E mogu ti reć da sam iznenađen. Na koga je onda ovaj mag mislio?
Seratlić? Šofranac? Braća Rebronja? Ili će prije biti da je zaprijetio samo da bi zamaskirao kako pojma o pojmu nema nadajući se da ćemo zaboraviti
bruku protiv Slovačke. Spisak je baš dobar, samo što ti igrači pod njegovom palicom postanu neprepoznatljivi. Biće da je zbog nedostatka patriotizma :-)
P.S. Kad je repriza ove emisije Fudbal plus?
Dick Laurent is dead!
ili neka momak iz doline bogova okaci emisiju Fudbal plus![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vjerujem da on računa da ćemo večeras izgubit protiv Engleske i izgubit šanse za prvo mjesto, te tako omladinskoj reprezentaciji Đorđević neće biti neophodan u trećem meču protiv Slovenije. Kakav je to nepopravljivi optimista
Ovo za Volkova me baš nasmijalo. No koliko smo ga izmolili, red je da nam se oduži na neki način![]()
Dick Laurent is dead!
ovo bi trebao da bude jedan od uslova ko ce da igra, nije bitno jeli iz srbije, sa kosova ili iz crne gore svi bi trebali da pjevaju himnu a ne kao neki da zjevaju okolo ili namiguju ( bozovic svaki put)
nedje sam procitao da je mihajlovic naredio da svi nauce tekst srb himne da moraju svi pjevati kad su utakmice.
mozda i bude nesto od volkova
ja bih se radije bazirao na ove naše igrače, nego da čupkamo ostatke koji Srbiji ne valjaju. Pa sve i da će oro zaigrat pred početak meča![]()
i ja isto ali sa ovakvom bazom i brojem stanovnika morat cemo uvijek da krpimo par igraca iz te daleke zemlje.
mada mi se vise svidja varijanta dje smo do sada nalazili neko krvno srodstvo sa crnom gorom kod tih igraca, ili mama, baba, djede a to je kod volkova nemoguce jer je rusda je pravi srbijanac naslo bi mu se nesto.
Mozda je suvisno ovo sto pisem, ali ukoliko neko pronadje link za vecerasnji duel omladinaca protiv Engleza neka ostavi link.
Hm, jedan rezultat iz grupe u kojoj se nalazi naša U-19 reprezentacija:
Švajcarska - Slovenija 2:0
E sad, budući da su Slovenci i matematički otpali, interesuje me što se prvo broji. Gol razlika ili međusobni skor? Ukoliko je ovo drugo, eventualnom pobjedom protiv Engleske mi bismo se senzacionalno plasirali na Evropsko Prvenstvo
I dalje nema nikakvih novosti o bilo kakvom streamu za večeras.
Dick Laurent is dead!
u koliko imaju 2 timova na kraju jednako bodova gleda se sljedece:
1. medjusobni skor bodova
2. medjusobni skor golova
tek na 4. mjestu ako se do tada nije rijesio ko je 1. gleda se ko ima bolju gol diferenciju u grupi i ko je postigao vise golova
znaci odlucujuca utakmica veceras protiv engleske... samo da neizgubimo... a sto se tice streama, 99% ga nece bit. jedino onaj live prenos na uefa.com
Hvala, denxho.
A što da se radi... Makar će naš kolega umek biti na stadionu sa crnogorskom zastavom, pa se nadam da će nam prenijet utiske sa stadiona.
Dick Laurent is dead!
Kako da otjeramo ovog magarca od Duska da mi je znat' .. Moramo neku akciju da napravimo vise !
BISOGNA VINCERE !
prica vec godinu dana i nista od toga![]()
Da istampamo na majice "Dusko odlazi" za pocetak.![]()
nema njemu smrti bez sjekire.
tako se kaze kod nas, steta sto nema neka utakmica sada u pg da se igra da se proziva malo. ne zna msta je gore ako slucanjno dobiju ili se plasiraju dalje on ce kao tito , dozivotno biti tamo. a ako ne urade nista mislim da bi tragikomicno bilo da ostane.
Ono sto neko rece je odlicna ideja, kad se okupe i pocnu treninge na Starom Aerodromu okupljamo se i pokazemo sta mislimo.Mada sam ja cuo da on na kraju ovog ciklusa ide 100%.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks