Daleko od toga.
Dizne su glavni problem, jedna nova kosta 600 eura s crkavaju.
Naravno da nije. Nadji mi jednog Audija B7 koji ima zdravu unutrasnjost a da ima preko 60000 km.
Moze da bude senzor BAS-a koji ide u sklopu sa stop prekidacem, ili mozda voda u komp. ispod haube.
TAKUMI
Ja jos ne cuh da Fabia pohvali neko auto osim BMWa.
Meki i kvalitetni materijali.
Znaci kuca od papira je meka ali kvalitetna?
Ne, koriste se nekvalitetni materijali koji na prvi pogled izgledaju dobro, ali poslije god dvije izlgedaju ovako:
![]()
TAKUMI
Ti jedini tvrdis da audi ima los enterijer, ovo gore su sve niskobudzetni vw osim zadnje slike, ostali proizvodjaci u toj klasi jednostavno stave tvrdu plastiku bez gumiranog sloja.
Audi je imao ovo 88g kad japanci nisu ni imali enterijer.
![]()
niujedne mi gace lastike nema
Dje ste strucnjaci :-)
Ja kupih onu mazdu 6, 2,2 dizel i sad me zanima sledece:
Ona koliko shvatih nema zupcasti kais nego neki lanac, jel to bolje ili gore? I kako se odrzava taj lanac i na koliko km?
Lanac obicno traje koliko i auto, mijenja se samo ako pocne da se cuje. To ti je bolje jer nemas veliki servis.
niujedne mi gace lastike nema
To je onda prava banja, nema no su japanci majstori :-)
Je li tacno da taj lanac ima i ova C klasa o kojoj sam pricao?
I lanac ima termin za zamjenu isto kao sto i kajs ima, samo sto je lancu predvidjeno da vise kilometara moze preci te je i rok zamjene veci, ali i cijena lanca mnogo skuplja od cijene kajsa...
Lanac se ne mijenja samo kad se cuje, mijenja se kad je fabricki predvidjena zamjena, osim ako neces da se igras ruskog ruleta
nije to do japanaca, imas i drugih auta da imaju lanac, od bmw-a pa do opel corse 1.0
Njak Njak Njak
Treba li Bertone-u servis, ili se ona selfrepair-uje?![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
A koji je to fabricki rok ? Onda znaci imam samo ove obicne servise po 170e pa extra.
Ja na Yarisa isto imam lanac, a fabricki rok za zamjenu lanca je: nikad
Lanac se samo mijenja ukoliko se istegne, ili postane bučan, a to se lagano utvrdjuje kad radi auto u leru, ima li vibracija, tj cimanja...
A vecina je novih auta na taj lanac.
To je prava banja trebali bi svi stavljat lance onda no deru na kaiseve.
Evo mene sa jos jednim pitanjem za one koji se dobro razumiju.
Treba da uzmem mercedes c200 85kw...Kakav je motor,neko mi kaze da je slab jer je auto pretezak...I koliko trosi otprilike?
Ajmo neko misljenje...:fat:
Last edited by skoljci; 18-05-12 at 12:47.
cu lanac da se mijenja.. Skoro pa ni na jedno auto nije predvidjeno, sem ako si strucnjak pa ga NEKAKO ostetis![]()
Ne mijenja se ni kaiš, tako često kao što ih mijenjaju kod nas, sa kaišem, moze minimalno da se prodje oko 90.000km, nebitno jel gradske ili otvorene voznje, i onda se nakon toga kontroliše i po potrebi se mijenja, sve zavisi kako je auto eksploatisano, moze da traje i do 150.000km.
Na Golfa GTI mi je kaiš, i fabricki interval za zamjenu je tek na 180.000km, a ako povedeš auto kod nasih servisera oni ce ti reći i da ga mijenjaš na 60.000![]()
Lanac ima interval mijenjanja? Što se sve neće ovdje pročitat. :roll:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
a kako su se pokazale mazde 6? motor 2.2. 163 konja?opucam vas malo al nema veze
![]()
U principu su to dobra auta, izdržljiva i jako kvalitetna. Kolega ima isti model i odlično ga služi. Ljetos je prošao 2,000 km po evropi bez ijednog kvara.
Najbitnije je da auto uredno servisiraš. Ulje, filtere sve i da s vremena na vrijeme provjeriš trapove. Imaš dosta dobar ovlašćeni servis.
Generalno to je jako mlado auto, tako da narednih 4-5 godina liše standardnog potrpšnog materijala ne bi trebalo da bude previše ulaganja.
Kod takvih auta ne bi valjalo da bude krpljenja (polovnim djelovima), vožnje na isto ulje 20,000 km i slično.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks