Jedan ludacki tiket
Reims 2
Vannes 1
Niort 2
Cordoba 1
Stevenage gg
Nimes 2
ovo ako dodje idem u penziju na 2 sedmice![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Mike CG ja postujem tebe i sve je to fino al probaj da das predlog veci od kvote 1.50 ponekad pa onda ono win i toAl svaka cast do sad..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
ko me prati na duzi period u dobrom je plusu a sto se tice vecih kvota,neka hvala. ko riskira NE profitira. moja prijateljica je radila za WilliamHill u Londonu i kaze da su se najvise plasili kvota izmedju 1.25 i 1.55. ovi sto jure vece kvote im nisu zadavali probleme. mislite o tome![]()
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Ne obracaj paznju na ovog , meni je odavno na ignore listu...igra tikete po 0.50e, a odje samo kopira dojave sa fejsbuka i ostalih gluposti...Tebi svaka cast, prolaznost ti je odlicna...imao si samo 2 promasaja od mozda zadnjih 15 koliko sam ja vidio...
Da napomenem samo ove koji misle kao ovaj da NE POSTOJE male kvote, nego samo male UPLATE. A ti samo nastavi kao i do sad![]()
Za ove sto kazu da su najbolje kvote 1.25-1.50 (oni se smatraju kao sigurice),jedna poruka: Izbaci najsigurniju sa tiketa i dobices
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
sto mislite o ovome boltonu ?kvota 2.65 a treba im za spas a stouku ne treba ama bas nista ,nesto mi je prevelika kvota na bolton..
Ne moze Monaco go da da..E propalo se.
sinoc rapid..sad st patrik..koga sjutra da izbjegnem...
Ocekujem makar 1X sjutra, mada pretpostavljam da ću probat čistu jedinicu na Livorno, iako i Sasuolo juri direktan plasman.
Ipak, Torino i Peskara njima igraju međusobno, pa ne bi puno zaostali i da izgube od Livorna.
Ove sezone već bio prelaz iz 2 u 1, prošle godine Sasuolo uzeo 6 bodova, a dvije sezone ranije Livorno učinio isto.
http://www.betexplorer.com/soccer/it...matchid=862550
Last edited by [kinetic]; 11-05-12 at 22:02.
Danas je moglo da se dobije,nego nisam imao vremena kao za baksuz.
J.M.D'Potro H1
Berdih H1
Djokovic H2
Federer H1
Preko 10 je kvota bila sigurno.
Klipersi 1 1.80
99% dolazi,3:2 vode,igraju doma,ne vidim kako bi mogli da izgube,nece propustit mec loptu
Znaci kucu stavit na kliperse![]()
nagrdi me besiktas![]()
been there, done that !!!
sefild gg za pare
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Trinec-Sparta Praha 1 [2.00] 100%
Analiza:
DinamoZ - NK Split 3+ @ 1.65
Dinamo igra kuci protiv Splita,sto reci Dinamo sedam puta zaredom prvak Hrvatske totalna domiinacija definitivno najbolja momcad ove lige.Njihova kvaliteta je visoko iznad drugih.U goste im dolazi Split koji je trenutno cetvrti i ako uspije pobjediti moze stici slaven belupo na trecem mjestu(uz njihov kiks) a to trece mjesto vodi u kvalifikacije za europsku ligu.Dinamo igra posljednju utakmicu u ovoj sezoni i ocekuje se velika proslava naslova pa ocekujem da ce Dinamo kreniti siloviti da publici priusti lijepu utakmicu s puno pogodaka.Split takoder nema sto cekati triba im pobjeda i oni ce isto napasti ne samo radi ta 3 boda nego i da probaju pokvarit malo dinamu slavlje.Po svemu sudeci dinam igra atraktivno za publiku a split napadacki za bodove.Bit ce to dosta otvorena utakmica u kojoj ocekujem puno golova pa cak mislim da bi ovo moglo proc vec u prvom poluvremenu ali opet sve ostaje do sutra.Ocekujem pobjedu dinama s puno golova jer je dinamo ipak puno iznad svih u ovoj ligi i tesko ce mu tko uspiti parirati.
Fenerbahce - Galata 2 2.15
Celta Vigo - Alcorcon 1 1.80
Horsens-Midtjylland 2 2,60
INFO:
LIGA: FINSKA
MEC: MyPa-Haka
TIP: 2
KVOTA: 2,40
STAKE: 9/10
Last edited by AmFi; 12-05-12 at 09:20.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks