Da li mi neko moze reci nesto o BMW X1(test vozilo) iz MP AUTO bivsi uvoznici za BMW.
Koliko je vozeno ,jeli udarano, i sl.
jedan drug se interesuje za to auto pa vi koji ste u PG sigurno znate kako se s tim autom postupalo.
Hitno je
kad udjem na ovaj forum totalno se zbunim sto se cijena tice...ja nidje po oglasa ne vidjeh e60 ispod 11 000 e i to redovno rage teske budu...
mozda trgujem 525d 2006-ta godina,dosta opreme(navigacija,koza,senzori,automatik,start-stop dugme),redovno servisiran,nema ulaganja na kompletnom trapu i veliki servis odradjen prije 9 000km.
Realno u odlicnom stanju kakve se rage inace kod nas voze...e sada koliko po vama vrijedi realno taj auto?
ako nekio kaze 10 000 ili 11 000 molio bi da mi kaze dje ima da ga odma uzimam!
Da li mi neko moze reci nesto o BMW X1(test vozilo) iz MP AUTO bivsi uvoznici za BMW.
Koliko je vozeno ,jeli udarano, i sl.
jedan drug se interesuje za to auto pa vi koji ste u PG sigurno znate kako se s tim autom postupalo.
Hitno je
6 godina stari 525d sa bez dakotom...dobar - vrijedi 12 500 - 13 000..
TAKUMI
(nečitko)
Do sad za sve djelove za koje sam pitao, Voli je bio jeftiniji od delte, npr. delta 160€ - voli 138, delta 50€ - voli 41€
Nov X1 sa tom opremom je preko 40 a oni ga cijene 25.jes dosta s obtirom da je bio test vozilo
Ja bih licno kupio test vozilo...
TAKUMI
i ja isto...vozio sam par puta testne modele tako da znam da se bas ne mozes izivljavati i raditi sto god oces.
Ja znam da se fabija izivljava sa testnim M5 po makadamu :P
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
testni model znači da, ti voziš, do tebe sjedi zaposleni iz salona i ideš 2-3 kruga kroz grad, tako da tu nema mjesta iživljavanju auta, međutim, to auto ponekad znaju da uzmu radnici iz servisa ili iz salona i da idu da završavaju poslove firme s njim, recimo do carine, do banke itd.. ali opet sumnjam da ima nekog 'iživljavanja' ....
ali cijena je ipak jaka za testno vozilo...
Ima i takvih, ljubitelji traktora i motokultivatora.
TAKUMI
Pa sta ces vise info sem da je stigao prije jedno 10 dana, i to ne izlozbeni, nego bas testni. Slucajno sam se zadesio kad je silazio sa kamiona :-)
sent from my mother's nokia 3310
(nečitko)
Kolika pomama i uzbudjenje oko tog auta... a koliko meni puca ku*ac
Njak Njak Njak
ebes ti to ako nema nitro![]()
Fakin jes.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks