Odje mogu da se nadju svakavi ključevi.....
http://www.kupujemprodajem.com/Auto-...er_id=11573322
Razlika ti je ta sto ova 220 CDI ima vise KS (jaci motor) i malo vise trosi od C200 CDI
E sad mene zanima dje mogu nac kuciste za centralnu ili kuciste za elektroniku (kako se vec to zove nznm) i kolko moze kostat.
Izgleda ovako evo tu i dimenzija (crtao drug u PAINT)
Attachment 88915
Moze li se prepakovat ova elektronika il se sve komplet mora novo uzimat, jer je ona plastika nagrdjena. i ne moze se kacit na kljuc (polomljena)?
Odje mogu da se nadju svakavi ključevi.....
http://www.kupujemprodajem.com/Auto-...er_id=11573322
Ajde strucnjaci dje cu nac ovo u PG? Ovo zeleno to je elektronika (ova kockica) Il ako neko moze da poruci s neta nek mi se javi na PM.
![]()
quantum na drac..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pozdrav dobri ljudi...
Posto moj majstor trenutno van Crne Gore nekih mjesec dana treba mi da mi preporucite nekoga da mi pregleda trap detaljno i odradi reglazu...uzeo sam nove gume da stavim pa rekoh da odradim i to...U pitanju je passat b6 sportline...
Cuo sam za bata uzelca i mrakovica na koniku pa me zanima vase misljenje...rade li oni komjuterski i imaju li specifikacije za auta ili onako rade
Hvala unaprijed...
Kompletan servis vaseg racunara,
Profesionalno,brzo,najpovoljnije !!!
067/765-470 (16h-21h)
franjo kuncer je jedini za koga mogu iz punih usta da ti kazem da ce odradit ti posao kako treba,ostalo ti je sve boranija...
Broj nekog Radovica ili kako li vec, hondin otpad u danilovgrad?
Zna li neko radno vrijeme Roksped auto centra u Tuze? jeli 8-16 ili do uvece?
Znaci ne na stari aerodrom nego u tuze?
Who let the dogs out
Pise li sto na sajtu?
TAKUMI
moze li mi ko preporucit koje brisace da trazim za 159....kupih champion...posle 5 dana struzu i preskacu da poludis...kupio skoro neke jeftine, ajde rekoh da pregrme ljeto...okle, jednom sam ih upalio, evo vec eskacu i struzu kao ludi...
Isto ti je to ja mislim, servis do 16 a salon do 17, mada nisam sigiran jer nisam bio u Audi odavno...
EKV, uzmi Boschove u Castellanu.
TAKUMI
U Castellanu su tek teski lopovi... Nadam se da necete imati priliku da se sami uvjerite. Radio sam Pasatu tamo generalku na ljeto... Bruka kakvi su to lopovi.
Cekaj, radio si Passatu generalku? Oni ne rade generalke.
Druga stvar - budala si ako nekome dozvolis da te krade.
TAKUMI
bombine![]()
mislio sam neku Ibizu, ne znam sto bi mogli da me zajebu za novo auto? za welt auto sam cuo dosta toga, ali ovo je nesto drugo valjda? !![]()
Who let the dogs out
Vidjeh da je na Brajice padao grad/snijeg danas pa me zanima ima li sto na putu PG>Bar da ne krecem motorom sjutra i da zavrsim u onaj crash topic.
rm -rf /
Evo kako je bilo kad sam se vracao iz BD posle padanja grada
Njak Njak Njak
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks