Kad pomenusmo omladinsku reprezentaciju, valja napomenuti da je od juče Aleksandar Boljević sa 16 i po godina najmlađi strijelac u našoj prvoj ligi.
![]()
Nije nego su njega zvali zato sto dobro zna Belgijance
http://www.vijesti.me/sport/blazic-b...m-clanak-74631
Kad pomenusmo omladinsku reprezentaciju, valja napomenuti da je od juče Aleksandar Boljević sa 16 i po godina najmlađi strijelac u našoj prvoj ligi.
![]()
Dick Laurent is dead!
Ne znam da li je Brnovic cuo za Vlada Giljena? Samo se zovu Blazic i Bozovic a ovoga momka ko sisa?
I don't get lucky. I make my own luck.
Brnovic je budala.
svaka pametna reprezentacija pozove mlade igrace pored igrace koji su 30+
njemacka je pozvala na okupljanje za EP igrace koje do sada nisu nikada igrali za a tim, a mi vec 5 godina nismo 5-6 igrace mogli iz U21 ubaciti u a tim + sto pekovic i drincic igraju zadnji turnir za SP 2014, tako da ce mo ostati bez veznog reda a nemamo (do sada) zamjenu za njih
ko jebe to sto je vlado giljen potpisao za sporting, i sto jedini od nasih boljih golmana brani konstantno i to na vrhunskom nivou. ljepse ovoga sto sheva i prima golove.
Inace, omladinci Sutjeske danas porazili omladince Mogrena sa 5 - 1, i tako prakticno osigurali titulu. Mogren je postigao svoj gol iz najsmijesnijeg autogola ikad. Trener Miljenovic, naravno nije bio prisutan na stadionu, kao ni na jednoj jedinoj utakmici Sutjeske do sad. Da jeste vidio bi maestralne partije par kandidata za reprezentaciju, euro gol Jovovica i posjed od 80%.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Reče i lak1 da je otkad je ušao protiv Petrovca, Jovović bio najbolji na terenu. Izgleda da ću doslutit da će on postat veliki igrač. Protiv Budućnosti je odmah pokazao drskost i hrabrost. Nažalost, prećerao je u tome i malo smo ga gledali na toj utakmici, ali dovoljno da se klasa može naslutit.
Dick Laurent is dead!
Strashan igrach i prije svega dobar momak i sportista.. Bice neshto od njega!
Slazem se.
Jovetic preskace utakmicu protiv Belgije.
mashala! i sa njim ne bismo imali shto da trazhimo a tek sad shto cemo...
Stigao Vladimir Volkov, šansa i za Nemanju Nikolića
http://www.vijesti.me/sport/stigao-v...a-clanak-74661
ma kakav nemanja nikolic koji ni u onakvoj zvjezdi nije mogao primirisat. a dje mu je vesovic??
Last edited by lepetanac; 21-05-12 at 11:40.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Cus Nemanja Nikolic. Ovo se Brnovic sprda sa nama, ne znam kako drugacije ovo da shvatim.
Dje procitaste to za Jovetica? Ja prelistah nase portale ali ne nadjoh tu vijest...
Dobro je da polako pochinjemo da shvatamo da se oni kolektivno sprdaju sa nama
No Kujovic , Veshovic , Kasalica , niko novi , niko od mladih , ali se zato vraca ovaj limitirani igrach klase Borca iz Cacka.
Nemanja Nikolic-ko je to uopste?
Deserve's got nothing to do with it.
Evo ti i vise nego sto si ikad zelio da saznas o njemu http://www.crvenazvezdafk.com/nemanj...585-player.htm
Samo sto sad igra za OFK Beograd. Toliko je dobar.
Ovo je stvarno komedija...
Slazem se.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks