View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, da se razumijemo, nisam rekao da treba bataliti sve sportove i promovisati samo fudbal, atletiku i tenis. Samo sam rekao da nema smisla da se najljepsi (subjektivno), najgledaniji (objektivno i statisticki) i najpopularniji (takodje objektivno i statisticki) sportovi tretiraju od strane drzave na nacin koji se tretiraju. I da ce mi to uvijek pokvariti zadovoljstvo pobjedama nashih u rukometu ili vaterpolu (takodje subjektivno).

Sto se tice fudbala, neko je pomenuo promociju mladih igraca. Upravo sam na to i mislio. Naravno da nisam mislio da sad neko dodje pa od Buducnosti napravi PSZ a od Lovcena Mancester City. Ali ljudi, nama je glavna osoba u drzavi za razvoj mladih igraca Dushko jbni Vlaisavljevic.

I molim vas, nemojte mi potezati argumente o nedostatku novca. Dobri strucnjaci, pogotovo za razvoj mladih igraca, se mogu dovesti za isti novac koji je dat Bojani Popovic, na primjer. Ljudi, jedan od najperspektivnijih mladih francuskih managera sad trenira Zambiju. E ako Zambija mozhe da izdvoji veca sredstva od nas za fudbal, onda je sve propalo.

Amnesiac, i ja sam saglasan da je tvoja "pretpostavka 4" najrealnija trenutno, a od nje se najvise i bojim, jer se njome nastavlja unishtavanje crnogorskog reprezentativnog fudbala.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Uh, odvešće nas ova priča daleko od teme pa da pokušam da je vratim na pravi kolosjek

Niko nikome ne daje fore, samo izlažemo stavove kako bi istinski pomogli reprezentaciji. Nema potrebe da svoj stav ponavljam jer mislim da je jasan.

Pokušaću da to objasnim na ovaj način.

Varijanta 1
    Sa tribina povici "Brna odlazi" i "Duško odlazi". Mogućnost da ih Dejo smijeni obojicu je u domenu Sci-Fi jer kakav je to predsjednik saveza koji mijenja sve živo kad se čuju povici sa tribina. Malo mi je vjerovatno da bi to on sebi dopustio jer ih je on postavio i time bi sjekao granu na kojoj sjedi.

Varijanta 2
    Usresrediti se isključivo na Vlaisavljevića. Ovo je mogućnost koju ja podržavam. Time bismo dobili svjetliju budućnost našeg fudbala jer goreg od Duška sigurno ne možemo naći. Ukoliko se usresredimo na njega možda upali da podnese ostavku. Time bi se, a ne formalno smjenom, Savićević elegantno izvukao jer ostavka je lični čin u koji se ne dira. Sve bi bilo farsa, jer ipak su kumare. Nijesam rekao da je ova mogućnost realna ali ako se napuni stadion koji je tradicionalno prazan kad igra mlada reprezetacija i kad bi čitav stadion počeo da skandira, teško da bi to prošlo tek tako.

Varijanta 3
    Usresrediti se na Brnovića a vidim da je takva tendencija što za posljedicu može imati nešto od čije se pomisli ja ježim - da Brnović ode a da Vlaisavljević ostane. Time bismo zapečatili fudbalsku sudbinu budućim talentima, a eventualni novi selektor pred kvalifikacije ne bi imao dovoljno vremena da upozna ekipu sa kojom raspolaže a ni ekipa njega. Moguće da bi i atmosfera u ekipi bila narušena jer im je Brnović izgleda nešto poput strica, ujaka ili makar tetka.

Najrealnija je varijanta 4 a to je da obojica ostanu, što bi za Savićevića bilo pomalo i rizično. Možda bi nam podario žrtveno jagnje u vidu Duška Vlaisavljevića. Zasad ne vidim tu mogućnost jer Vlaisavljević najvjerovatnije neće pozvati Vešovića pošto ga je već jednom izostavio a protiv Slovačke ga je zamijenio na poluvremenu i onda je uslijedila ona čuvena izjava da "neke više neće pozivati". Moja je pretpostavka da je on među njima. Stoga je bilo apsurdno očekivati da neko "ko se ne zalaže dovoljno u mladoj" bude pozvan za A selekciju. Vjerujem da kumara Dejo ne bi dozvolio da se time javno ogoli neznanje kumare Duška. Jasno je da su ovo nagađanja, ali imam razloga da vjerujem da je to baš tako. Uostalom, brzo će spisak za U21 selekciju pa ćemo viđet jesam li u pravu.

Iako se slazam da je prva varijanta Sci-Fi(ne zbog normalnih okolnosti,vec zbog mentalnog sklopa predsjednika fscg),treba se drzati nje.Mi navijaci,moramo biti istrajni u tome.Jos nije kasno za promjene ,prosli selektor je ostavio dubok trag(eno je odma osvojio titulu pjan grdan u sadasnjem klubu).Reprezentacija je uigrana,treba nam iskusni strateg na klupi.
    Oba selektora se MORAJU promijeniti.Ako predsjednik FSCG ne moze da nadje sponzore i novac za novog selektora,onda nam njegova slava i uticaj ne trebaju nista.
    Evo za primjer:Bojana Popovic prima 20.000e mjesecno(svaki cent je zasluzila ofkors,ako ne i vise),kako to da ne mozemo da nadjemo pare za selektora fudbalske reprezentacije.Ako Jovetic i Vucinic nisu dokaz da smo fudbalska nacija,onda je najbolje da ugasimo fudbal kao sport....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ljudi, da se razumijemo, nisam rekao da treba bataliti sve sportove i promovisati samo fudbal, atletiku i tenis. Samo sam rekao da nema smisla da se najljepsi (subjektivno), najgledaniji (objektivno i statisticki) i najpopularniji (takodje objektivno i statisticki) sportovi tretiraju od strane drzave na nacin koji se tretiraju. I da ce mi to uvijek pokvariti zadovoljstvo pobjedama nashih u rukometu ili vaterpolu (takodje subjektivno).

Sto se tice fudbala, neko je pomenuo promociju mladih igraca. Upravo sam na to i mislio. Naravno da nisam mislio da sad neko dodje pa od Buducnosti napravi PSZ a od Lovcena Mancester City. Ali ljudi, nama je glavna osoba u drzavi za razvoj mladih igraca Dushko jbni Vlaisavljevic.

I molim vas, nemojte mi potezati argumente o nedostatku novca. Dobri strucnjaci, pogotovo za razvoj mladih igraca, se mogu dovesti za isti novac koji je dat Bojani Popovic, na primjer. Ljudi, jedan od najperspektivnijih mladih francuskih managera sad trenira Zambiju. E ako Zambija mozhe da izdvoji veca sredstva od nas za fudbal, onda je sve propalo.

Amnesiac, i ja sam saglasan da je tvoja "pretpostavka 4" najrealnija trenutno, a od nje se najvise i bojim, jer se njome nastavlja unishtavanje crnogorskog reprezentativnog fudbala.

Da sam prvo procita tvoj post,ne bi ni pisa nista...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bojim se da je Brnoviceva pozicija zacementirana za ove kvalifikacije, tj jedini nacin da ne bude selektor jeste da on sam ode, jer ga Dejo sigurno nece otjerat. Nisam bio presrecan kada su njega doveli za selektora, i nadao sam se da je on tu samo kao privremeno rjesenje ali sto je tu je. Imao je on do sad svojih bisera, ali po meni ova telenovela sa Volkovim je nekako prelila casu i sad vise licimo nekom putujucem cirkusu nego ozbiljnoj reprezentaciji. Ovo je vjerovatno posljednji ciklus sa ovakvim kosturom tima, posto ima nekoliko igraca koji su vec prosli 30. godinu (Pekovic, Dzudovic, Pavicevic, Novakovic, Delibasic, Damjanovic) i za njih ce se morat nalazit adekvatne zamjene sto sigurno nece proci bas glatko. Mozda se i recimo Vucinicu ili Basi ukane dolazak kod ovakvog strucnjaka, a ne treba naglasavati koliko su ova dvojica bitni za nasu igru. Za njih nemamo prave alternative, niti se naziru. Nazalost.

Sto se tice Vlaisavljevica, ja tu zaista vise nista ne bih pisao jer je potpuno suvisno. Kad bi pustili igrace sami da se dogovore kako da igraju bolje bi prosli, garantovano. Ja sam batalio da gledam mladu reprezentaciju dok je on selektor jer ipak nisam dovoljni mazohista da sebi to cinim.

Vesovic mozda ne valja Dusku ili Brni, ali je po ovom portalu http://sportal.rs/news.php?news=74097 izabran u tim kola i to na poziciji desnog beka.
    Takodje i ovo :

"Zvezdin Crnogorac Marko Vešović, koji je ove sezone više igrao desnog beka nego krilo, na meti je klubova iz Francuske i Rusije."

http://sportal.rs/news.php?news=74133

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Shto se konkretno tenisa tiche , vidim da je velika pomama medju tom djechinom zbog Djokovica , Ane i Jelene , pa bi svi u tenisere sad , vrlo mali broj njih moze uspijet i vrlo mali broj njih je spreman na sva odricanja koja moraju napravit ukoliko bi i da pomisle da bi mogli uspjesno da se bave tenisom , profesionalnim naravno.

Da se ovi seljaci iz Min. za kulturu i sport zajedno sa ovim seljacima iz TSCG dali te stipendije Djokovicu i Jankovickoj sad bi oni prezentovali CG po svijetu a ne Srbiju , ali bi shto bi , nije ni prvi ni poslednji slucaj debilizma, neprofesionalnosti i neznanja nekog sportskog saveza u Crnoj Gori.
    Zamisli turnir posle RG kad se svi spremaju za Wimbldon i travu u sred Budve i to u jeku turističke sezone pa neka bude 250 jer tada postoje samo Štutgart i London pa bi se moglo to odradit jer mnogi igrači bi željeli da se što je moguće bolje pripreme!!!Naravno za to je potrebno da imamo već neke tenisere u vrhu koji će i lobirat i bit magnet za učesnike kao što je Serbia Open
    ps: jeste offtopic ali nije da je nemoguće tako nešto spovesti u djelo samo treba imat dugoročan plan a izgleda mi da TSCG nema nikakav...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

malo ste (smo) nerealni u smjenjivanju brnovica. zamislite taj savez kad bi smjenjivali selektora poslije 3 utakmice jer su navijaci nezadovoljni kako selektira igrace i kakva mu je taktika. svi bi mi da budemo selektori , to nam j e u krvi i u svakom od nas čuči Murinjo. po tom rezonu kranjčaru nije trebalo davati sansu ni malo, nikoga novog nije zvao a prve 3-4 utakmice je izgubio i to albanija , makedonija i sl. pa odmah ga je trebalo smjeniti i protjerati i zabraniti mu ulaz u Crnu Goru.
    znaci razmislite malo i jel realno to sto trazite.
    sto se tice duska definitivno ga treba ga treba smjeti i protjerati , oduzeti pasos i zabraniti mu ulaz u Crnu Goru
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

http://www.youtube.com/watch?feature...=gqX5E5RkOxI#!
    evo malo da razbijemo ove sumorne teme
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    malo ste (smo) nerealni u smjenjivanju brnovica. zamislite taj savez kad bi smjenjivali selektora poslije 3 utakmice jer su navijaci nezadovoljni kako selektira igrace i kakva mu je taktika. svi bi mi da budemo selektori , to nam j e u krvi i u svakom od nas čuči Murinjo. po tom rezonu kranjčaru nije trebalo davati sansu ni malo, nikoga novog nije zvao a prve 3-4 utakmice je izgubio i to albanija , makedonija i sl. pa odmah ga je trebalo smjeniti i protjerati i zabraniti mu ulaz u Crnu Goru.
    sto se tice duska definitivno ga treba ga treba smjeti i protjerati , oduzeti pasos i zabraniti mu ulaz u Crnu Goru
    Da ne potezemo stare rasprave, ali:

1. Neiskusan-ni jedan tim niti selekciju nije trenirao prije.
    2. Apsolutni krivac za poraz protiv Cheshke i neodlazak na Evropsko (nije to isto kao Kranjcar kome su prve utakmice bile sve prijateljske i koji je naslijedio rasulo posle Filipovica-ovaj je naslijedio organizovanu, disciplinovanu, fizicki i takticki odlicno spremnu ekipu i uspio da od nje napravi haos).
    3. Zanemarivanje mladih, talentovanih igraca koji su se dokazali, ili se dokazuju, u evropskim ligama
    4. Stalno pogorsanja kvaliteta igre u utakmicama (svaka sledeca gora od prethodne, pogotovo u odbrani).
    5. Evidentna nedisciplina u timu (sage oko Vucinica, Vladimira Bozovica, Djalovica)

Kad se sve ovo vidi, i kad se zna da je margina greshke (i ispravljanja iste) mnogo manja u reprezentaciji, nego u bilo kojem klubu, jasno je da je postavljanje Brnovica bio od pocetka sumnjivi eksperiment kog treba okoncati shto prije. E sad, bojim se da je iluzorno ocekivati da ce Savez da ga smijeni, ali to je druga prica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volkov predao danas papire za CG pasos, tako da tu vise nema nikakvih nedoumica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ne potezemo stare rasprave, ali:

1. Neiskusan-ni jedan tim niti selekciju nije trenirao prije.
    2. Apsolutni krivac za poraz protiv Cheshke i neodlazak na Evropsko (nije to isto kao Kranjcar kome su prve utakmice bile sve prijateljske i koji je naslijedio rasulo posle Filipovica-ovaj je naslijedio organizovanu, disciplinovanu, fizicki i takticki odlicno spremnu ekipu i uspio da od nje napravi haos).
    3. Zanemarivanje mladih, talentovanih igraca koji su se dokazali, ili se dokazuju, u evropskim ligama
    4. Stalno pogorsanja kvaliteta igre u utakmicama (svaka sledeca gora od prethodne, pogotovo u odbrani).
    5. Evidentna nedisciplina u timu (sage oko Vucinica, Vladimira Bozovica, Djalovica)

Kad se sve ovo vidi, i kad se zna da je margina greshke (i ispravljanja iste) mnogo manja u reprezentaciji, nego u bilo kojem klubu, jasno je da je postavljanje Brnovica bio od pocetka sumnjivi eksperiment kog treba okoncati shto prije. E sad, bojim se da je iluzorno ocekivati da ce Savez da ga smijeni, ali to je druga prica.
    Krenuh da pisem,al kad vidjeh tvoj post pa nema potrebe,kome nije bilo jasno sa ovim je sve pojasnjeno jer su to ciste cinjenice....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Shto je problem da se smijeni? Uzet je prvo kao zamjena za baraz , tu se izasrao u prvom mechu sa svojim taktickhim mashtarijama i neznanjem i naravno da bi ga trebalo pozdravit i poslije tog dvomecha a ne sad prije ovih kvalifikacija.

Ne vidjeh post gore u kom je sve objashnjeno.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 14-05-12 at 15:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidji recordare. smijesna ti je prica.
    1. ovo sto je buducnost uradila se sanjalo bukvalno 30 god.
    2. buducnost je zadnjih 20 god jedini sampion drzave, kako god se ona zvala. koliko znam tad se nikakve specijalne pare nisu u njih ulagale, nego su ipak pokazali neki kvalitet iz godine u godinu, i zasluzile da neko rece, pa ajde vise da to osvojimo, i da stane iza njih.
    3. bojana prima ubjedljivo najvecu platu, koja je oko 20000 mjesecno, a meni je golubovic pricao za PRSLOG gigu vukovica, koji nikad nista napravit u zivotu nece, da bi mu se ime pored bojaninog pomenulo, da je primao preko 10000. budi siguran da ostale igracice buducnosti primaju manje para od toga! tako da ne vidim kakvo je to spektakularno ulaganje koje je poremetilo nase vrhunske fudbalske klubove u namjeri da prodju makar drugo kolo kvalifikacija, za bilo koje evropsko takmicenje.
    4. u crnoj gori postoji prakticno samo taj jedan klub, iz kojeg je crna gora dobila cijelu reprezentaciju, koja ce nam vjerovatno donijet olimpijsku medalju. tako da kad jedan klub koji ima budzet kao fk buducnost, ovako funkcionise, ne vidim zasto se i dusmanin kao ti nebi malo poradovao, posto si kako kazes `objektivan`.
    5. kako te nije sramota da vaterpolo pominjes? igracima primorca su u trenutku kada su osvojili ls dugovali 6 plata. ista je situacija i u drugim klubovima, koji prakticno mole drzavu da im pomognu da se nebi ugasili. reprezentativci nisu bili na docek u kotoru, jer im je grad obecao stanove tamo, i ispalio ih. tako da je vrlo jasno da je situacija u nasem najtrofejnijem sportu ubjedljivo najgora.
    6. ne znam sto je problem da nam nacionalni sportovi budu vaterpolo i rukomet, kad je u jednoj madjarskoj koja je po svemu ispred nas ista situacija!

Zakljucak: kad bilo koji fudbalski klub nas, napravi bilo kakav uspjeh sa domacim snagama, bez skupih pojacanja, nego na srce borbu itd..mozda se i nadje neko ko ce da stane iza i podrzi neki jaci projekat.

Do tad DUSMANINU JEDAN bavi se pljuvanjem brnovica, i ne diraj najveci uspjeh nekog naseg kluba, u najpopularnijem dvoranskom sportu u evropi, pa iako je zenski. jer taj san svih podgoricana je poceo prije nego sto si se rodio. a znam i da se po cijeloj crnoj gori pucalo, i slavilo, tako da batali.

Thanks Thanks Given 
    9,259
    Thanks Thanks Received 
    6,724
    Thanked in
    2,647 Posts

treci golman rk buducnost prima 4k mjesecno pa sad da se ne ulaze ulaze se i to podosta.
    Volkova ne bih zao da je kolarov a ne volkov cak sta vise mislim da je za njega onaj mali balic profesor.
    Crno nam se pise kad smo ovako zajadili da se oko volkova otimamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da$a:

Shto bi rekao (to jest otpjevao) Cyrus the Virus Grissom u filmu Con Air: "Nothing makes me sadder than the agent lose his bladder in the aeroplane".

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nepotpun kao i uvijek.

Ili imamo samo 5 odbrambenih vani?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Nepotpun kao i uvijek.

Ili imamo samo 5 odbrambenih vani?
    Sjutra će u Dnevnim Novinama biti potpuni spisak, ali pošto ih još uvijek nema na internetu morao sam postaviti ovaj "osakaćeni".
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Treba da se mice Brnovic iz ovih stopa
    Batalite pricu o fudbalu rukometu i ulaganjima da vas zamolim.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Luka Djordjevic na ljeto definitivno ide u Zenit

http://www.vijesti.me/sport/luka-dor...u-clanak-73767

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se Savicevic ikad smiluje pa smijeni Dushka, mislim da mu zamjenu ne treba traziti dalje od Brana Milacica. U kojem god klubu da je radio, forsirao je mlade igrace i dosta talenata izbacio na medjunarodno trziste.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Ako se Savicevic ikad smiluje pa smijeni Dushka, mislim da mu zamjenu ne treba traziti dalje od Brana Milacica. U kojem god klubu da je radio, forsirao je mlade igrace i dosta talenata izbacio na medjunarodno trziste.
    apsolutno se slazem. al bi imao jedan veliki problem - on je jedini koji mladima daje sansu u klubovima, tako da kao trener reprezentacije ne bi imao nijednog mladog koji standardno igra
    podrzavam naravno, mislim da bi mogao da napravi jednu generaciju iz koje ce iskocit materijal za A tim.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

ali mi bas uzaludno prdnjavimo o trenerima, mene ne bi cudilo da Duska za 5 godina naslijedi Miki V....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Luka Djordjevic na ljeto definitivno ide u Zenit

http://www.vijesti.me/sport/luka-dor...u-clanak-73767
    Odlično za momka, ako se izbori za minutažu - Ruje su dosta otvorene za trgovinu sa zapadnim ligama.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo jedna Sci-Fi zelja.Oto Rehagel je sinoc ispao sa hertom iz bundes lige.

Jedan od rijetkih njegovih neuspjeha,mada mislim da ih nije od pocetka vodio.Inace,jedne godine je kajzerslautern uveo u prvu ligu,pa naredne osvojio bundes ligu.Sa Grckom je osvojio EURO.Vele nezasluzeno,a na otvaranju je dobio domacina Portugal,i u finalu isto.Covjek Sci-Fi pretvara u realnost.
    Siguran sam da ne bi uzeo neke pare,s obzirom da ima dosta godina.Ne pije,mozda uz rucak casu vina,pusi pola kutije cigara dnevno,redovno uzima tablete za pritisak.

Ovo cisto pisem,ako slucajno neki strucnjak iz fscg mozda svrati na forum...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    apsolutno se slazem. al bi imao jedan veliki problem - on je jedini koji mladima daje sansu u klubovima, tako da kao trener reprezentacije ne bi imao nijednog mladog koji standardno igra
    podrzavam naravno, mislim da bi mogao da napravi jednu generaciju iz koje ce iskocit materijal za A tim.
    Ne pratim domacu ligu, ali cujem i ovaj trener Sutjeske forsira mlade dosta, shto je pohvalno.

U svakom slucaju, Brano bi tim momcima bio autoritet, dobar je motivator a i solidno pravi igrace, posebno sredine i napada, a tu smo najvise u deficitu (sredina). Mislim da bi mlada reprezentacija sa Bojovicem, Kecojevicem, Bakicem, Janjusevicem, Djordjevicem, Shahmanom...i Branom kao trenerom bila tim za velike domete, i, shto je mnogo bitnije, odlican materijal za A selekciju.

Page 1010 of 2251 FirstFirst ... 10510910960100010061007100810091010101110121013101410201060111015102010 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)