ima li neko brojeve telefona teniskih terena u centru PG - kod gimnazije, masinske, jos neki ako ima??
obrigado.
Zbog toga sto Feki nije dugo igrao, sto je podloga katastrofalna, sto je Milos u fantasticnom ritmu, sto je odservirao necovjecbo prvi svoj mec, ..., nocas Federer uopste nije favorit.
ima li neko brojeve telefona teniskih terena u centru PG - kod gimnazije, masinske, jos neki ako ima??
obrigado.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Neću više izbačat slike ali ovaj momak ima OGROMNO samopouzdanje![]()
deuscroix
Igraju sat ipo a Federer još nije imao break loptu a Raonić pokušava nešto a ako mu uzme break aj zdravo![]()
deuscroix
veli ovaj lik na vijesti kvota uzivo na Fedeksa 1,33
kad se ponadas da raonic moze otkinut brejk ovom nadcovjeku, taj isti se vrati brzinom svjetlosti
Who let the dogs out
Šalje mu neke lopte sa Žabljaka preko Kanade tako da Federera nešto žiga rame opasno u poslednje vrijeme ali stari je to vuk i navalit će sad koliko idje može![]()
deuscroix
jeli realno da ste 436 strana o tenisu ispisali? sto se radi...
Kakav as mu nabode zato što nije vjerovao da je aut![]()
deuscroix
kako fedex kurvinski salje ove lopte tik uz liniju
Who let the dogs out
Kraj ,steta iskustvo federera presudilo u tiebreak
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Podgorica Podgoricanima!
Prevelik zalogaj ali isto ostaje utisak da nije bilo sreće!!!Ostaje mu da unaprijedi pojedine segmente kao drop npr. jer nisam primijetio da je to nekad probao a večeras bi mu to prolazilo isto kao Federeru...dobar meč sve u svemu![]()
deuscroix
Obali me Tipsarevic za 550e
Raonicu, izvini, ali na nacin na koji ti igrash najveci domet u karijeri ce ti biti da budesh novi Karlovic ili Isner. Samo servis, servis, servis, servis pa opet servis. Aj dobro shto nema brzine, visok je, ali forhend samo klepi ravan pa ako udje udje, bekend katastrofa, slajsa nidje(jedan jedini dobri slajs u citavom mechu), voleja nidje. Izlasci na mrezu nula prekrizena(a to je tek zhiva shteta, pa chovjek je stvoren za servis volej i/ili agresivni tenis sa izlascima na mrezu). Dosta losh ritern, a potencijal da se napada brejk jedino kad protivnik bash grijeshi (uzeo je brejk u prvom setu tako shto je od 4 potrebna poena Federer bash poklonio 3).
Tako da, mora da se uci, i to puno. Jer ako nastavi ovako, sve shto ce moci da uradi je da ponekad iznenadi nekog favorita(kad ga ide prvi servis kao sinoc) i da eventualno sa 26-7 godina udje u top 10. Da se razumijemo, i to je fin uspjeh, ali shteta da se onakav potencijal svede na to. Medjutim, za to je krivo i danasnje shvatanje treninga mladih igraca u tenisu, jer se od 15-e pocinje trcati za parama i sponzorima, i rezultati su odmah imperativ. Stoga treneri ohrabruju mlade igrace da koriste shto vishe svoje prednosti-umjesto da od njih prave shto je moguce kompletnije igrace. Neka djavo nosi i podlogu i sve, zgrozim se kad vidim igraca koji opali serviscinu, a onda umjesto da trci na mrezhu da zavrshi stvar(shto je inache Federer radio sinoc chesto) stoji na osnovnu liniju i citavi poen mu zavisi od rizika hoce li protivnik vratiti ili ne. Ako vrati, ode prednost servisa.
Tako, simpatican je momak (makar izgleda tako), i milo bi mi bilo da nash chovjek ostvari uspjehe i probije se do samog vrha, ali sa ovakvom igrom ne ide. Sa ovakvom igrom ce uvijek biti "zamalo" i "malo mu je falilo" i "da ga je ishao servis bilo bi drugo".
Federer fino, bash fino igra. Imao je onaj flop kod brejka u prvom setu, ali posle nije gubio kontrolu, a kontrola je kljuc protiv tih "smash and grab" igraca. Obzirom da je podloga neshto brza (ako ja vidim ishta na onu plavu zhabokrecinu pomamio se), mislim da ima fine shanse da osvoji ovo. Igra u sjajnoj formi, moj je favorit (ne zbog toga shto sam njegov navijac, nego pokushavam objektivno da gledam) da uzme i Wimbledon i Olimpijadu ove godine.
Last edited by Recordare88; 10-05-12 at 08:23.
Deserve's got nothing to do with it.
Karlović i njegov stil tenisa nema nikakve veze sa Raoinićem jer ovaj drugi ima podjednake šanse da osvoji poen i ako servis ne prodje!!!Mora da unaprijedi igru ali očekivat da će Raonić trčat za loptom kao Djoković i Nadal je suludo zbog toga mu je Federer sinoć pokazao da postoje neki udarci koji ne iziskuju prećerano zalaganje a donesu prilično važne poene i to je ono na čemu mora da temelji svoju igru a i vrijeme je da se pojavi neki teniser koji će protivnika dobijat umijećem a ne trkom po terenu![]()
deuscroix
Pa ja to i kazhem, fino rekoh da nije brzina ta koja mu je toliko bitna, ali da mu je asortiman udaraca losh. To se vidjelo i sinoc, Federer je vecinu svojih servis gemova dobio sa 0 ili sa 15, uzeo je takodje vecinu poena na drugi servis Raonica, i sigurno 30-40% na prvi servis Raonica koje je uspio da vrati. Medjutim, Raonica je sinoc fantasticno ishao prvi servis imao je 20ak asova i sigurno josh toliko servis winnera, pa je rezultat bio tijesan. Ali to nece uvijek ici tako-nece uvijek funkcionisati prvi servis.
I nema nikako podjednake shanse da uzme poen ako servis ne prodje. Moguce da ima protiv nizerangiranih igraca, ali protiv Federera, Nadala, Djokovica, Mareja, Tsonge, Berdiha...nikako.
Da bi mogli da vodimo kvalietetnu raspravu treba nam statistika a nešto sam ubijedjen da ovi komentatori stranih televizija ( na Sky It je komentar bio da Raonić ide u 3 najbolja sigurno ) nemaju nikakvu korist od forsiranja Raonića nego zapažaju kako se ponaša u kritičnim trenutcima i kako pokušava da on odluči poen a ne da to bude neiznudjena greška...ima on već sad dosta karakteristika budućeg šampiona ali sad mora da proširi asortiman udaraca i tu se slažemo![]()
deuscroix
malo bekhenda da uvjezba i brzine mu fali ostalo je super
Ne bih se bas slozio danjemu fale udarce, jednostavno ih ne koristi, jednom je igrao drop prosao je. Imao je makar četiri - pet divnih riterna sa bekenda. Pasing sotom je nekoliko puta prosao lagano na mrezi Federera. Jednostavno je jednobrazan u odlukama sto da odigra, ali cini mi se ne i u mogucnosti da promijeni. Nemoj ga molim te porediti sa Karlovicem koji nema, ali bas nema bez jedan udarac sa osnovne linije. Takodje sto se tice servisa Milos je bas konstantan, tako da po meni nije upitno da će on ubacati gotovo uvijek tih 60 plus odsto!
Uz to on je sinoc uzeo 34 poena na servis Federer, a na svoj je izgubio 22 i to nesto govori. Fedeks po meni ocekivano kad je prezivio BP u drugom, treći je bas mocan bio!
Opala, Dolgopolov preshegao Tsongu. Like like like!![]()
Op op, krivo je more! sigurnoAuh kakvu ruku ima ovaj covjek koji je morao biti mnoggo bolji igrač!
Edit: Rafa izgubio 500 bodova, Fed ukoliko osvoji drugi, ukoliko ispadne u polufinalu razlika će biti oko 600 bodova!
Last edited by pumba; 10-05-12 at 17:57.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks