Nerviraju me ljudi koji zanovetaju.
Propade mi lijevi klik na misa i sad samo taknes odma reaguje.Pih kako je to gadno kao da u nesto meko ruku stavljam,kao u ljigavac,pih.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nerviraju me ljudi koji zanovetaju.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
to sto sam sova, ponekad
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
pa kako sam se juce razbio, to ni na jedan akcioni film ne mozete vidjet
nervira me kad na 100 nacina pokusam da dokazem ljudima da nijesu u pravu ali dzaba..pa nekome je lakse zacerat metar u prkno no cenat u glavu..
Polen.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Mene ove godine ne nervira...potpuno ga razumijem![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Reklame za pivo. Moze li gore?
Ća je život vengo fantažija!
Ne mogu da vjerujem da postoje ĆURKE koje ne operu donji veš koji kupe u prodavnici-butiku, nego ga odmah obuku..
je li to moguće, franza ih rastrgla, glibave..
Last edited by KRKNA; 11-05-12 at 22:04.
Sell the Vatican, Feed the World!
Majka me poludje, oce da me maze jogurtom, a i ne zna, starmajka, da je njen sin savrsena masina, kojoj cak ni 12-casovno izlaganje suncu ne moze nista![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Poslije nekih 2 godine prosetah u večernjim časovima bulevarom Svetoga Petra Cetinjskog i ljudi kako se iznenadih!Kakav Beverli Hils ljudi!Sve puca od glamura i dobrih kola koja su parkirana duz ulice(naravno na nedozvoljena mjesta ali to je krem naseg drustva i zasto bi ih neko dirao).
Pih kakva količina gadluka , lokali puni foliranata i smecara koji glume nekakvu elitu.Pih!
A brate, sve nešto sad. Baš sam bez živaca!
Polen.........
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Cura koja radi u fotokopirnici. Glavu bih joj slomila, pi, kako je neljubazna!
Sjajna tema, da olaksam dusu.
Nervni slom dozivljavam od trubaca po PG, tj vozaca koji trube iz auta na svaku naznaku krsenja njihovih bogomuspostavljenih prvenstava i prava.
Znaci stanes trudnici koja zeli da predje pjesacki, iza tebe- Truuuuuuuuuuu!
ne prodjes li kroz crveno nego blokiras maloumika iza tebe koji je to namjeravao - truuuuuuuu!
ako si prvi na semaforu i ne krenes li u prvoj milisekundi paljenja zutog - truuuuuuuuuu!
zelis da se prestrojis iz lijeve trake u desnu da bi izbegao pogibeljnu rupu ili da skrenes desno na sledecoj raskrsnici - ne moze - dzukela iza tebe te je osujetila i dodaje gas da ne prodjes i uz to truuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
pustis li nekog da se prestroji ispred tebe jer zmiga vec 5 minuta i niko da ga pusti - ovaj iza tebe truuuuuuuu! kao ''sto ga pustas'''.
mislio sam da pijem bensedine prije nego krenem autom, nego se bojim da me ne uspavaju..
Voda je leeeeeeed!! Pi, nisam se mogla kupati... A ni sunca nisam uhvatila mnogo... Grrrr
P.s. Tomorrow is a new day! ("gone with the wind")
life is good.![]()
trenutno me nervira SVE.
Pjesma koja me trenutno opisuje:
Kad nebo posivi , kad postanu mi svi krivi Kako onda neki djavo u meni živi. Svaki nerv je napet, ne mogu se smirit. Ne pomaže alkohol. Ni trava i papiri. Harikiri zamišljam ili nešto tako krv i staklo, čaše mrvim šakom. Ubio bih nekog, ne zanima me zakon. Ne do Bog nikom da se osjeća ovako! Tako mi se čini da sam stigo do kraja puta Sudeći po pogledu izgledam ko ludak! Agonija , derem se jer ne mogu ćutat Opet mi je u glavu došla žuta minuta!
nervira me sto ne puni 4 brzina u autu mojem![]()
igrice toplo hladno...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks