Ja znam barem 70 modela koja imaju fabricki plin...
I Opel radi fabrički plin. Sve generacije Astre imaju i model na plin.
http://media.opel.com/media/intl/en/...new_lpg_models
Last edited by Dutch; 10-05-12 at 20:43.
Ja znam barem 70 modela koja imaju fabricki plin...
TAKUMI
Pazi, u USA imas kamione, velike i male, porodicna auta i sve na plin.
Prije 2-3 godina tamo je bilo oko 115 000 na CNG, 150 000 na LPG i nesto malo na LNG.
Prosle godine u Iran i Pakistan je bilo preko 5 miliona auta na plin, Brazil 2 miliona, India milion, Italija 800 000...
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-05-12 at 20:50.
TAKUMI
pa sta je za ameriku 200K auta, skoro da ima vise jugica koji se jos tamo voze![]()
(nečitko)
Ovi protivnici plina me uvjek oduševljavaju. Znači bolje platit duplo više i imat 10% snage, nego platit duplo manje i imatze 10% manje snage.
Možda bi u guz*** dali da imate 20% više snage. Zbog takvih treba da je litar 2€ lakše se računa...
za sve vas koji bi plin u Turbo S, evo nesto jos bolje: Ferrari!
(nečitko)
Koliko modela luksuznih imaš sa kukom za vuču koja se fabrički ugrađuje?
ne vidim kakve veze ima kuka sa potrosnjom i ugradnjom plina..
prosvijetli me da progledam...
Pa možda neko krene da odšlepa gliser do mora sa svojim Caenom al ođe bi rekli da je seljak koji će krmad da vozi u prikolicu.
Sigurno, pogotovo što je nagrdio performanse sa njom značajno.
eto bar da se oko necega slozimo..
Koliko auta, luksuznih koji kostaju preko 100 000 eura imas sa mikro dizel motorima?
Koliko vozaca tih auta vise voli da vozi limuzinu od 2,5 tona sa 200 dizelskih konja ili sa V8 sa 400 konja?
I zasto uopste postoji 2.2 turbo dizel u S klasu?
TAKUMI
brate, otvaras drugi dijapazon pitanja..mozes li konkretno da mi odgovoris na ono pitanje?! ako ne mozes reci brate.. nema ni jedno i da stavimo tacku na svu pricu..
To tvoje pitanje me podsjeća na ono Šešeljevo upućeno sudiji![]()
pitanje je jednostavno..ima li luksuznih modela sa fabrickim plinom?!.. ili ima ili nema..![]()
Pa i njegovo je bilo: Gosn sudija da li vaši roditelji znaju da ste p*der? Da ili ne?
Ja se slazem sa Executorom. Ugradjivati plin u neka auta, malo je reci, je svetogrdje, blasfemija
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
http://www.motorauthority.com/news/1...the-bmw-m3-e92
I Britanci koji ga koriste sličan auto za trku na stazi. TRACK DAY - NA PLIN i štede enormno!The new AC Schnitzer M3 will show its face in public for the first time at the Essen Motor Show in Germany. Coming along for the show will be three other tuner-specials from AC Schnitzer: a BMW 1-series coupe that pays homage to the 2002 tii, a tweakedMINI Cooper S and a BMW 3-series coupe powered by LPG which debuted at the Frankfurt motor show this year.BMW M3 E92
http://forums.m3cutters.co.uk/showthread.php?t=11641
pricao sam sa Salom(sef Evolve-a) koji ih je tjunirao(hvala besplatnim minutima) i rekao mi je da je to "obicni" sekvent plin i da se na njega gubi nesto snage, al obzirom da su motori malo taknuti(sa sve izduvima) snage ima kao fabricki auto
She is only here to annoy herself!
A i morao bi fabricki da ima i benzin+plin, zbog hladnoce i paljenja, zasto bi fabrika to radila? Niko ko kupuje to auto od 100.000 eura NOVO, nece rec e necu da ga uzmem zato sto nema plin! Mi pricamo o polovnim autima velike klase, u koja mozes da ugradis plin i vozis se za male pare
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks