Pa nema ovo veze sa Evrovizijom ljudi,nije ovo prvi put.
Da naglasim, sumnjam da je Eurosong razlog. Jer sjetimo se: nisu prenosili kvalifikacionu utakmicu protiv Italije iz Lecea, a tu nije bilo nikakvog Eurosonga.
Deserve's got nothing to do with it.
Pa nema ovo veze sa Evrovizijom ljudi,nije ovo prvi put.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Pa sustina je da im za Eurosong nije puno platit 100 000, a za ovu utakmicu koja ne kosta ni deseti dio ne smatraju da vrijedi tih para. To protiv Italije nisu prenosili jer su Italijani trazili preveliki novac, a to je bilo ustvari samo ono sto su nasi od Italijana uzeli za prenos iz PG-a. Klasicno namicanje para na racun fudbalske reprezentacije. Fukarska posla.
Ono s Italijom kolko se secam je bilo da je trebalo da se plati 150 000 koje oni naravno nisu imali a toliko su uzeli od utakmice ovdje.Dobro je bilo da niko nije htio da zamracuje RAI jer ostadosmo za sprdnju i bez utakmice.
Ovo nije prvi put,to je neka praksa da se ne prenose gostujuce tekme pa i kvalifikacione.Kipar i Bugarsku smo gledali na IN zar ne?Estonija,Madjarska 3-3 mislim da to nije nista prenoseno.Ovo dok su bile kvalfikacije su nas ispostovali jer smo bili dobri,sad cim je prijateljska odma se ne prenosi.Ako ovo nije za prenos onda ne znam sta je.
A sve i da nije,to je reprezentacija i trebalo bi sve sto moze da bude na tv,da bude.
Samo uporedite status i poziciju reprezentacije sa proslom godinom u ovo doba. Podsjeticu vas shta je tada bilo: dijelili smo prvo mjesto na tabeli, sve je bilo medijski super pokriveno, ekipa je "disala kao jedan" i vec se trazila karta za utakmicu sa Bugarskom.
A gdje smo sad? Nema nas na Evropskom, Island se jedva dobija, igra nikakva, interesovanje za utakmicu malo, i nema cak ni TV prenosa.
Eto za koliko su malo vremena su Savez, novi strucni shtab i drzavni mediji od apsolutnog hita evropskog fudbala pretvorili u devetu rupu na svirali ovog drustva i drzave. Sjajno.
Nema ljudi, mora se platiti Rambu za Evroviziju i dnevnice onoj ekipi džabalebaroša što su sa njim išli.Koga briga za utakmicu pa nije direktor RTCG oličenje nekog zaljubljenika u sport.On voli umjetnost, muziku._E da ako im ko što od sporta dadne džabe to će se prenositi kao eksluziva.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
vijesti
Duel u „glavnom gradu“ Evropske unije, protiv sjajne napadačke ekipe kakva je Belgija, biće savršen test nekada prepoznatljive čvrstine crnogorskog tima, koja se izgubila u međuvremenu
bitno je da prenose pedju radosevica O.o
AJMO CRNA GORO !!!
Omladinci danas u 16h igraju sa Svajcarskom prvi mec na kvalifikacionom turniru. Tesko da ih mogu savladati jer je to dobra ekipa, ali uz malo srece...Steta sto samo prvi iz grupe ide dalje, a Englezi su i najjaci i domacini.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
vodimo 1-0 23 minut
Djordjevic dao gol
Nema pojma taj Djordjevic
http://www.uefa.com/under19/season=2...ght/index.html
Toooooooooooooooooooooo masineeeeeeeeeeeeeeeeee
Nece pare da daju za prenos iz Belgije , skupljaju pare za prenos OI , cigani.
Gotovo prvo poluvrijeme. Izdržite, momci!
Dick Laurent is dead!
Ajmo bunker sad, onda Djordjevic josh jedan iz kontre i prijatno![]()
Sad ce Miljenovic da naredi parkiranje busa ispred gola...Izdrzite momcovi :applouse:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Eo na RTCG prenose CG rukometašice, ove kvalifikacije... Još jedan od razloga (istina, jedini valjani) zbog koje (eventualno) nije bilo para za ovo noćas...
To nikako nije valjan razlog. To je razlog kao da se kazhe:ne prenosimo, lupam, atletski miting u Cirihu jer prenosimo Svjetsko prvenstvo u bocanju.
2-0 Vukcevic
Kako mi je zao sto se ovi momci ne mogu nidje gledat, ne mogu vam opisat... svaka im cast!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks