dobar rezultat, igra dosta losa... ne mogu da shvatim zasto ovo radi sa becirajem iz utakmice u utakmicu. mislim da bi nam taj lik mnogo vise valjao u napad, sto je i njegova pozicija, nego ga sve gura na krilo. neshvatljiv mi je ovaj brnovic potpuno.
ja komentarisem kako smo igrali kod cica a ne sada, kod cica smo igrali nikako a imali srece a koliko cujem i sada je bilo tako . tako da ne vidim razliku u igr, ne moze me niko ubjediti da smo kod cica imali igru protiv velsa i svajcarske kuci i bugara u goste. imali smo 3 suta na gol i dali 3 gola. a sami znamo sto j ebozovic branio, tako kada mi neko kaze imali smo igru tada pa smo zasluzili srecu meni j e smjesno. nismo je imali tada nemamo j eni sada i sa ovakvim igrackim kadrom necemo j e nikada imati.
imamo vucinica i jovetica i ako nesto urade u napad to je to, a odbrana ako sacuva gol ili imamo srece i eto nas opet u baraz. to je jedini recept i taktika koji mi mozemo da sprovedemo na terenu. i nemojte me samo ubjedjivati da je krancar imao igru ako vec to radite kazite mi koja je to utakmica bila
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne samo da je bio ofsajd vec i onaj prvi gol je iz ofsajda ali ofsajd je kad sudija dosudi i dzaba sva prica. Odbrana lose odigrala pomalo rastimovana, dosta gresaka.... a zar tu istu odbranu nijesmo dizali u zvijezde i koga bi izbacili od odbrambenih? Sta se desava oko reprezentacije ako se ne racuna ova besomucna dreka onih koji jos ne mogu da prezale Kranjcara?
Za mene je bolesno zeljeti i radovati se da Crna Gora izgubi samo da bi neko mogao reci "eto vidis Brnović nema pojma," vrijedjati igrace koji nose grb moje drzave ... a sve to jer kao strasni navijaci. Ne moze se vala odje nosa pomoliti da nije ista prica, pa kad izgubimo pojmaaaaaa nemamo kad ne izgubimo onda to luda sreća i trebali smo izgubiti. Da Simon da 15 golova ne bi valjalo sto nije dao jos jedan... ponekad stvarno pomislim da neki komentarisu a da i ne gledaju utakmicu. Uz duzno postovanje svakom ja vjerujem da su svi bolji strucnjaci od Brnovića ali sva ova prica lici onoj kad hipohondrik prica kako je bolesan pa kad se stvarno razboli onda kaze "jesam li rekao". Dok Savićević ne postavi nekog od nas za selektora pustimo ovoga da pokaze koliko zna i da se śekiramo sto nijesmo pobijedili bez djaolje price o tome "e da je Kranjcar sad bi bili prvi na listi... i trt Milojka.
Od reprezentacije Belgije koja je najavljivana kako "jede malu djecu" ne izgubismo, u nikakvoj igri nijesu nas ni razvali niti nadigrali, a svaka utakmice reprezentacije ma koliko me zivaca kostala mislim da taj isti Brnović nista manje ne zeli da pobijedimo. E sad će se pojaviti onaj strucnjak sa 6566 likova pa nam odje odrzati predavanje kako je i sta trebalo a to sto nijesmo pobijedili je sve smisljena igra i cuda velja.
Sto si zapeo sa Velsom kad smo protiv njih dobro odigrali i trebali da ih dobijemo barem 2 razlike ako cemo po igri?
Kod Kranjcara smo se uglavnom svjesno branili i nije moglo da se desi da protivnicki igraci ostaju 1 na 1 sa nasim bekovima i da nam setaju kroz sesnaesterac(do utakmice sa Velsom u gostima).Kod Brnovica se samo ceka da primimo gol,ne zna se dje ko igra.Basa,Pavicevic i Jovanovic izgledaju kao dosta losiji igraci nego sto su izgledali kod Kranjcara,igra se nekakav polupresing pa se onda izgube pozicije i desava se da 2-3 nasa igraca odu na jednog protivnickog,a da drugi ostane sam...Nesto slicno kao kod Filipovica sto je bilo.
Rezultat nije dobar, nego odlican. Utakmica pomalo teska za gledanje, mislim da se nijednom igracu na terenu apsolutno nije igralo veceras, svi su vidno premoreni nakon sezona i to se dalo vidjeti.
Raduje me to da je Vucinic dobro, na momenat mi je izgledalo cak i kao da je dozivio tezu povredu po njegovoj gestikulaciji.
Iako sam ga kritikovao za igru u prvom poluvremenu, Simon je drugo odigrao sasvim dobro, cak i odlicno. Sto i Brnovic kaze, ovo je pozicija koja njemu najvise odgovara, ali kada se vrati Jovetic vraca se na desnog veznog gdje je on dosta limitiran prvenstveno jer nije dovoljno brz. Volkov mene nije impresionirao, uopste, ali u ovoj 4-4-2 formaciji moze biti vrlo koristan za nas, prvenstveno jer igra uz citavu lijevu aut liniju. Najveci problem trenutno je Pavicevic, jer on nije ni sjena onog Pavicevica iz vremena dok je igrao u Njemackoj, sada je dosta sporiji i nesigurniji, sto je za beka katastrofalno. A njemu zamjene nemamo. Jovanovic isto nista bolji ali tu makar imamo kvalitetnu alternativu u Balicu, koji po meni trenutno sigurno nije gori igrac od Jovanovica (pogotovo u ovakvoj formi). Takodje moram da istaknem da je Savic, pogotovo kako je utakmica odmicala, imao par veoma grubih gresaka koje su nas mogle skupo kostat. Drincic je, realno, bio najbolji veceras, gol + asistencija, najvise je i pretrcao i cinio nesto u vezi za razliku od Zverotica koji veceras nije imao snage ni da potrci. Basa standardno dobar, pravi stub odbrane. Bozovic solidan, ako izuzmemo onu komicnu reakciju kod penala (sto bi ono ljudi?!!?). Cetkovic napravi dobar potez pa 2 losa, a Beciraj nije napravio nista, a niti ce dok ga ne stave na njegovu prirodnu poziciju. Delibasic nije ni loptu dotakao, bar mislim.
Sve u svemu, mene ova igra veceras nije ubijedila da mozemo do nekog uspjeha u kvalifikacijama, ali bih bio najsrecniji ukoliko se to pokaze kao netacno. Ali vidjecemo, sa Stevanom u ekipi to ce sigurno sasvim drugacije izgledati.
PS tek sad vidjeh da golman Belgije Kurtoa ima tek 20 godina. Kakav ce to golman da bude, bruka...
Rezultat dobar igra ocajna.Ne znam sto je sa ovima sto brane Brnovica al ja stvarno ne vidim na koju foru mogu da ga brane kad je covjek davno sve kredite ispuco.Odbrana kod Cica i kod Gvardiole crnogorskog se ne mogu porediti,za sredinu ista stvar ne pamtim kad je Zverotic odigro losiju utakmicu,
Na kraju ne znam dal da stavim u bisere il odje
http://www.facebook.com/groups/392643694111318/
Ova izjava je vec novina za ovaj dio foruma.
Nemomo 5 igraca koji se bave fudbalom! Ne racunam ove sto se s loptom sretnu samo na treninzima svojih klubova. To je glavni problem reprezentacije, a ne trener, svez i ostale gluposti. Kakvu god igru mi igrali, od noge do noge ili od glave do ruke, isto nam se pise kad mi nemamo kretnju, gubimo vecinu duela, itd, a to je sve plod nespremnosti.
Druga stvar... Batalite malo PES i Manager. Ako je dogovor da se forsira pas igra od naseg gola, ne znaci da su igraci isprogramirani da po svaku cijenu to rade. Ne drzi Brna X non-stop!
Trece... Fatos desno je ka' 'Cetinje lijevo' (ako je ko pratio rukomet), totalan promasaj!
Cetvrto... Rade uveliko dupli kriterijumi kad se pomene slucaj Volkov. A slucaj Delibasic? Sto bi ona muka oko Base? Dade li Drina jednom izjave dostojne jednog... Volkova? Valjda je vrijeme odradilo svoje... Mozda i poneka pobjeda. Neka bude tako i ovaj put.
Volkov fino, Cetkovic najprijatnje iznenadjenje.
Sve mirise na prosle kvalifikacije, samo sto je tada Kranjcar imao epitet vise za razliku od Brnovica. Mijenjala su se misljenja DPS brzinom, a i opet ce, izgleda...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
A mozemo do uspjeha sto ne bi mogli,cak i sa ovakvom igrom.Nemoj uvijek sebe da potcjenjujemo a druge da precjenjujemo.Poljska i Ukrajina su idealni protivnici za nas,zivi bili pa vidjeli.Samo malo cvrsce da igramo.
Volkov nista posebno,ali u poredjenju sa Vladimirom Bozovicem suvo zlato.Drincic konacno ljudski odigrao utakmicu.Ako nastavi ovako,mozda dobijemo neocekivano pojacanje.
A vidiš li da stručnjaci sad vrdaju jer su se spremili na najveću pljuvačinu pa sad samo pljuckaju reda radi. Tačno će me sa nekontrolisanom mržnjom i negativnom energijom koju prosipaju naćerat da osnujem Brna fun club, iako nikad nijesam bio za njegov ostanak. E sad se potežu priče "vraćanje do golmana" i sreća. Igrat 2:2 u gostima protiv nesumnjivo jače selekcije nije nimalo loše. Takođe, zaslužili smo remi. E sad, kako bi stručnjaci bili zadovoljni treba da dominiramo. A kad smo mi bili bolji od nekoga u gostima. Pošto se opet Kranjčar spominje, evo mogućnosti:
a) Makedonija
b) Norveška
c) Bugarska
d) Engleska
f) Albanija
g) Vels
Da vidim?
Dick Laurent is dead!
Neka neko nadje post dje ja zelim da izgubimo jer to ispada da ja proganjam nekog a ne navijam za njega :-)
Zbog gluposti RTCG nisam mogao da gledam utakmicu, tako da ne mogu komentarisati igru, taktiku, selektora, odbranu, napad. Mogu samo jedno reci-2:2 u gostima protiv individualno jace selekcije je odlican rezultat, koji niko ne smije, niti treba da umanji. Zasluge za njega, po defaultu, idu i igracima i selektoru, i tu zbora nema. U svakom slucaju, ovo je uspjeh nashe ekipe zbog kojeg svi treba da smo srecni. Jako su me prijatno iznenadili veceras.
Having said that, naravno da mi jedna utakmica ne mijenja misljenje da postojeci trener treba da ide. Iz razloga koje sam milion puta nabrojao. Podsjeticu, Blackburn Stevea Keana je dobio Manchester United na OT, ali to nije povecalo vrlo losh nivo Keanove trenerske ekspertize.
Toliko od mene. Montenegrino hvala na linkovima-ovo je prva utakmica reprezentacije koju cu morati da gledam u snimku, a ne uzivo. Zbog te cinjenice, rukovodstvu i urednistvu RTCG zelim sve najgore u zivotu!
Last edited by Recordare88; 25-05-12 at 23:05.
Deserve's got nothing to do with it.
Amnesiac, iznenanđuješ me moram ti reć a to baš rijetko radiš.
Bataljujem za noćas i pozdravljam vas
Ja rekoh prije neki dan, Kranjcar je izgubio od Makedonije, Norveske i 2 puta od Albanije. Treba li da pominjemo kakva je igra tada bila, nista bolja od ove nocas to je sigurno.
Kad nam se vrate Jovetic i Pekovic na sredini mozemo mi mnogo bolje. Nocas sam imao utisak kao da smo se bojali da napadnemo.
Sad pogledah highlights, o kakvoj maestralnoj asistenciji Drincica pricate kad se jasno vidi da se lopta odbila od glave Belgijanca i promijenila putanju?![]()
Belgium vs Montenegro - Highlights (Friendly International 25 maj 2012)
Ne mrzim ga, i svaka chast za gol, ali je vidno da je kod prvog gola lopta zakacila Belgijanca po glavi i promijenila putanju
I nemam nista protiv Drincica, samo mislim da su Zverotic, Pekovic i Novakovic bolji od njega na toj poziciji i da treba da imaju prednost da igraju(kad su zdravi, naravno).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks