Sta bre Sonijeva?
[QUOTE=Fabia_Elegance!;2772904]Ma ne, 4S nema dobru kameru...po GSM areni najbolja medju smartovima.../QUOTE]
Pa naravno da je najbolja kad je Sony-jeva![]()
Sta bre Sonijeva?
TAKUMI
E moj frendeZar si mislio da je appleova kamera u 4s? Zar nisi vidio na 3gs-a koliko apple pravi mocne kamere?
Sonyjeva sto posto bre
Ja znam da je hardver Sonijev, ali to i nije toliko bitno koliko je bitan softver te kamere.
Npr. N9 ima Carl Zeiss cameru, koja je sa PR1.0 bila ****** ali sa PR1.2 pravi odlicne fotke.
TAKUMI
Glasine kazu da ce bit 10 mp kamera.. ih... nema dje to stat vala![]()
mislim da nece biti 10, po mom misljenju bice ili 8 ili 12, mada ako sony bilo kako umjesa svoje prste nece biti losa, sjetite se k800i telefona i njegove kamere u to vrjeme kad nokija i ostali nisu ni znali sta znaci dobra slika na telefonu... tel je bio best seller zahvaljujuci kameri...
iphone 5 nije izasao u prodaju iako je bio spreman pre 4s-a jer navodno stiv jobs nije bio zadovoljan ekranom od 4 inca i jos nekim sitnicama koje je smatrao inace manama vecine android telefona na trzistu...Nadam se samo da nece imati 3,5 inca iphone5, mada i da nece biti preveliki kao sto su htc telefoni... preko 4 ne treba da stavljaju
To da je bio spreman prije 4S su prazne price.
TAKUMI
Bio ali navodno stiv jobs nije bio zadovoljan...
Sa peticom nije a sa 4S da?
TAKUMI
A sa njom tek nije bio zadovoljan![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ne, pogotovo sa imenom...FOR STEVE.
TAKUMI
taman mi u oktobar istiche pretplata, kupuje se, sigurno![]()
Pa bolje bi bilo da ima 4...
TAKUMI
I ja mislim da bi bolje bilo 4, s obzirom da su trenutno svi modeli novi drugih proizvodjaca bar 4 inca i da svi jure vece ekrane, ja ispod 4 inca ne bi pravio iphone 5 na njihovom mjestu, jer se bojim da ce ga tesko prodati, pogotovo ako bude mnogo skup...
Mada jedno je sigurno, bice quad core 100%, ne vjerujem da ce ista ispod togaI siguran sam da ce biti mashina u odnosu na SIII
![]()
4 inca sasvim dovoljno sve preko toga je nekako glomazno a opet da stave 3.5 je premalo...
Ma 4 prava mjeraPo mogucnosti 1280x720 :P
Na mnogim sajtovima posvecenim jabukama pise da izlazi sad na ljeto, nadam se da ne grjese, jedva cekam da vidim to cudo od tela![]()
Zasto bi bila nemoguca![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks