je da ne vozih ga ispod 1500 okretaja, uglavno ga drzi oko 1800/2000, em ti je mala potrosnja em je spreman odmah da potegne ai to je dobro za motor, manje se prlja. Sto god te interesuje u vezi njega slobodno pitaj.
Pozdrav
Hvala brate!
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
SH AWD...that's the real AWD.
Ja sam se odusevio sa RLom...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks