Nino Rasic.
I don't get lucky. I make my own luck.
Lutka ipo. Pravi mi je slatkis na one slike. A i pEsme su mu fenomenalne. Tekstovi su mu previse cool.
Je li moguce da ne znas Nina!?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...08518029_n.jpg
Mirne, ne bas oku ugodne djevojke, koje se osisaju na celavo i odjednom postanu kul.
Ća je život vengo fantažija!
Kad osobe koje vas ne poznaju, počnu da projektuju svoju maštu kao da vas poznaju. Ne znam da li je baš iritantno ali svakako jeste presmiješno![]()
nervira me brisanje postova bez ikakvog objasnjenja i razloga..
Inat! I tudji, a i moj...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
otvorih srce momku nocas na skype, ispricah se koliko ga volim i zasto,a on meni: bio sam u wc ponovi sta si htela? ups.kako me "slomio" xD
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Eurosong
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Sopstveni idiotizam...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Kratko sam vozac, a vec volim da stiskam gas do poda... valjda tek slijedi odrastanje.
Tu es mon héro!
miris proje![]()
nerviraju me ulice po nk..svaka je prekopana..ustvari to nijesu rupe, to su jame, grobnice..kako god.. u sred centra grada moze glat da se organizuje off road rally.. svo auto slupah..:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
kad me kicma zaboli od predugog sjedenja za comp![]()
ispizdim na samu sebe...
sve vrijeme mislim e je Jorgovanka Tabaković neki lik iz društva TBOK, a ono političarka...
bože pomozi..meni neinformisanoj...
Sell the Vatican, Feed the World!
Sto se desava sa vremenom, oce li to sunce vise...
ihaaa, welcome to club![]()
Vatromet u cast titule FK Buducnosti - ako je istina da je stvarno bio zbog toga.
Koga briga sto su se djevojke plasirale na OI, sto nas uvijek predstavljaju na najbolji nacin. Bitno je da se pali u cast nekih fudbalera.
Pretuzno.
Nisam mogao vjerovati jbm ti. Kad su rukometasice osvojile LS nista. Vaterpolisti medalju - nista. Plasiramo se na OI - nista.
Izgleda da su LS, medalja sa EP, i OI nebitne stvari.
Jbm ti dje mi zivimo.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks