Svaki euro je troduplo zasluzio.
LOL
Jos jedan rekord u F1.
TAKUMI
Svaki euro je troduplo zasluzio.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
jel vam kad odgovorio na ona ljubavna pisma sto mu saljete?
(nečitko)
niujedne mi gace lastike nema
cak i ovaj clanak potvrdjuje da je solo kenjator:
Although Schumacher has been a lone voice in hitting out at the tyres - with other drivers happy to accept the challenge thrown at them – the German stands firm that the situation is not good.
(nečitko)
Ma Shumi mi je baba obicna, treba u penziju da ide. Kako mu Rosberg daje mace na svaku trku.![]()
uuuuu Femaman....sad si gotov kad ti fabia i petrona procitaju ovo....ide jedno 5 strana price kako to nije tako...![]()
Pa brate jesam li lagao nesto?![]()
Jesi, sve.
Hoces li dokaz?
TAKUMI
Femaman....kumim te bogom reci da neces![]()
Obicni kenjator.
Ja hocu dokaz, ali iz ove ili prosle sezone. Inace navijam za njega, ali kad je baba, baba je. :/
edit;
Last edited by Femaman; 09-05-12 at 20:04.
Ha ha ha... vec smo apostrofirali kakav si ti navijac. Ja jos ne cuh nijednog "navijaca", da kaze za svoj tim, vozaca, sportistu, da je baba.
Tako da nas postedi tvoga navijanja pls :nightmare:
Nemam sad vremena da ti objasnim jer vidim da nisi nesto upoznat sa F1...
Montazer je inace poznat kao prljav vozac, zato sad vrti krugove u Nascar.
TAKUMI
Ni tamo ne vozi, no udara u cistijerne.
Sunce ti, vozi 7 godina i ima samo jednu pobjedu, i to slucajnu.
TAKUMI
Nesto kao Britni.
Pa ja sam u ovom slucaju vise OBJEKTIVAN nego pristrasan. A Fabia sto se tice Montoye meni se taj vozac vazda svidjao jer je imao mooda da odvozi na limit, sto pokazuje i ovo preticanje Shumijaa. Dok je Shumaher vazda ka' malo pic*ice ceka pravu krivinu i pravu razdaljinu da bi nekoga pretekao.![]()
Nemogu razumjet ljude koji navijaju za vozaca,pa nije vam ovo individualni sport.
Ili navijas za tim ili nenavijas uopste
Forza Scuderia
Speed85
Nije zaboravio, nego ne prati F1 vidis li... Kad mu nesto kazes on podje i izgugla da vidi sto je tada bilo.
@ Petronas - Hoces da kazes da ti znas svaku trku napamet? I treba da se stidi navijac ako ne zna svaku trku? E pa, eto zasto ti se svako sprda na forum, jer si ti zaludjen Shumaherom, sve je to ok, volis ga, navijas za njega, al daj brate, za sve postoje granice. Verbalni, ekv i kompanija se ovdje vazda sale na racun Shumija a ti se palinjas kao sibica i branis ga. I molim te, gdje si vidio da navijac napada `svog` navijaca? To mi dovoljno govori kakav si `navijac`.
@Fabia - Nije to u pitanju da izgura nekog sa staze, ali je srcan, ima mooda da proba pa sto bude.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks