View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Kompromisna varijanta je da smijenimo Vlaisavljevića. Tu nema greške, a i svi se slažemo
    ja bi njega 2 puta da smjenimo, za svaki slucaj
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ja predlazem da sve smjenimo treneri i da mi sa foruma postavimo nase
    Ajde meni zavrsi bar da sam pomocni trener, da malo uzivam...:victorious: Prvi sam se javio
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

otpali pekovic, novakovic i jovetic jel ovaj zvao jos koga umjesto njih sem onog mrcenog iz ofk beograda kako li se zove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

otpali pekovic, novakovic i jovetic jel ovaj zvao jos koga umjesto njih sem onog mrcenog iz ofk beograda kako li se zove
    Jes, Dragoljuba Brnovica i Guza Vujovica
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzaba mi ovdje mlatimo o nestrucnosti pojedinih selektora, ka' da nas iko ista pita. Ali mozemo valjda iznijeti svak svoje misljenje, valjda je to i svrha ovog foruma uopste.
    Elem, bojim se da ce takve nase zelje samo to i ostati, jer Dejo je obecao Brnovicu mjesto selektora za ovaj ciklus i sigurno to mijenjati nece, a kad vidimo koliko kredita je dao Vlaisavljevicu sa mladom reprezentacijom onda se zaista smjena selektora cini kao samo pusta zelja. Sto neko napisa, nece ovaj sastav bit dovijeka tu, od sledeceg ciklusa se vec uveliko radit na podmladjivanju sastava. Veliko je pitanje hocemo li u sledecim kvalifikacijama moci da racunamo na recimo Vucinica i Basu, koji su obojica blizu 30. godine i lako bi se moglo desit da odluce da batale sa reprezentacijom, pogotovo ukoliko vide da je to zaludan posao. A adekvatne zamjene za njih trenutno nemamo, niti se takve naziru. Zato je Brnovic po meni iz mnogo razloga pogresno rjesenje, a ako se to ispostavi kao netacna pretpostavka, prvi cu ovdje priznati svoju gresku. Ali kako sada stvari stoje, uopste nisam optimista, naprotiv.
    Za Vlaisavljevica ne treba nista novo pisat', iznerviram se samo kad se sjetim njegove face i izjava "neke necu vise pozivat" ili da ce dat ostavku ukoliko izgubimo kuci od Andore (!?!?). Da ima imalo obraza ili patriotskog osjecaja davno bi napustio mjesto selektora i pustio nekog strucnijeg da obavlja taj posao.
    Miljenovic, kao sto vec rekoh, ima solidne rezultate iza sebe, vidjecemo kako ce proci na ovom jakom kvalifikacionom turniru pa tek onda davati neke vece analize. Sto se mene tice, posto je njegova selekcija (u punom sastavu) igrala egal utakmicu sa selekcijom Spanije kao i sa jos nekim jakim evropskim selekcijama, to mora da bude neki pokazatelj kvaliteta. Kada to Brna ili Dusko budu napravili, niko nece pisati o njihovim ostavkama.

Inace, jedan od clanova omladinske selecije, Mirko Mustur, juce je potpisao profesionalni ugovor sa OFK Beogradom. http://www.sportske.net/vest/domaci-...ima-80074.html Vidjecemo kako ce se on pokazat u nadolazecem periodu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Jes, Dragoljuba Brnovica i Guza Vujovica
    pozvao je zverotica i kascelana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pozvao je zverotica i kascelana
    Prvi igra danas protiv Bazela bitnu utakmicu , drugi igra mech za titulu derbi Ludogorec - CSKA Sofia i samo u sluchaju da dobiju bice prvaci Bugarske , vjerovatno ce bit odmorni za petak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ljudi ovo je lakrdija.Umjesto da se probaju novi igraci zovu se da igraju ljudi kojima ce to bit druga utakmica u 48 tisa.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Pa e, svi ostali obraz i postenje, Sutjesku u drugu ligu obavezno, a ove klubove sa dugogodisnjom tradicijom igranja na poljanama pored mora i jezera, bez stadiona i navijaca sve gurnut u prvu ligu. I'm out of here.
    Znaci ako imas tradiciju i dobar stadion u crnoj gori,ne smijes da ispanes iz prve lige a cush od tebe i da je sutjeska najbolja skola fudbala u cg.... bas ono se nebih slozio jer nemas cinjenica za to..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ljudi ovo je lakrdija.Umjesto da se probaju novi igraci zovu se da igraju ljudi kojima ce to bit druga utakmica u 48 tisa.
    Oće Brna iz njih da izvuče maksimum! kako će da nas pretrče Belgijanci u petak kukala nam kuka

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pretče?! Prije bih rekao da će nas na suvu klasu i znanje dobit! Mogu naši trčat... Sreća pa im onaj stari selektor nije bio baš sposoban, inače bi lagano na EURO trebali da su. Mark Vilmots će bit bolji, zasigurno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar je Brna ne sprdajte se. Odlicno on radi svoj posa' za sad.

Volio bih da nas Belgija napuni, samo da se maestru da ostavka. Mada, kad se sjetim da je drugi maestro Dusko gubio i po 3:0 od neke Jermenije, sumnjam u takav scenario.

I, da. Ne razumijem kako neko moze braniti Brnovica!?
    Last edited by desert de Lleó; 23-05-12 at 13:46.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Znaci ako imas tradiciju i dobar stadion u crnoj gori,ne smijes da ispanes iz prve lige a cush od tebe i da je sutjeska najbolja skola fudbala u cg.... bas ono se nebih slozio jer nemas cinjenica za to..
    Ja ti sad odgovorno tvrdim da je Sutjeska odigrala najposhtenije ovu zavrshnicu prvenstva, u odnosu na neke shto im se u 8 utakmica sviralo 9 penala i neke shto su se prerachunali pa sad oce da istupe iz lige. To svakako nije tema ovog topica ali postajete smijeshni...

Brna FTW! Prijatelji, braca, kumovi....
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Dzaba mi ovdje mlatimo o nestrucnosti pojedinih selektora, ka' da nas iko ista pita. Ali mozemo valjda iznijeti svak svoje misljenje, valjda je to i svrha ovog foruma uopste.
    Elem, bojim se da ce takve nase zelje samo to i ostati, jer Dejo je obecao Brnovicu mjesto selektora za ovaj ciklus i sigurno to mijenjati nece, a kad vidimo koliko kredita je dao Vlaisavljevicu sa mladom reprezentacijom onda se zaista smjena selektora cini kao samo pusta zelja. Sto neko napisa, nece ovaj sastav bit dovijeka tu, od sledeceg ciklusa se vec uveliko radit na podmladjivanju sastava. Veliko je pitanje hocemo li u sledecim kvalifikacijama moci da racunamo na recimo Vucinica i Basu, koji su obojica blizu 30. godine i lako bi se moglo desit da odluce da batale sa reprezentacijom, pogotovo ukoliko vide da je to zaludan posao. A adekvatne zamjene za njih trenutno nemamo, niti se takve naziru. Zato je Brnovic po meni iz mnogo razloga pogresno rjesenje, a ako se to ispostavi kao netacna pretpostavka, prvi cu ovdje priznati svoju gresku. Ali kako sada stvari stoje, uopste nisam optimista, naprotiv.
    Za Vlaisavljevica ne treba nista novo pisat', iznerviram se samo kad se sjetim njegove face i izjava "neke necu vise pozivat" ili da ce dat ostavku ukoliko izgubimo kuci od Andore (!?!?). Da ima imalo obraza ili patriotskog osjecaja davno bi napustio mjesto selektora i pustio nekog strucnijeg da obavlja taj posao.
    Miljenovic, kao sto vec rekoh, ima solidne rezultate iza sebe, vidjecemo kako ce proci na ovom jakom kvalifikacionom turniru pa tek onda davati neke vece analize. Sto se mene tice, posto je njegova selekcija (u punom sastavu) igrala egal utakmicu sa selekcijom Spanije kao i sa jos nekim jakim evropskim selekcijama, to mora da bude neki pokazatelj kvaliteta. Kada to Brna ili Dusko budu napravili, niko nece pisati o njihovim ostavkama.

Inace, jedan od clanova omladinske selecije, Mirko Mustur, juce je potpisao profesionalni ugovor sa OFK Beogradom. http://www.sportske.net/vest/domaci-...ima-80074.html Vidjecemo kako ce se on pokazat u nadolazecem periodu.
    Ovoi si skroz u pravu.Ja ne zelim da se nerviram oko rezultata reprerzentacije kad Dejo postavlja svoje prijatelje za selektore i trenere.To ko prati fudbal dobro zna.Brnovic je po prijateljskoj liniji, Vlaisavljevic isto tako, trener golmana mlade reprezentacije Vuksanovic isto tako,pa se jos javno hvali tim.I ja sad treba da se kidam oko toga.Ali cudi me od Deja, bio je vani, zna da u fudbalu ne moze tako da se funkcionise,tj moze, ali ne moze biti dobrih rezultata.Mislim da cemo u ovom ciklusu dozivjeti fijasko, da Bog da da grijesim, ali...
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kascelan osvojio titulu sa svojim klubom, a Zverotic igrao standardno desnog beka u pobjedi nad Bazelom.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

e ja ne mogu navijati da nasi izgube pa sve da ce ne znam sto biti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Fora je sto ne treba da se navija.Izgubicemo ne mora niko to da zeli i iste to ce se desit.
    Nikad ne igram protiv Crne Gore ali cu sa zadovoljstvom stavit 1 na tiket.Boli me uvo za pogadjanje i dobitak samo iz nekog revolta.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda nas krene u petak,pa pricajte vi sto ocete

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda nas krene u petak,pa pricajte vi sto ocete
    Zavisi od taktike , ocemo li igrat kao Barselona kobalice i sakrit im loptu ili cemo kao Milan tvrdje pa da shto uradi Ibra (Mirko) u napadu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Zavisi od taktike , ocemo li igrat kao Barselona kobalice i sakrit im loptu ili cemo kao Milan tvrdje pa da shto uradi Ibra (Mirko) u napadu...
    Imamo tehnicare za ovo prvo sto si rekao,al ipak mislim da cemo se odluciti za ovo drugo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imamo tehnicare za ovo prvo sto si rekao,al ipak mislim da cemo se odluciti za ovo drugo
    Imam i ja taj neki osjecaj , Drincic se smorio pa nema ko da imitira Xavija a Branko Boskovic je odsutan pa nemamo Inijestu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kajevic postao standardan u Cirih, ali nebi ga pozvali u reprezentaciju za spas...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li moguce da nece prenosit utakmicu?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ne cude me to vise od njih, debili neprofesionalni... bitno je da oni uzimaju pare od televizija koje kupuju prenos kad se tekma igra kod nas doma, a ovamo oni nece nista da plate....

no se nadam da ce neka druga TV kupit ta prava da prenosi to
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bitno je da se Eurovizija prenosi !​

Page 1017 of 2254 FirstFirst ... 17517917967100710131014101510161017101810191020102110271067111715172017 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)