otpali pekovic, novakovic i jovetic jel ovaj zvao jos koga umjesto njih sem onog mrcenog iz ofk beograda kako li se zove
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dzaba mi ovdje mlatimo o nestrucnosti pojedinih selektora, ka' da nas iko ista pita. Ali mozemo valjda iznijeti svak svoje misljenje, valjda je to i svrha ovog foruma uopste.
Elem, bojim se da ce takve nase zelje samo to i ostati, jer Dejo je obecao Brnovicu mjesto selektora za ovaj ciklus i sigurno to mijenjati nece, a kad vidimo koliko kredita je dao Vlaisavljevicu sa mladom reprezentacijom onda se zaista smjena selektora cini kao samo pusta zelja. Sto neko napisa, nece ovaj sastav bit dovijeka tu, od sledeceg ciklusa se vec uveliko radit na podmladjivanju sastava. Veliko je pitanje hocemo li u sledecim kvalifikacijama moci da racunamo na recimo Vucinica i Basu, koji su obojica blizu 30. godine i lako bi se moglo desit da odluce da batale sa reprezentacijom, pogotovo ukoliko vide da je to zaludan posao. A adekvatne zamjene za njih trenutno nemamo, niti se takve naziru. Zato je Brnovic po meni iz mnogo razloga pogresno rjesenje, a ako se to ispostavi kao netacna pretpostavka, prvi cu ovdje priznati svoju gresku. Ali kako sada stvari stoje, uopste nisam optimista, naprotiv.
Za Vlaisavljevica ne treba nista novo pisat', iznerviram se samo kad se sjetim njegove face i izjava "neke necu vise pozivat" ili da ce dat ostavku ukoliko izgubimo kuci od Andore (!?!?). Da ima imalo obraza ili patriotskog osjecaja davno bi napustio mjesto selektora i pustio nekog strucnijeg da obavlja taj posao.
Miljenovic, kao sto vec rekoh, ima solidne rezultate iza sebe, vidjecemo kako ce proci na ovom jakom kvalifikacionom turniru pa tek onda davati neke vece analize. Sto se mene tice, posto je njegova selekcija (u punom sastavu) igrala egal utakmicu sa selekcijom Spanije kao i sa jos nekim jakim evropskim selekcijama, to mora da bude neki pokazatelj kvaliteta. Kada to Brna ili Dusko budu napravili, niko nece pisati o njihovim ostavkama.
Inace, jedan od clanova omladinske selecije, Mirko Mustur, juce je potpisao profesionalni ugovor sa OFK Beogradom. http://www.sportske.net/vest/domaci-...ima-80074.html Vidjecemo kako ce se on pokazat u nadolazecem periodu.
Ljudi ovo je lakrdija.Umjesto da se probaju novi igraci zovu se da igraju ljudi kojima ce to bit druga utakmica u 48 tisa.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Pretče?! Prije bih rekao da će nas na suvu klasu i znanje dobit! Mogu naši trčat... Sreća pa im onaj stari selektor nije bio baš sposoban, inače bi lagano na EURO trebali da su. Mark Vilmots će bit bolji, zasigurno!
Dobar je Brna ne sprdajte se. Odlicno on radi svoj posa' za sad.
Volio bih da nas Belgija napuni, samo da se maestru da ostavka. Mada, kad se sjetim da je drugi maestro Dusko gubio i po 3:0 od neke Jermenije, sumnjam u takav scenario.
I, da. Ne razumijem kako neko moze braniti Brnovica!?
Last edited by desert de Lleó; 23-05-12 at 13:46.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ja ti sad odgovorno tvrdim da je Sutjeska odigrala najposhtenije ovu zavrshnicu prvenstva, u odnosu na neke shto im se u 8 utakmica sviralo 9 penala i neke shto su se prerachunali pa sad oce da istupe iz lige. To svakako nije tema ovog topica ali postajete smijeshni...
Brna FTW! Prijatelji, braca, kumovi....
Slazem se.
Ovoi si skroz u pravu.Ja ne zelim da se nerviram oko rezultata reprerzentacije kad Dejo postavlja svoje prijatelje za selektore i trenere.To ko prati fudbal dobro zna.Brnovic je po prijateljskoj liniji, Vlaisavljevic isto tako, trener golmana mlade reprezentacije Vuksanovic isto tako,pa se jos javno hvali tim.I ja sad treba da se kidam oko toga.Ali cudi me od Deja, bio je vani, zna da u fudbalu ne moze tako da se funkcionise,tj moze, ali ne moze biti dobrih rezultata.Mislim da cemo u ovom ciklusu dozivjeti fijasko, da Bog da da grijesim, ali...![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Kascelan osvojio titulu sa svojim klubom, a Zverotic igrao standardno desnog beka u pobjedi nad Bazelom.
e ja ne mogu navijati da nasi izgube pa sve da ce ne znam sto biti.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Fora je sto ne treba da se navija.Izgubicemo ne mora niko to da zeli i iste to ce se desit.
Nikad ne igram protiv Crne Gore ali cu sa zadovoljstvom stavit 1 na tiket.Boli me uvo za pogadjanje i dobitak samo iz nekog revolta.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mozda nas krene u petak,pa pricajte vi sto ocete![]()
Kajevic postao standardan u Cirih, ali nebi ga pozvali u reprezentaciju za spas...
Je li moguce da nece prenosit utakmicu?
a ne cude me to vise od njih, debili neprofesionalni... bitno je da oni uzimaju pare od televizija koje kupuju prenos kad se tekma igra kod nas doma, a ovamo oni nece nista da plate....
no se nadam da ce neka druga TV kupit ta prava da prenosi to
AJMO CRNA GORO !!!
bitno je da se Eurovizija prenosi !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks