Ne znam je li neko od vas isao u Zamak, to je iznad BD? I tamo je hrana fenomenalna...
peceranja u zetu tacnije mahala trenutno medju najboljima prowereno... restoran na tari prema kolasinu znaci hrana prejaka ambijent jos bolji... nesto brze u budwu jeste skolijera i taj cuweni GIROS)))
jeste brate tacno preko puta decor doma znaci weruj mi neces se pokajati![]()
Кафана на брајиће не могу се сјетити имена тренутно, најбољи сендвич са пршутом и сиром који сам у мом кратком али узбудљивом животу пробао.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
1 Venom - PG
2 Gurman - PG ( najbolje punjene vjesalice )
3 Autobuska stanica - Budva
4 Parama - Budva
5 Kole - CT
Masha, Piazzetta, Langust, Bokeshki gushti
Sta je sa sjevernjacima??? Nista da nam predloze iz BP, PV, KL, BA...Osim Sencovih cevapa...![]()
ja ne brojim da sam jeo, ako se na kraju ne zasladim.
Najbolje krempite na svijet i u Beograd su u Astoriju.
:bart:
Koliko su krempite u Astoriju, pošto vidim da je ovo kotorska?
Bijo si poziw koi se neodbija
ovako se pravi svuda u svijet krempita, iliti kako je u svijet zovu Napoleon, a sad prvi put u život čujem da je to Kotorska krempita :smile:
3ipol EURA
У тиват, у хотелу пине, је најбоља которска кремпита по неком мом мишљењу.
Па сад виђите которани, у тиват је порто монтенегро, аеродром а сад и ваше кремпите, ја бих се пазио да и стари град тамо не пребаце.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Najbolja krempita na svijetu je u BD u Ex Palmu ne znam kako se sad zove.Ali recept im je ostao isti.
Nikad nista bolje nisam jeo.
A probah i ovu iz Astorije vise puta![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
A vidji ih. Posebno kEDOWN-a. A onda idu na onaj topic u S&S i kukaju kako se ne moze pretec mjesec dana sa platom. Cccc
A niko ne komentarise ovaj naceti tiramisu??? sto? ne valja im?
dva i dva su tri
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks