VolkovVidjeste li prodor i precku ?
Nema Belgiji pola tima... Ni Dembele ne igra.
VolkovVidjeste li prodor i precku ?
Para vrti dje burgija neće.
Kakva precka Volkova, jaoooo.
DICIOTTO
Mogli bi im jos malo prostora ostavit...Do cega smo mi dosli,da ne mozemo pola sata izdrzat da ne primimo gol.
Šteta što prečka Volkova nije bio gol![]()
deuscroix
Tip nema pojma, ali ima ono sto se ne uci na terenima, a to je lucidnost. A to cijenim. A u svakom slucaju nema sanse da je losiji od Simona. Tako da kad se vrati Joveta, vidim Simona kako grije klupu.
Volkov qq ljudi ahahahahahahah kakav bi gol bio!
simon za malooo - preckaa!
haha ne vidim dobro mozda volkov
slab snimak
Uh dobar sut, ja u pocetku mislio slucajno
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
evo nadjoh FTA(slobodan) na hot birdu kanal saudi sport2
A kako je Simon los, majko mila, on ne smije da nam igra u prve. Bas nikako ne smije. I svi iz odbrane koji su VRHUNSKI bili (Pavicevic, Jovanovic, Basa i Savic), kod Brne prelose izgledaju. Aj Basa i Savic, i ajde, ali Jovanovic, koji je kidao ranije, veze nema.
DICIOTTO
Kako je metiljav ovaj Vukcevic sto je ovo.... Sagne glavu ka da sadi paradaiz u Zetu
Kaklva spoljna Vukčevića ... šteta![]()
deuscroix
Bravo SImone. Odličan šut. ajde malo mrdnite magardi jedna
uffff
Sent from my iPad using Tapatalk
Nije ga on umio dat ni s metra, a ne s 20... Ne znam kad je zadnji put i dao gol... Lijepo je to za oko, ali ono je "zamalo" sut.
Kakva bomba Drinčića nego se Vučinić povrijedi nešto ?
Looa igra iako smo mogli svaki put dat gol čim je ikakva šansa bila. Mora MNOGO bolje u 2. pol. i da se odbrana konsoliduje, jer je ovo sprdnja.
zakukuljeno zamumuljeno.dobijamo ovo.
Sve u svemu nije loše ovo da se počne i završi poluvrijeme sa napadom nego je loše što smo u odbranu ležerni...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks