Quote Originally Posted by Executor View Post
znaci po tvojoj logici da te neko casti fererari ti i fabija bi u njega bucnuli plin i mirna bosna ?!

idoli ste mi majke mi..
Gledaj, ja nisam cuo da postoji Ferkan dizel.
Znam milion skupih auta (60, 70 soma eura) sa minimalnim dizelskim motorom.
Imas npr. Mercedes S250 dizel, imas A6 2.0 TDI, imas A8 3.0 TDI...znaci auto od 100 000 eura dizel? Zasto? Zasto ne stavljaju iskljucivo 6.0 V12, pa kosta 100 000, onaj koji ima 100 000 ima i da sipa?

Ja sam glup, i nikad nisam kintu zaradio, ali kazem ti sad, ako budu uslovi kao sto su sad, ja cu opet kupit ogromnu benzinjaru i opet cu ugradit plin, jer sam za 150 000 ustedio oko 16 000 eura. I zbog toga sto sam ugradio plin, sad mi je racun bogatiji za tih 16 000 eura.

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
Ja mislim da ovdje nije rijec o ferrariju, nego o autu koje kosta 15-20 hiljada? To sto ste vi kompleksasi pa bi vas bilo sramota da sipate plin, to je totalno druga stvar, takva nam je citava sredina... spremni ste da dajete 15-20 eura vise na 100km, samo da vas drugi ne bi zajebavali
Potpis.

Quote Originally Posted by Executor View Post
kupis auto koje ti je, aj da kazem, san ..mastas o njemu danima, mesecima nebitno..i dobijes priliku da ga kupis ili ti ga neko pokloni i ti bi se usra u taj uzitak (po meni usra) i odma bi mu plin ugradio da bi uziva?! .oprosti sto cu ti ovako rec ali ne s*ri..
Ajde, kupis S250 dizel, 90 000 eura, i opere te neki BMW 318IS, jer si htio da ustedis a ne da uzmes V8.

Quote Originally Posted by Dutch View Post
Da ne bude kako je to samo neko ođe uradio:

Imas ovakvih slucajeva koliko hoces.
Pogledaj samo na youtube.